פרידות

פרידות../images/Emo13.gif

אני סקרנית לדעת אם עזבתם את הילדים אי פעם ליותר מכמה שעות... לדוגמא לילה... או יותר... באופן טבעי השאלה לא לגבי גרושים/ות שממילא הילדים חצי פה- חצי שם... ואני אתחיל: לא נפרדנו אף פעם ליותר משש שעות!! בטח זה שיא, לא?

מאז שהתחילו מסיבות הפג'מות

היא נפרדת ממני ללילה בהתחלה זה היה מאוד קשה לי הייתי מתקשרת המון ממתינה אולי היא רוצה שאבוא לקחת אותה, אולי היא לא מסתדרת ואולי ואולי. משנה לשנה היא משחררת אותי יותר וזה בפרוש היא אני יכולה להישאר צמודה אליה לדאוג, לתת, לעזור כל חיי. לאט לאט מתרגלים למען האמת עדין לא קורה שהיא לא ישנה איתי ואני אצא בנחת לבלות(אולי היא תצטרך אותי) אבל בטח גם זה יבוא. אבל בכל 10 שנותיה לא יצאתי פעם 1 לחופש בלעדיה.או שניפרדתי ממנה ליום או יותר.

m i c h a l i

New member
אויש עכשיו אני מרגישה ממש ../images/Emo5.gif

אני חושבת שאני שברתי שיא... אבל לכיוון השני אחד העקרונות שלי בתור אמא ,עיקרון שהתחדד דווקא בזמן הפרידה מבעלי הוא שאני קודם כל. לפני הכל אני. אחר כך הנסיכה שלי. אגואיסטי יש שיאמרו, לא בריא יצקצקו אחרים. בגיל שלושה חודשים נסעתי לשלושה ימים לאילת. בגיל ארבע נסעתי לארבעה ימים ולילות לפראג ( אחחחחח הזיכרונות) בין לבין... יציאות בערבים , פגישות עם חברים, לילה של שינה אצל הסבא/סבתא/דודה... אז היו געגועים והיו רגשות אשמה במיוחד כשהיא היתה בוכה כשאמא הולכת... אבל אמא הולכת ותמיד חוזרת וזה מה שהיא יודעת היום... שאני איתה תמיד...שגם לי מגיע זמן איכות עם עצמי ועם חברים... שגם אמא צריכה חופש.. ועכשיו גם היא לוקחת לה חופשות קצרות מאמא ( הולכת לחברות... נשארת בימי הולדת בלי אמא ) ותודה לאל על כך בשורה התחתונה כשאמא מאושרת גם הנסיכה מאושרת כמובן שכל זה לא היה מתאפשר בלי המשפחה הנהדרת שלי שהם חלק משגרת יומה ומקיפים ומחבקים אותה ואותי מהרגע שנולדה

גרושה2

New member
אם כבר לבגוד בילדים

אז לא בשביל האמא/דודה/חברות רק בשביל דייטים/סטוצים/הכרויות

m i c h a l i

New member
למה זה נחשב לבגידה?

לא העדפתי מישהו אחר על פניה... העדפתי את עצמי לפעמים... דייטים לא ( לא בשבילי).. הכרויות... עכשיו שאני גרושה בהחלט אפשרי... וסטוצים ... ממממ זה קצר לי מדי... מעדיפה להאריך

גרושה2

New member
תשובה

יש מקומות שנטישת ילדים בעיקר קטנים אפילו לכמה שעות נחשבת בגידה שילדים זוכרים את זה אפילו עד סוף ימהם. שוב הכל תלוי בהשקפת עולמם והחינוך שקיבלו.

רק כדי להעמיד דברים על דיוקם

אמרת "אמא מאושרת- הנסיכה מאושרת". ואני מאושרת בלהיות צמודה צמודה בינתיים. זה נכון בשבילי. אני לא יכולה לדמיין את עצמי בחופשה בלעדיה... והלילה הראשון (והאחרון) שהיא ישנה במזרן משלה, לא צמוד אלי... נדדה שנתי באותו לילה!!
ובעקבות דברייך עולה בי המחשבה שאולי אם היתה לי עזרה אפשרית כן הייתי יכולה לשבת עם חברות לפעמים... אבל אין. ואומרים תודה על מה שכן יש!!.

m i c h a l i

New member
חגיתי יקרה...../images/Emo140.gif

כל אחת ופינת האושר שלה... הרי גם אצלי חיוך אחד שלה מאיר לי את היום ונותן לי את הכוח להמשיך
אני לא יכולה לחשוב אפילו כיתד הייתי מסתדרת בלי המשפחה שלי לצדי... חוצמזה... את יכולה לבוא אליי ולשבת קצת איתי... מבטיחה לך שהנסיכות ישמרו טוב טוב אחת על השניה כאן לצידנו

כן בדיוק לפני כמה ימים

ישן בני אצל חבר עקב שיפוצים התאים לי שירדם שם ואתמודד רק עם הבכור, מה קרה? כלום זה ממול לבית והם חברים טובים ומאוד נהנתי שהוא נהנה והיום החבר יבוא אלינו לישון..

למעלה