פרידה....

פרידה....

מה קורה חברים??? ממש התגעגעתי אבל כנראה שאני יותר לא אכנס לפורום יותר... ואם מישו מוכן להסהיר לי מה עובר עליכם? ומה עשיתם לאחי אני אשמח אני מבינה שכבר הבנתם שהוא לא יכנס יותר ובטוח זה בגגל מישהו/י מכם/ן!!! היה לי ממש נחמד בארבעה חודשים האלו ואני אמשיך לאהוב את עמיר אולי אפילו אקים פורום שלו רק ששם לא יהיה רכילויות או שמועות שרצות על אנשים. אמשיך לבוא להופעות ולהאזין לו זהו ביי!

הבהרה...

לחן היקרה ושאר חברי הפורום הנפלאים והנהדרים. אף אחד או אחת מחברי/ות הפורום לא אשמים/ות בזה שאני לא כותב בפורום. החלטה זו התקבלה על ידי בעקבות כמה קבלות שקבלתי על עצמי לאחר חג הפסח. לא תכננתי לעשות את זה בצורה רשמית אך עקב הודעתה של אחותי הייתי חייב להגיב ע"מ למנוע אי נעימויות. שלום ולהתראות בשמחות.

אממ....

אם אתה טוען שזה לא קשוא לאפחד ושלא נפגעת אני טוענת שזה שקר אחד גדול ואתה יודע בתוכך שאני צודקת כן זה מה שאני חושבת ואני לא יתחיל להתווכח על זה עם אפחד כי אני ראיתי טוב מאוד מה היה בהופעה ולמה ישבנו בשורה 13 באמת לא בגלל חבר שלך!!! זהו זאת ההבהרה שלי!!!

משה חן כנסו

משה (תרשה לי לקרוא לך ככה) תראה אם יש לך בעיה עם מישהו או מישהי בפורום אתה יכול להעלות את זה לדיון גם אם זה לא קשור לעמיר בניון אמרו לך משהו נפגעת בוא תעלה את זה כאן לעניין או במסר אישי עם אותו בנאדם תיישבו ת'עניין ותחזור. אותך אני לא מכיר, אבל אני תמיד נהנה לקרוא את ההודעות שלך. וזה יהיה לא טוב לפורום אם תלך וגם לא טוב לך אולי... חן במקום "להתעמת" עם מושיקו בהתכתבויות אולי תדברו כאילו לא כולנו צריכים לראות את זה... ד''א על איזה רכילויות מדברים כאילו מה רק אני מחוץ לעניינים?! בכל מקרה מה שלא תחליטו לעשות בהצלחה אתם אחלה ואם תחליטי לפתוח עוד פורום אל תשכחי להזמין אותנו (במיוחד אותי)

שבוע טוב וחג שמח

אז ככה מכיוון שההודעה של אחותי עוררה תגובות אני שוב רוצה לציין ולומר לא נפגעתי מאיש/ה מהפורום! הפסקתי לרשום מכמה סיבות שארשום אותן למרות שלעניות דעתי הן אישיות ולא אמורות לעניין אף אחד/ת אך החלטתי לאחר חשיבה רבה לפרסם אותן כדי למנוע אי נעימויות או אי הבנות. ולהלן הסיבות: א. הנני לומד בישיבת הסדר אי לכך ובהתאם לזאת החלטתי לקחת ברצינות את הלימוד (הגיע הזמן באמת) כך שאני חוזר הביתה פעם בשבועיים לשבת ואם אני קופץ בימי שישי אז ממש אין לי זמן כדי לרשום בפורום שלנו. ב. העיסוק בפורום גזל מזמני ולכן החלטתי להפסיק עם זה לגמרי (לפחות בנושא הכתיבה. מסיבות אלו ואחרות שהחלטתי שכבר מעבר לעניינו של הפורום (אישיות מדי סורי) החלטתי שלא ארשום יותר (לפחות לא כמו שעד עתה) זה נראה רשמי מדי אבל זה לא היה אמור להיות ככה. לגבי אחותי היפה היתה לנו את כל השבת וביררנו יחד את הסוגיה הזאת בסיעתא דשמיא. שבוע טוב וחג שמח.

למעלה