פריזיום

פריזיום

כשבאתי לבקש מרשם מקופת חולים מאוחדת לפריזיום, הם אמרו לי שהתרופה בוטלה לגמרי, ולא ניתן להתשמש בה יותר, ולכן הם לא יכולים לתת לי אותה (הלכתי לאיזה נוירלוג הזוי שאמר לי שזו לא תרופה חשובה, וזה לא כזה נורא וחוץ מזה זו תרופה פסיכיאטרית ) . אני לוקח אותה כבר 5 שנים בערך. אז משהו יודע אם רק קופת החולים ביטלה אותה, או שמשרדת הבריאות החליט להוציא אותה מחוץ לשמימוש (לפי מהש שאמרו לי היו איתה כמה בעיות). אבל רק כמו שיכול להיות רק בישראל, הוציאו אתה משימוש אבל התרופה שאמורה להחליף אותה, (כנראה מיוצרת בארץ) עדיין לא נכנסה לשימוש, ככה שאם נגמר לי מלאי התרופות אני בברוך. משהו יודע?

אני רוכש אותה עבור בתי באופן פרטי

משתמשת כבר למעלה משנה וחצי . כיום נמצאים בשלבי הורדת מינן שלה עד הפסקה אך ניתן להשיגה בבתי מרקחת פרטיים (רק עם מרשם) אך.....הם מוכנים לספקה רק פעם בחודש כך שצריך לקבל מרשם לכמות חודשית (והם בודקים ברישומים שלהם שהכן לקחת מפעם בחודש) במשך התקופה הזאת רכשתיה פרטי היות ואינה בסל הבריאות בכללית שיהיה לך בהצלחה !!! רפי

sbh100

New member
תרופת הפריזיום

לעמית לא הבנתי מה כתבתה. עם מרשם של הרופא אני הולך כבר מספר שנים לבית מרקחת וקונה את התרופה. מה שידוע לי שהפריזיום לא בסל הבריאות.אבקשךף שתסביר מה כתבתה.

AKben

New member
אם הבנתי נכון

אם הבנתי נכון, כאמור התרופה לא בסל הבריאות, לכן הוא משלם עליה את מלוא הסכום. לדוגמא, כדורים לטיפול בלחץ דם עולים (סכום דמיוני) 200 ש"ח, אז עם הם בסל הבריאות, יעלו 15 ש"ח

sbh100

New member
תרופת הפריזיום

הבנת נכון תרופת הפריזיום לא בסל הבריאות. כדי לקבל אותה אתה צריך מרשם מרופא. בלי מרשם לא מקבלים אותה. לידיעתך 1כדור פריזיום 10 מ"ג עולה 2 ש"ח. הם באים באריזות של 20 כדורים.2 יח' של 10 .

למעלה