פריז 1989

פריז 1989

בשנת 1989 , בת 22 , גרתי בפריז עם החבר שלי שהיה מבוגר ממני ב 14 שנים , מאחר ולי לא היה רשיון עבודה אחרי שלושה חודשים של הסתובבויות בחנויות ובעיר , הכרתי כל פינה , גלויה וחבויה . באחד הימים מצאתי פינת חמד , נווה מדבר , גינה מדהימה , סתווית , המשקיפה על בית ספר תיכון , די קרוב לדירה בה התגוררנו . החיים בפריז בכלל שינו את ההתנהגות שלי , צורת הלבוש שלי , ובכלל צורת ההתנהלות שלי , מהבולנז'רי שליד הבית הייתי מביאה קוראסונים חמים רותחים , באגטים אוריריים בשעה מוקדמת של הבוקר בעודי לבושה במעיל גשם שחור ארוך מעור , מגפיים מעור וזהו , מהמיטה למעיל ומהמעיל למיטה . אני די בטוחה שהצרפתי הקטן הזה שם , ידע בדיוק מה אני לובשת מתחת כשהוא היה מכריח אותי להתכופף כדי לתת לי את השקית , או שואל עם יש לי כסף קטן שאני אצמיד את המעיל לגופי ואפשפש בכיסים . כמו שכבר סיפרתי , אחרי שלושה חודשים , די נמאס להסתובב , אז הפכתי את ההבילוי לישיבה נינוחה בגינה עם ספר טוב , אחרי בערך שבוע התחלתי להבחין בפרטים בסביבה שלי , בית הספר , הנערים שהיו עומדים ומסתכלים על המוזרה הזאת שבקור יושבת וקוראת ספר בחוץ , או בעצם עלי . באיזה שהוא שלב כבר הייתה לי עדת מעריצים , עם קריאות , ואני מצידי הייתי מחייכת , מנופפת להם לשלום וחוזרת לספר (איזו אישה לא צריכה מנות גדושות של הערצה????????). בקיצור , יום אחד היה קצת יותר קר מהרגיל , אספתי לי כמה עלים צבעוניים לשים במעטפה לשלוח הביתה לישראל , באתי היתה התפשטתי , והתכוונתי להיכנס למיטה להתכרבל עם הספר . פתאום נשמעה דפיקה בדלת , אני שמה את אותו המעיל השחור , כלום מתחת וניגשת לדלת , בפתח עומד אחד התלמידים מבית הספר , עם עלים של שלכת ביד וחיוך , עכשיו , אני לא מדברת צרפתית בכלל , הוא לא מדבר אנגלית בכלל ואני לא מבינה מה הוא מדבר במלל מהיר כזה , הוא נראה מתרגש , אז הכנסתי אותו לדירה והסתןבבתי כדי להביא לו מים . נראה לי שבאותו הרגע הוא החליט מה הוא רוצה , נזכר לשם מה בא , תפס אותי סובב אותי , ונישק אותי , בהתחלה הייתי בשוק, אבל אחרי זה המשכתי למה לא , היה טעים ... הוא שלח יד קפואה מתחת למעיל שלי וחימם אותה על החזה שלי , אני כבר הגבתי בצורה יותר משתפת פעולה , ובדקתי מה נשמע אצלו ,אוננתי לו קצת, זה היה לי מאוד מוזר , ההרגשה הזאת של זיין צעיר והוא כל כך התרגש מזה (אני חושבת שזו הייתה הפעם הראשונה שלו ) והוא פשוט גמר לי ביד ממש מייד , הפרצוף שהוא עשה היה של ילד שהולך לחטוף מכות , הוא התכרבל על הרצפה , כמו כלב מוכה ואומלל , מתבייש כולו , רטוב כולו (המכנסיים),ליטפתי אותו ומילמלתי אליו בקולות רכים , הפשטתי אותו ולקחתי את המכנסיים שלו לרחיצה מהירה , מותירה אותם רטובים לחלוטין בידיעה שהם חייבים להתייבש לפני שהוא הולך ( הוא נשאר איתי יותר זמן !!! ) , משכתי אותו למיטה שלנו והתכרבלנו יחד , אחרי כמה דקות הוא התחיל להתעורר שוב - נער צעיר , והפעם הדרכתי אותו על גופי , שדיי , איך מלטפים , איך טועמים , איך אני אוהבת את זה . הוא היה תלמיד טוב , עד שלב החדירה שבו הוא ממש גמר עם ההדיפה הראשונה. הייתי מסופקת מבחינות אחרות כך שזה לא הטריד אותי במיוחד , חיבקתי , התכרבלנו ונרדמתי . התעוררתי אחרי כמה זמן כשהוא דופק אותי עם זין מוצק לחלוטין , עמיד לחלוטין , עם הידע שרכש קודם , והכושר הגופני , המוצקות של ההתעוררות השלישית , הגענו למקומות שבו אני לא הייתי מעולם , וגם לא הייתי מאז , הידיים שלו היו על השדיים שלי , והפה שלו היה על הדגדגן שלי , הידיים שלו היו בתוכי , מאחורי , בחריץ הישבן שלי , בין שדיי , בפי , , בשקע שמאחוריי בירכי , הוא מילא אותי בתחושות , בהתפוצצויות , ברעידות , שכחתי את החבר שלי , שכחתי את הקוסיירז' שאולי שומע את הצרחות שלי , שכחתי הכול , וגור הכלבים המתנצל הזה רק חייך והמשיך והמשיך , עד שאני לא יכולתי יותר ,ואז הוא משך אותי שוב למעלה ,היה נדמה לי באיזה שהוא שלב שהוא מסמן V על כל עמוד בספר פורנו או סרט פורנו שהוא אי פעם קרא. הוא לא חזר יותר , אבל באו אחריו כמה אחרים , טובים יותר , טובים פחות , ככה שאת השלושה חודשים שלאחר מכן , בשעה שהחבר שלי היה בעבודה אני ביליתי בהדרכות שונות .

bugbuster

New member
אויייייייייייייי

ושוב... אווו יי יייייייייייייייייי

ממש הנאה צרופה הסיפור הזה

ובכלל עם האווירה הסגרירית שבחוץ, הסיפור הזה זרק אותי לפריז

היו עוד כמה חוויות מפריז

אני יכולה להיזכר באחת ביער בולון , באחת בטירת ונסן , ואחת עם המיניטל . מבטיחה להעלות על הכתב.

יער בולון - אביב 1989

יער בולון - אביב 1989 יער בולון הפך להיות באביב המקום האהוב עלי ביותר בבקרים .מרבדי דשא ענקיים, פרחים צבעוניים, אגם כחול עם סירות, רוכלים , מוכרי בלונים ,אמהות עם תינוקות וילדים , סטודנטים עם ספרים וכמובן אני. באחת מהפינות הנסתרות מצאתי ... אני חושבת שקוראים לזה גזיבו (כמו ביתן בצורת משושה עם ספסלים , מקורה כולו),מוזנח , ישן רומנטי להפליא בו הייתי מתכרבלת בנינוחות בשמיכה שהייתי מביאה איתי, וקוראת (אני תמיד קוראת). החבר שלי , איתו התגוררתי בפריז נהג לקחת אותי לשם מידי פעם בלילה . בלילה , המקום הופך להיות שונה בתכלית , הופך לגן חיות אנושי , בו מוצגות חיות האדם בצורה הכי נמוכה שלהן, היו שם גברים , נשים , ומה שבינהם , רוכלים , מוכרי גלידות במכוניות , (נזכרתי במכוניות שהיו מוכרות גלידת סנוקרסט עם המוזיקה ). זה היה מדהים לשמוע את הקריאות :A 100 FOR A SUCK & 200 FOR A FUCK הייתה שם בחורה ממוצא אסייתי , מדהימה ביופיה , שדיים מדהימים , כמו תפוחים בשלים ,כאלו שאפילו לי התחשק לנגוס בהם, לבושה במחוך צמוד שדחף אותם למעלה ,יאמי , תמיד נהגנו בביקורים שלנו לחפש אותה , להתבדח איתה קצת מהאוטו , לתת לה כמה פרנקים ולהמשיך בנסיעה . יום אחד חיכיתי לחבר שלי שיבוא ויאסוף אותי משם ,אחרי שהוא סיים את העבודה , והוא לא הגיע , אני התחלתי לדאוג (לא לו , לעצמי),מה אני אעשה שם?עוד מעט מחשיך? אופס ,כבר מחשיך? והתחלתי ללכת בחזרה לכיוון הגזיבו שלי. בדרך עברתי ליד הבחורה האסיתית החמודה ,זו הייתה הפעם הראשונה שראיתי אותה מזוית אחרת,מגובה שווה , היא לבשה מעיל ארוך מעל המחוך , התחלנו לשוחח והתברר לי שהיא סטודנטית מתאילנד אשר לומדת אומנות בסורבון ושמממנת כך את לימודיה ,ומחייתה . כאשר היא הבינה שאני לבד שם , היא החליטה להתלוות אלי לגזיבו שלי , קנינו מאיזה רוכל שתי פחיות קוקה קולה והמשכנו , שתי חברות. הגענו לגזיבו , התרווחנו שתינו , כל אחת על ספסל ושוחחנו , היה קצת קריר והתקרבנו אחת לשניה ,אם אני זוכרת נכון ההתקרבות היתה הדדית. כשממש ישבתי לידה , ביקשתי לגעת לה בצמד התפוחים , אשר מידי פעם ביצבצו במעין התרסה דרך המעיל ,סיקרנו ומשכו אותי מאוד . היא צחקה והסבירה שהיא מאוד גאה בהם , היא פתחה את המעיל , הפשילה אותו מעבר לגבה , והגישה לי אותם על המחשוף , בהתחלה נגעתי בהם דרך הכפפות ,והיא צחקקה ואמרה שאני חייבת להרגיש אותם בלי כפפה ואז מילמלה משהו בצרפתית שאני הבנתי "כחומרים משמרים" ובעצם משמעות המילה היתה קונדום )"פריזרבטיב" (, הורדתי את הכפפות ונגעתי בה , בהתחלה כמו כל התחלה בהססנות , הם היו גמישים אבל קשים והפטמות שלה הזדקרו מהנגיעות ומהקור , הם היו השדיים הכי יפים שראיתי אי פעם,עגולים , מושלמים ,מדהימים היא ביקשה לראות את שלי , ואני חשפתי את שלי בביישנות , היא נגעה בהם בעדינות ולאחר מכן במומחיות מה , גורמת לי ללהוט בין רגליי. באיזו שלב עברנו שתינו כבר היינו באיזו התמזמזות רצינית ולוהטת , כשלשונה בין רגליי , גורמת לי לגנוח ולצווח, אבל היא לא הסכימה בשום פנים ואופן,להתפשט , להוריד את חצאית המיני שלה ,ולתת לי לגעת בה . אריק , החבר שלי שהגיע מאוחר ולא מצא אותי , רץ היסטרי לגזיבו ומצא אותי ואותה,מתענגות ... נחרד כולו,ואני לא הצלחתי להבין מילה מהמלמולים שלו,עד שהוא דיבר איתה בצרפתית וביקש שהיא תוריד את החצאית,היא לא הסכימה אז הוא נתן לה מאתיים פרנק , ואז היא הסכימה ... . . היה לה שם מזדקר לו לגמרי ,איבר מין זכרי , מוצק ,מדהים ,בדיוק כמו החזה שלה , ואני , אני אני אני לא הבנתי מה זה , הייתי המומה. ************************************************************

אני זוכרת טיולים מדהימים

בפרובנס , נורמנדי , איי סן מישל . אני זוכרת פיקניקים משגעים . אני זוכרת מסעדות מדהימות אני זוכרת אנשים אני זוכרת את פריז לקראת הכריסמס , מקושטת במנורות , מוארת כולה צבעונית , יפה , מגדל אייפל מואר כולו , שד' שאנז אליזה מוארות מלאות עצי אשוח צבועים בלבן . אני זוכרת טיולים לא מתוכננים , לקחת את הרכבת התחתית , להחליף 6 או 7 רכבות , לצאת ברחובות לא ידועים ומשם להתחיל לפסוע בדרך הארוכה הביתה , למצוא בתי קפה שלא כתובים בשום מפה , למצוא גינות נסתרות , שווקים קטנים שלא ידועים לאף אחד חוץ מלתושבי האזור . בתי קפה , נזכרתי עכשיו , מצאתי איזה בית קפה משגע , עם תמונות וציורים על הקירות , מדהימים אירוטיים בתכלית , יושבים שם זוגות , נשים מבוגרות ושותות שוקלטה אמיתית ואוכלות מון בלאן (מרנג עם מחית ערמונים בצורה של ספגטי , ומעל זה שוקולד וקצפת ) , לשבת שם עם ספר ללגום קולה ולאכול מון בלאן , ולהבין מתוך הכרה בסיסית שהבית קפה הזה היה פעם בית בושת . ללכת לאכול את הגלידה הכי טובה בעולם , להתפלל ולקוות שהבעלים הקרזיונר החליט לפתוח היום , לעמוד בתור שעה לפעמים גם יותר , לבחור אחד או יותר מ 40 טעמי הגלידה המשגעים , ללקק בהנאה . אוף כמה חוויות יש לי משנה בפריז

hotman10

New member
הו פריז.. פריז..

אפשר לחזור לשם.. שוב ושוב. ולגבי הגלידה- יש לי עוד כמה המלצות. ואת עצמך ה"שוקולטה"!

bugbuster

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo2.gif אייי! זה לא גיברת, זה אדון!

אויייי, קיראי את אבא קריר, ליאת עשתה ניתוח הגדלת חזה כל פעם מחדש הלא גיברת הזה, זה אדון, חורג, ממש חורגגגגג אותי.

hotman10

New member
השארת אותי חסר נשימה..

מממממממממממממממממ.. אווווווווווווווווו כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן את מדהימה (אפילו יותר ממה שחשבתי עד כה)!

למעלה