פרידה

floweriol1

New member
פרידה

היי, פרידה זה דבר כל כך קשה. קשה מכיוון שמתרגלים לבנאדם, קשה בגלל שהתרגלנו לשגרה מסויימת עם אותו בנאדם. קשה בגלל שהתחברנו רגשית ופתאום משהו מאיתנו הולך. אני בת 28, לאחרונה יצאתי עם בחור כמספר חודשים. בדיעבד ידעתי שהוא לא מעוניין בקשר מחייב. היה לנו מאוד כייף ביחד, אבל תמיד כשהוא חש שהקשר מתקדם הוא נסוג לאחור. השבוע עצרתי את זה. נפרדנו. לא יכולתי יותר להמשיך ולהיות בהולד. קשה , קשה כשכייף עם בנאדם אבל הוא לא רוצה קשר מחייב (הוא צעיר ממני)ורוצה להנות אחרי שיצא מקשר ארוך לפני. מה עושים.. איך ממשיכים... אני עובדת, משתדלת להעסיק את עצמי. אבל ברגעים כשאני לבד אני חלשה. אשמח לשמוע דעתכם.

ליטל 061

New member
תגובה

אני יכולה לומר להגנתכ שעשית בשכל מכיוונ שהגבר הזה חשב אחרת ממכ,הוא יותר בקטע של פאנ ואת הרבה יותר רצינית,אמ היית נשארת איתו,סתמ היית נקשרת עוד יותר ומתקשה להיפרד כפליימ, הסתכלי קדימה וראי זאת כעוד כברת דרכ שעברת. שיהיה בהצלחה. פורימ שמח,חייכי תמיד.

הזמן יעשה את שלו, יקירה../images/Emo24.gif

עשית בהחלט את הדבר הנכון עבורך, כי הקשר לא הוביל אותך למקום שרצית שהוא יוביל, ובאתם עם רצונות וציפיות שונות למרות שידעת זאת מראש, נתת לזה צ'אנס אבל זה לא היה זה. תמשיכי להעסיק את עצמך ופנקי את עצמך, בלי עם חברות, עשי לעצמך סדר בחיים וזה יכול להתחיל מהדבר הבסיסי של לסדר חדר או דירה שלך.

nir hadar

New member
אני נמצא במקום דומה לשלך

וכמו שזה נשמע, הזמן יעשה את שלו ולנו נותר רק להמשיך הלאה.

אני מבין אותך טוב וזה כואב יותר

אם זו אהבה ראשונה לפני שבוע וחצי נפרדתי מאהבת חיי ... לא ציפיתי לזה בכלל כל הזמן חשבתי על העתיד איתה חתונה משםחה ילדים מיטה בילויים מתנות .... זה כמו מכה .. מכת הלם אנחנו עדיין אוהבים והאהב לעולם לא תמות והרכש ישאר לעולם אני מתפלל כל לילה למענינו אינ לא מפסיק לחשוב עליה לרגע אחד למרות שהיא זרקה אותי בבת אחת ולא מדברים מתעלמת ממני לא וצה לדבר איתי בכלל ... היא סובלת ואני מרחם עליה אני לא חושב שהיתה אהבה כזו בעולם ... הזכרונות שוברות אותי כל יום אני לא יושן טוב בלילה עדיין אוהב אותה ולא חושב שאני יכול לשכוח ממנה נתקנו בגלל מריבות קטנות אך הסיבה העיקרית שאף אחד לא מכיר בה שההורים שלה דחו אותי בגלל שמשעו מאשים אחרים שהיא מתפשרץ איתי ומגיע לה יותר טוב ממני לפני הניתוק הסופי הייתה הפסקה (הכרחית מההורים שלה) היא היתה סובלת ואני מעודד אותה התכוונה אפילו להתאבד בל אני חיזקתי אותה .... אח"כ התקשרתי לה ... אמרה לי שהיא מנתקת בכתה בטלאפון ... אני גופה חייה אבל בלי נשמה .... רצמו אותי ... שומע שירים שמזכירים לי אותה ושירים של פרידות ... ממש מיואש אני נכנס לכאן אך אין לי כוח לכתוב ולקרוא אנשים מכותבים על אהבתם שוברים אותי אני עכשיו חיי כל הזמן מסתכל בשעון ואומר יאלא תתקדם נו ... רוצה שהזמן יעבור אולי תבוא נחמה תתפללי זה מרגיע זה כמו מאסר עולם המוות פחות סבל ממנו מקווה שתקבלי את הנחמה ותרגעי אבל את הנחמה שלי היא תקח הרבה זמן עד שתגיע אני מאמין באלוהים למרות שאני לא דתי ... הוא רואה אותי ומרגיש איתי בסבל שלי ... והוא מתכנן לי עתיד טוב יותר כל זה קורה לטובתי בסוף אלוהים יעזור לשנינו סמי המתוסכל

ליטל 061

New member
מתוק אחד

אל תיהיה עצוב ושבור ככה,זה שובר לי את הלב.....תתרכז עכשיו רק במה שיש ולא במה שאינ ופשוט המשכ הלאה,אל תשאיר עכבות,אתה תראה שבסופ-היא תגיע אולי ייקח קצת זמנ אבל אתה תראה שהיא תגיע,מבטיחה... פורימשמח...תחייכ תמיד.

אני הייתי נוהגת כמוך

למרות שלא הייתי אף פעם בהולד אבל אני לא מוכנה להיות מקום שני ולא מוכנה להיות סטנד ביי בין בחורות אחרות וגם לא מוכנה שיתנו לרגשות שלי להתפתח ואח"כ להתעכזב. תמשיכי לצאת עם חברים דרלינג להכיר בחורים ולצאת איתם כך הוא יצא מהר מהמחשבות שלך . אבל ודגש על אבל. אל תעשי השוואות בינו לבין אחרים אף אחד לא דומה לשני

תגובה

עשי דברים שאת אוהבת, ואז תרגישי יותר טוב. אם את רוצה, תוכלי להיות אתו בקשר לא מחיב של ידידות. כך אולי בעתיד ירצה קשר מחיב.

למעלה