פריהנד ופי די אף...

pitangoo

New member
פריהנד ופי די אף...

יש לי בעיה ביצוא PDF מתוך פריהנד. משום מה בקובץ המיוצא מופיעים טקסטים שהגדרתי כמוטים (ITALIC) מופיעים כרגילים, אותו כנ"ל עם בולד. יש הצעות?

pitangoo

New member
לא רוצה קונברט...

גם מגדיל את הקובץ וגם אי אפשר לבחור (בתצוגת מסך). קריטי לי...

גלצ

New member
תנסה

להדפיס‮מחדש‮את‮אותו‮הטקסט‮על‮מסמך‮חדש‮‮‮‮‮‮ולהדפיס‮למדפסת‮אם‮זה‮מודפס‮טוב‮אז‮אולי‮הבעיה‮לא‮תחזור

Tal Ninio

New member
פריהנד ו-PDF

היצוא מפריהנד לפורמט PDF מיועד לשימושי מסך בלבד. לכן, אין תמיכה בתמונות EPS ולא בשום תכונה של פוסטסקריפט כמו Italic לפונטים, שימוש באפקטים למלל מהאינספקטור וכו'. כדי לייצר PDF אמיתי ומלא, אין ברירה, חייבים )חייבים!!!( לעבור דרך אקרובט דיסטילר. כל פטנטנ אחר הוא למעשה אחיזת עיניים. אלה החיים... טל

s.p.y

New member
אני הצלחתי ליצור פי די אף כך:

הפכתי את מסמך הפרי-הנד ל eps ואז בפוטושופ save as ו- photoshop pdf. זה יצא מצויין, בלי צורך בקונוורט.

Tal Ninio

New member
המרה דרך פוטושופ

זה הרבה יותר גרוע מקונוורט... המלל הפך לתמונת פיקסלים... הדרך היחידה להמיר מסמכי פריהנד לפורמט פי.די.אפ. ללא תקלות ובעיות, היא בעזרת תוכנה בשם אקרובט דיסטילר. זהו. אין אפשרות אחרת. כל השאר, קוקוריקו וממבו-ג'מבו דיגיטלי...

שרית 29

New member
או שפשוט ...../images/Emo6.gif

או שפשוט תיצור העתק של הקובץ ואותו תעשה PDF והקובץ הראשון ישאר לך לא בקונברט

pitangoo

New member
לצערי...

האיש צודק. (טל) אחרי נסיונות רבים ואבודים, המסקנה היחידה שהצלחתי להגיע אליה זה שאין מנוס מאדובי אקרובט... (לא שזה כזה נורא). אין שום אפשרות לייצר פי די אף ראוי בשום מניפולציה ופעולת לוליינות כזו או אחרת. לכן, חייבים להכנע לאדובי ולהוריד בכאב לב את הגרסה המלאה (והפרוצה (!)) של דיסטילר. אז תודה טל. (ומאיה, גם את היית בסדר...)

s.p.y

New member
לטל, בקשר לנ"ל

אני משתמשת בהמרה מפוטושופ לפי די אף רק להגהה ללקוחות שיש להם אקרובט. אני תמיד נתקלת בבעיה במשלוח עבודה ללקוחות שיש להם מחשב פי סי. (אני עובדת על מק). אני שולחת עבודה באימייל ללקוחות ב- jpeg, אבל הרבה לא מצליחים לפתוח את ה- jpeg משום מה. אע"פ שאני כותבת את השם באנגלית עם סיומת jpg, אולי אתה יודע למה חלק מהאנשים לא מצליחים לפתוח jpg שנשלח ממק? ובקשר לאקרובט, כשאני סוגרת ps אני משתמשת בדיסטילר. תודה

FourAces

New member
למה קבצים לא נפתחים...

יש מספר גורמים אשר בגללם לא ניתן לפתוח קבצי JPG. 1. לא לכל משתמשי ה-PC יש כלי המאפשר פתיחה של קבצי JPG שהם במצב צבע CMYK. Internet Explorer ותוכנות כמו MS Word וחברותיהן יודעים לטפל רק בתמונות במצב צבע RGB. לכן, אם התמונות שאת שולחת הן ב-CMYK, כדאי שתשקלי להעביר אותן ל-RGB לפני השליחה. 2. במערכות ההפעלה העבריות האחרונות, צצה בעיית סימני שינוי הכיוון, אשר אינם נראים על המק, אבל מופיעים לאחר שליחה של הקובץ למחשבים אחרים. מכיוון שאפילו הנקודה של לפני סיומת שם הקובץ יוצרת סימני שינוי כיוון, הקניית שם שכולו באנגלית אינה מהווה פתרון. מה שכן ניתן לעשות, הוא לשנות את שם הקובץ לאחר שנתקבל, כך שהסיומת שלו תהיה ".jpg" בלי שום תוספות וצרות אחרות. אלו רק שני גומים... יש עוד

למעלה