פרידה

M a n K i n d

New member
פרידה

אנשים טובים, וגם סתם אנשים, וגם אלה שהם לא זה ולא זה. היה נחמד. היה לי ממש נחמד להטיל אימה על הפורום במשך חודש, ולריב עם גורבש על תפקיד ה"מפלצת המפחידה יותר" תראו, יש גבול לכמה אדם או תפלץ יכול להסתובב ביבים, לרכב על עכברושים ולהתקיים על פתילים שהדרקון משאיר אחריו. אז רציתי לומר בזאת, רגע, שניה דני, תן לי עוד כמה דקות, נו. . . .. תן לי עוד כמה דקות אמרתי! כמו שאמרתי, היה נחמד להיות פה, בזכות עצמי, ולראות שמקבלים אותי יפה, למרות שאני תפלץ ביבים לא הייגיני במיוחד, אז תשמ אני רגע . . .. . . .. . . . .. . .. . . . . .. . .. . .

בורן

New member
לא מובן בעליל.

אתה נפרד מאיתנו? למה?

גורבש

New member
../images/Emo23.gif שימו לך ... ../images/Emo23.gif

אני שמח לבשר שאחרי מאמצים מרובים שלקחו כחודש ימים, שבמהלכו נאלצנו להתיחס יפה ל MANKIND , הצלחנו סופסוף לשכנע אותו שהוא אכן רק פן מסויים באישיותו של DDN וכי אין לו בעצם זכות קיום בפני עצמו. לדבר נדרשו יכולות פסיכולוגיות גבוהות והרבה קסם. היום, כאמור, הצלחנו סוף סוף לשכנעו לחזור לכור מחצבתו (= מוחו הפתלתל והבלתי ברור של DDN) ובכך להעביר ל DDN את מה שמגיע לו בזכות - את הצבע הכחול. בשם הנהלת הפורום אני מודה לכם על עזרתכם במהלך החודש האחרון, בכך ששיתפתם פעולה עם הזיותיו של MANKIND ונתתם לנו שהות לטפל במצב.

IT WAS ALL A TRICK !

האם זה נכון.. האם כל הזמן הזה.. הפרצוף מאחורי מנקיינד היה לא אחר מאשר הסכיצופרן הפורומי DDN ? האם אמן התחפושות והכינויים הכה בנו פעם נוספת האחת מתחבולותיו הזדוניות ? אני כולי מבולבל.

אה-הא! זאת להוכחה!!!

נו, ואתם אמרתם שאני לא בריאה בנפשי... מה יש לנו כאן, אם כן? - מנקיינד. - DDN - דן המסוכן - דומיניק פראודשוט - ליידי אלכסנדרה (שלמרות שאינה במערכת הצנונית יותר, ממשיכה לעשות לדני צרות מדי פעם) יש עוד מישהו בבית??? מוח ריק, עלק.

DDN

New member
הלו הלו

DDN הוא ישות שלמה. דן המסוכן ומנקיינד זה חלקים מההסטוריה ודומיניק ואלכסנדרה הן דמויות! (ואם לא שמת לב, אני משחק את אלכסנדרה במשחק שניהאו מריצה פה בפורום) מה? כן - אני משחק אותך, לא ההיפך. די, דומיניק, די! אלכס, תגידי לה. אוי נו באמת. אבל. . . . .אתן לא סובלות אחת את השניה, מה אתן באות אליי בתלונות? אוף! נשים וירטואליות. פעם הבאה - אני משחק גבר! (רולנד לא עשה לי בעיות כאלה אף פעם. . . .)

DDN

New member
היי!

מה רע בצבי? צבי זה השם האמצעי שלי! הוא לקח לי את השם האמצעי הממזר!

Hammerfall

New member
אבל אבל אבל....

ManKind התחבב עלינו במשך הזמן ואנחנו (אני חושבת שאני מדברת בשם כולנו) אכן נתגעגע לפן זה באישיותו של DDN למרות הכל... We love you ManKind, you will forever be in our heartes!!! Good Bye, God Speed, Salamat, Ta Ta, צ'או צ'או, אריודרצ'י, אטוטאלור, ביי, שלום ולא להתראות אני מניחה.....

snift

New member
כמו שאני מכיר את DDN

ואישיותיו המפוצלות, עוד נזכה לראות את ManKind בגיחות כאלו ואחרות פה בפורומינו הקט.

DDN

New member
נה נה נה נה

נה נה נה נה אה הא הו GOODBYE! אני חופשי שוב! המוח פנוי, שלי, ריק. אני בריא! עכשיו רק אני ודן המסוכן כאן!

מנקיינד הלך בדרכן של דמויות

שהקמפיין שלהן התמוטט ? או שגורלו גרוע יותר ? בכל אופן אני שמח בשבילך על כך שהמוח שלך ריק. מזל"ט !

DDN

New member
לא. רק אני ודן

דומיניק היא דמות שלי, היא לא חלק מהישיויות המרובות.
לא, גם את אלכסנדרה לא. וגם לא רולנד

DDN

New member
רולנד החרמן

הדמות הראשונה שלי בקבוצת הצנונית. אתה מוזמן לחפש בהסטוריית הפורום את "רולנד" או "צנונית". חפש בין אוגוסט 2002 לפברואר 2003

למעלה