פריוויו לדיסק Oral Fixation 2

perrinat

New member
פריוויו לדיסק Oral Fixation 2

אפשר לשמוע 30 שניות מהשירים בדיסק
http://music.msn.com/album/?album=44960222 נו, מה אתם אומרים? אהבתי ביותר! נשמעים אחלה שירים!
צא דיסק, צא...

perrinat

New member
מה אתם אומרים על

The day and the time = Dia especial ועל En tus pupilas= Something? En tus pupilas נשמע יותר טוב בספרדית, לדעתי. למרות שבסופו של דבר משמעות השיר היא זהה. טוב, בטח אני אתרגל גם לאנגלית...

MikeR

New member
HOW DO U DO ../images/Emo99.gif

ושאר השירים...........פשוט אלבום מעולה!!!!!!!!!!וכןןן שיצא כבררר

12ShakirA12

New member
אהבתי ה-כ-ל../images/Emo70.gif

יאללהההההההה עוד 13 ימיםםםםם שיצא כבררררררררררר

El Argentino

New member
../images/Emo99.gifמאוהב מאוהב מאוהב מאוהב!!!

יאללה שייצא!!! שמעתי ואהבתי ה-כ-ו-ל-!!! שומעים ששאקירה כהרגלה לא מאכזבת! לפחות אותי... מה שכן, את הגירסה של EN TUS PUPILAS אהבתי יותר בספרדית אבל עדיין אני לא יכול לחוות דעה כי אני צריך לשמוע את כל האלבום בצורה מלאה ושלמה וכמובן בשקט וברוגע... ואז אוכל לומר את דעתי...

עגייב

New member
wooowwww

פשוווווט וווואוווווו נשמע לי אלבווום סוווף אהבתי את הכלללל רק פם אחת שמעתיי ונשמע לי סוווףףף הכיי הכיי אהבתי בינתיים זה השיר האחרות TIMOR נשמע לי סוווווף!!! אבל SOMETHING נשמע אדיוטי חחחחחח ככה לא קשור כזה...גם המלים סומטינג איי קאנת ריזיייסט בעעע חחחחחח... לא קשור..אבל השאר מאווד מאווד אהבתי שיצא כבר!

Moor 87

New member
מממממ....

קשה לי מאוד לשפוט!!! אני לא יכול לגבש דיעה סופית חוץ מזה ש HOW DO YOU DO נשמע הרבההה יותר טוב!! ו.. אהבתי שיש המווון כלים אינסטרומנטלים שמתי לב לאורגן ולכינור ולחצוצרות בכמה שירים והרבה מוזיקה מוזיקה מוזיקה.. SOMETHING מיותר לגמרי! לפעמים החברות תקליטים עושות כאלה טעויות.. ו30 שניות לא מספיקות כדי להחליט.. אני מחכה לסוף החודש!!!!

12ShakirA12

New member
עוד 10 ימים הדיסק יצא

השאלה היא באמת כמה זמן יקח לו להגיע לחנויות בארץ
לא יותר משבועיים לפי דעתי

למעלה