פריוז1

אתי431

New member
פריוז1

מחכה להמשך התרגום יש מצב?????????????????

פרויז1

New member
אתי !

יש לי קושי לתרגם בלי להרוס יותר מדי. בסך הכל עליתי בגיל 12 לפני כמה עשרות.. טוב, אם אמרת, אמשיך עד שאשבור את המקלדת...

אתי431

New member
תודההההההההההה אני דומעת.....

פרויז אני מודה לך מאוד לא מפסיקה לעצור את הדמעות עכשיו אני מבינה למה הוא התכוון כול הזמןן... תודה תודה ושוב תודה דרך אגב.. מפחדת לטוס ח ח ח

yafash7

New member
פרויז תרשה לי גם להצטרף לתודות של כולם על התר

על המוסיקה הנפלאה שאתה מביא לנו ועל התרגומים. אבי עליו השלום נפטר לפני כשבועיים והוא אהב מאד את מואין וכל פעם שהייתי נוסעת אליו היה משמיע לי את המוסיקה הנפלאה הזו. ומאז שגיליתי את הפורום המקסים הזה חזרתי ובגדול לשמוע, להריח ולחוש את כל הדברים הנפלאים שגדלתי עליהם. איבדתי אדם יקר לי ביותר ובשבילי הוא היה המוהיקן האחרון וראש השבט הגדול שהשאיר אחריו. לכן אני נהנית מכם וזה עושה לי טוב. אז שוב תודה ותמשיכו להצחיק אותי.

s h i r i n 1 0

New member
שלום לך yafash7

מקווה שתהני באתר שלנו הפרסים ומשתתפת בצערך על אובדן אביך ושתנוחומי מן השמיים. העיקר שתהיי חזקה כי החיים דורשים זאת מאתנו עבור המשך המשפחה והילדים.

פרויז1

New member
../images/Emo16.gif

יפה חנום! החיים נועדו להימשך - דור אחר דור. אני משתתף בצערך על מות אביך היקר ז"ל.
אם יש לך בקשה מיוחדת לשיר - אשתדל למלאה.

yafash7

New member
המון תודה ואני בפורום הזה מרגישה לגמרי בבית.

כל השירים שאתה מביא לנו מקסימים. בבית אבא ז"ל היה משמיע לנו שירים ישנים ויפים של דרדשתי, איידה ועוד מוסיקה ישנה וטובה וכמובן המלך מואין. יש לו המון הקלטות מקוריות של הזמרים הללו על טייפ סלילים.של פעם. אני צריכה בהזדמנות לקחת את כל ההקלטות הללו למעבדה ולהעביר אותם לדיסקים. זו תהיה מזכרת נצח ממנו. שוב תודה רבה על החיזוקים והתמיכה .

yafash7

New member
חשבתי שרק אני לא מסוגלת לישון

אבל יש עוד פרפרי לילה. מזל שיש מחשב וספר טוב שעוזר להעביר את הזמן בכייף. בכל אופן שיהיה לך לילה טוב וחלומות נעימים

למעלה