פרידה

פרידה

נפרדתי מהחבר, זה היה לפני שבוע. הייתי שלמה עם זה, קמתי ועזבתי, הוא לא טוב בשבילי יותר. הוא יודע, הוא הסכים, וגם זה שיגע אותי, שהוא הסכים איתי ולא נלחם עלי. אבל עכשיו אני לבד, ואני עוד איתו באותו בית, עוד לא עזבתי, מחפשת דירה. בינתיים אני עוד לא קולטת, אני חשה במעין פגרה... ממנו.. אבל כשאני חושבת על זה שאני צריכה לקחת את עצמי ולעזוב נהיה לי כ"כ רע. נהיה לי עצוב ממש! אני מפחדת מהלבד, מפחדת שיקח לי המון זמן למצוא אהבה חדשה, מקנאה בו שאני יודעת שהוא מהר מאוד יתאושש וינהל חיים שמחים. ואני אשאר עם כל העצב, ואני לא מצליחה להרים את עצמי ולהגיד לעצמי שיהיה טוב... גם בכל ההורסקופים כתוב לו שעכשיו הוא ימצא אהבה מהר, ואני ! אני אשאר עצובה.. אין לי כוח להרבה זמן להיות לבד, ואני יודעת שאני צריכה לא לחשוב על זה, ואני יודעת שאני צריכה להאמין ולהיות חזקה, אבל אין לי כוח, אין לי כוח לחכות כ"כ הרבה שמסביבי כולם באהבה... אין לי כוח ללבד, אין לי מושג איך להתמודד איתה. מה יהיה? אני כ"כ עצובה!!! אני כ"כ מפוחדת, אני כ"כ לבד! עוד לפני שבאמת הייתי לבד. מה יהיה איתי

noamke

New member
עדיף כך

קראתי בעצב רב את מילותיך. ניכר שאת אוהבת אותו בכל גופך. והאופן בו כתבת את הדברים גורם לי לעצב. אך הייתי רוצה ברשותך להציג לך תמונה מזוית אחרת. ברור שאת אוהבת אותו, אך אולי יותר משאת אוהבת אותו, את לא רוצה להשאר לבד. אולי עצם המחשבה על ה"לבד" הזה, גרמה לך לקבל אותו בכל התקופה שהייתם ביחד למרות ש"הוא לא טוב בשבילך". הרי את רוצה לבנות זוגיות יציבה בה תרגישי שאת מתמלאת ממנו כשם שאת ממלאת אותו. ואם הוא לא נותן לך את זה אז עדיף כך. עדיף שתחווי את האובדן עכשיו מאשר תחווי אובדן יותר קשה אולי בעתיד. או שהאהבה פשוט תגווע לה, או שהוא ימשיך לפגוע בך. להיות לבד זה קשה, זה נורא וזה איום. אבל לפעמים צריך את זה בשביל ליישר את החשיבה ולקבוע מה את באמת רוצה ועל מה את לא מוכנה להתפשר. מקווה שמה שכתבתי עוזר במשהו, ואם אני לא קולע.. אז סליחה מראש. נועם

Melody Girl

New member
על זה סבתא שלי אמרה פעם

..."ועדיף שתבכי על זה היום מאשר תבכי על זה בעוד שנים..." כמה חוכמה יש לזקני העם.....

Mushkonit

New member
נדוש אבל..

הי לירון היקרה, אני יודעת שעכשיו נראה שהכל שחור ורע, את לא יודעת מה יקרה איתך ויש לפניך עוד דירה שצריך לעזוב.. קודם כל והכי חשוב - אם זה נגמר, צאי מהדירה!!! כל עוד תשארי עם האקס תחת קורת גג אחת לא תצליחי להשתחרר ולהתחיל להשתקם (וכמו המשפט הנדוש אבל הכל כך נכון - רחוק מהעין רחוק מהלב) תחזרי להורים או תעברי לחברה עד שתמצאי פיתרון הולם. תצאי מהדירה, אל תפגשו ואל תדברו (לפחות לא בהתחלה), לפחות לתקופה הראשונה תריצי לך בראש את כל הקטעים הפחות נעימים וכל התכונות שאת פחות אוהבת באקס - ככה יהיה יותר קל לשחרר. גם אני נפרדתי מחבר לאחר שגרנו יחד 3 שנים ובהתחלה חשבתי שהעולם חרב עלי..לא האמנתי שאני יכיר עוד בחור שיתן לי להרגיש כ"כ טוב..גם אני עזבתי דירה, ניתקתי כל קשר עם האקס ופשוט סרבתי לשמוע אנפורמציה חדשה לגביו, וכמו שאמרתי קודם הזמן עשה את שלו, חצי שנה אחרי הכרתי את בעלי - הבחור המדהים והמשגע ביותר שקיים עלי אדמות לפחות מבחנתי ואנחנו נשואים באושר כבר 3 שנים. מה שחשוב - לתת לעמך זמן להתאבל על הקשר (לא בסביבתו), לבלות הרבה בחברת בנות, לדבר כמה שיותר על העניין ולהוציא את כל הג'יפה החוצה, להבין שאפשר גם לבד..וכמובן להשאר אופטימית - אי שי ממתין לך בחור מדהים צריך רק קצת סובלנות.

Melody Girl

New member
מה שאת יודעת לא נכון../images/Emo151.gif

היי לירון; ראשית תרימי ראש ותראי: "השמיים עוד לא נפלו" נכון??? אז מה הפחד? את עכשיו נמצאת בתקופה בה עליך "להתאבל על האובדן" וזה בסדר, נורמלי ודיי טבעי. אלא מה??? נכון זה קשה במיוחד כשעדיין גרים תחת קורת גג אחת. תשתדלי למצוא דירה במהירות האפשרית, במהלך החיפושים והאריזות למעבר תהיי עסוקה מאוד וכך גם כשתתמקמי בדירתך החדשה. כאשר תעברי את הכל - מצאי לך זמן ליותר חברים, צאי לבלות יותר, השקיעי בעבודה ובחוגים, צרי קשרים עם אנשים שיוכלו להוציא אותך מהמחשבות ההעגומות ואז.... כמו במטה קסם את תראי איך שאת מתגברת, מתחשלת ומתחילה פרק ב' בחיוך גדול (במיוחד כשעמוק עמוק בפנים את יודעת שזה לא זה). הרבה בהצלחה, אני מאמינה שכולנו פה בשביל לחזק אותך.

s h o o s h a

New member
להתגבר על לב שבור

אתמול העליתי לפורום כתבה שעוסקת בנושא. תקראי, מאמינה שתיתן לך אי אלו כיוונים כיצד להתגבר על לבך השבור. ומילה חמה ממני אליך - תמיד יש מחר מתגברים וממשיכים רק תרצי ואל תפסיקי לחלום, לקוות לייחל וזה יגיע !

adam33

New member
אינך לבד

הרי יש חברות שניתן לשתף אותן יש משפחה ההרגשה שלך נובעת מכמה סיבות שהעיקרית בהן זה הפחד מהלא נודע במשך הזמן הית בחממה קמת בבוקר ידעת מי שוכב לצידך ולאן את הולכת כעת את הולכת לדרך חדשה שאני מאחל לך בהצלחה בה ובטוחני שתצליחי!! כולנו עוברים סוציליזציה במשך כל החיים האחד במקום עבודה חדש השני בצבא ביום הראשון וגם בפרידה מחבר רק שאיננו שוים בתגובות שלנו יש מי שקם ועוזב ויש מי שרק לקום ולקבל החלטה לקח לה המון זמן וכעת למרות ההחלטה היא בצעדים מהססים לקראת העתיד.. אז עצתי אלייך...זה הזמן לשתף חברה טובה או אחות טובה במה שקורה לך...ביחד לצאת..ביחד למצא דירה .. האהבה תגיע והאמיני לי שהיא מגיעה ..כי הרי היתה לך אהבה ..את שווה הרבה יותר ממה שאת חושבת תרימי את הראש ותצעדי בצעדים בטוחים לקראת העתיד ובהצלחה..

למעלה