פרידה

הצופה

New member
פרידה

מודה לכל הנחמדים והנחמדות שצ`אטתו איתי כאן.מזהיר אותכם מחברים כמו ארבל האמת מודה גם לארבל קצת שגומל אותי בכוח מהצ`אט.הזכרתם לי שבעולם חומרני זה יש לב.ושאדם צריך ללכת בעיקבות חלומותיורציתי להודות במיוחד נקיטה רגישה שלי הלואי שזה לא חלום והוא לא יעבור. מישל 33 את כן גאון ומצחיקה אדירה. אורית 36 את פשוט נשמה אדירה הייתי שם פוסטר עם תמונת הפנים שלך . סופה נודדת את מדהימה תפסיקי קצת לחשוב. חואניטה הנעמת לי את הזמן מאודדדד. נשית היפיפיה והנחמדה ענייך מלאות תוגה. אילת האהבה פשט מדליקה חבל``ז. שרון 28 למרות גילך לימדת אותי פרק ברגישות לחיים. סיגל חבל שגיליתי אותך רק לאחרונה.חגית 22 סתמי,טל סתמי,מרי לו נשית ואמא ממדרגה ראשונה.יפעת יש לך עניים חבלז,רקדן שיודע לומר שלום תמיד היה שלום חבר דייב שלא יודע לאן נעלם גבר אמיתי, נטע 33 אין מילים בפי פשוט מתוקה. לי 28 שלא הספקנו להכיר,סמרקי שראיתי פעם אחת פשוט חתיך חבל``ז ואחרונה חביבה שנפלתי ברישתה והיא לא שמה לב דידי (בת) זאת פשוט אהבה .דידי תנוחי.נפשך רועשת וגועשת. רציתי לכתוב לך שירים סיפורים אבל הראש שלך שולט על הלב ולא היה נותן לך להגיב .אהובתי תהני מגיע לך הרבה יותר.................. לליהי הודעה מיוחדת אל תחפשי בפורום היכן שהפנס מאיר,מספרי טלפון זה רק סוג אחד של חשיפה עיברי על הודאותיו של מר ארבל וראי את חשיפותיו,ורמזיו האם ראוי לתת אור לכתביו פה זה לא קיבוץ תסלחי לי.נפרד ממכם בעצב בתודה הצופה מחר יום חדש (סקארלט אוהרה)

הצופה!!!

אסור לך בתכלית האיסור ללכת! ולמה לתת לעלובי נפש להכניע אותך? למה הטובים צריכים ללכת? הצופה,שום אדם לא צריך לגרום לך ללכת...אל תכנע לרשע... אני חוויתי רשע גדול כאן,למד ממני. בבקשה השאר...ולו למען הטובים שביננו..והרי מנית כאן רבים וטובים... ותהיה בטוח שהחסרת רבים... הצופה!...אל תלך,השאר וביחד ננקה את הרשע והחולי... אני שולחת לך את ידי...יצטרפו אלינו עוד רבים...השאר ותראה! ב ב ק ש ה... שלך, אלת האהבה.

מושיטה יד ?לוקח יד ...

אבל אסור לך לתת פקודות למישהוא אחר שאת לא כל כך מכירה . ``כל שנדע , הוא את עצמינו `` -א פ . מ ע ה .

מרי-לו

New member
הצופה היקר...

מה קרה? נורא מוזר לי שאתה הולך ככה פתאום, הרי רק היום צחקנו כאן יחידיו. מחכה לתשובות, רוצה מאוד לדעת למה. אם לא בצ`ט אז שלח לי מייל לכתובת שלי. תודה רבה על המחמאות איש מקסים. אוףףף מי ישאל אותי מה שלום הת...? (רק אני ואתה יודעים את המשמעות) עצובה בלכתך מרי-לו

מה קרה ?????????????

היייי הצופה שלי .... מה קרה?????? לאן אתה חושב שאתה הולך????? הלב שלי מופקד בידך שכחת??????????????????? אני לא רוצה שתלך ....... לא ! שלך באהבה שרון

אסור לתת את הלב שלנו

בידי מישהוא אחר . אחרת הוא נישבר , נימעך , מיתפורר . מיתאחה . ושוב . לדרך . לחפש אחר החצי השני . ...

י פ ע ת

New member
הפוצה?????????????

אני לא מאמינה,,,,, דווקא עכשיו שהתוודענו כל החברים פה אחד לשני והיה כ``כ נחמד להכיר אותך,,,,דווקא עכשיו אתה עושה פרסה ועוד בגלל עימות מסויים שיש לך עם אדם מסויים. ממש חבל שתמנע מעצמך את ההנאה מהתקשורת הקסומה הזו בזמן שיש ביכולתך פשוט להתעלם .....כן להתעלם....ורק להיות צופה מהצד לגבי מי שלא בא לך להתערות עימו. אולי תחשוב שנית,,,,,,, ןתחזור לצפות בנו. נשמח מאד אם תעשה זאת!!! מכל הלב י פ ע ת ורקדן

דידי(בת

New member
הצופה.... יא מתוק אחד!

אז... לפי מה שהבנתי.. אין כאן מקום לשיכנוע... רק שחבל ועצוב לי... הצופה.. יקירי... אם היית מכיר אותי קצת יותר, היית מבין שבזאת אני מלידה! גועשת ורועשת... :) ולגבי הלב... פינה חמה לי אליך, רק שתדע.. דידי. אגב... הרסת אותי עם הרמיזות לא רמיזות שלך ל...ול... ול.. :) חזק ואמץ הצופה!

דידי בפגישה

שם בפגישה . עיניים שחורות מיסתכלות אליי . כל העיניים שחורות . ועורה השחום מנצנץ . כל ציירתי תמונה , על הדף הלבן ,... דידי בת מיסתכלת עליי ... ואני לא יכול לזוז ממקומי . תקוע כמו פיטריה סגולה במאורתי . צופה . ....

phantom

New member
גומל ?

אישית הייתי הולך לבית הכנסת ואומר ברכת הגומל לו היו עוזבים כל אותם אלו שנכנסים לפורום רק להעיר ולמתוח ביקורת. אינני יודע מה עומד מאחורי החלטתך, במיוחד שלא ממש יצא לנו לדבר (וגם לא הזכרת אותי ברשימה שלך, אבל אני בן-אדם סלחן), אבל אני לא חושב שיש כאן אדם אחד ששווה לעזוב בגללו. מכיוון שהזכרת את שם אותו אדם שכתיבתו מפריעה לך, אז עצה לי אליך - תעשה כמוני: תקרא את מה שהוא כותב, תצחק ותחשוב לעצמך איזה בר-מזל אתה שאתה לא כמוהו...

Cגל

New member
לא הגומל

על זה אומרים ברוך שפטרנו מעונשו של זה...

חבל

שלא היה לי זמן להכיר אותך . אולי זה הגורל . בטוח שזה הגורל הניתן לשינוי . ....

חגית...36

New member
ממש עצוב הצופה

אני עצובה משני דברים 1. ששכחת אותי 2. שלא אוכל לכעוס עליך מבלי שתוכל להגיב. מקווה שתשנה את דעתך ובאמת חבל שדווקא האנשים המיוחדים עוזבים אותנו, קודם נשל ועכשיו אתה. מאחלת לך רק טוב, בכל אשר תלך. שלך חגית...36

לך הצופה..

אאני יודעת אים זוכר אבל בתחילת דרכי כאן היתה בין ידידי הראשונים כאן מיצטערת לשמוע על עיזיבתך-ומקווה שעוד תיתחרט. ועוד אחד מהטובים שעוזב בגלל ,,,,, הצופה בבקשה הישאר בגלל כמה ששוה להישאר בגללם ואים בכול זאת תחליט לעזוב אז ==הייה שלום חבר ותבוא לבקר=== טופז**

נשית

New member
לצופה היקר ..........חבל....

שלום לך איש יקר חבלללללללללללל למה לתת לשני לנצח תתעלם פשוט תתעלם שלך נשיתתתתתתתתת ;-)

לצופה שלא הכרתי

אמנם לא הכרנו אבל.. את הרוח שלך חשתי בפורום. יהיה חבל לא להרגיש אותך כאן מקווה שתסתדר בלעדינו, כי לנו יהיה קשה בלעדיך. ותזכור אותנו לטובה ולא את התככים וההודעות הלאקוניות וחסרות הטעם אז דרך צליחה לך איש תפוחית שולחת לך צנצנת דבש גדולה להמתיק את הדרך

Cגל

New member
הפוצה....

לא, הפוצה זו לא שגיאה.... התחלת כצופה מהצד והמשכת כפוצה פה. מקווה שתתחרט, יש לך סיבות טובות לעשות זאת.

אורית 36

New member
צוף ??????????

צוף... מה בדיוק קורה כאן? אני קצת נסערת .. תחשוב שוב מבקשת ממך אורית 36

למעלה