פרידה

פרידה

פרידה ----- סיוט רע,תחושת אבדן מי ידע אם ליום או בכלל משגיונותיו של חוסר ודאות אין לי תשובות לזה עכשיו גם,לא מכונת זמן לעתיד לא ידוע אדע,רק כאשר אדע אם היה זה סוף,או עוד תעתוע עברתי ימים כאילו בחיי ואחד היה הפתרון,אם בכלל: לנהוג כרובוט,להתרכז במטלות לא לחשוב-יותר מידי. לא מכיר פתרונות טובים מזה.

סיוט

משורטט הכאב עלי אצבעות רק שורטים בליבה עוד ועוד ועוד מנפחים האבדן עד תחושה של זוועה משל,לפני הסיוט שום דבר לא נברא רק הרס ודם של גופה מצחינה אהבה שקמלה,קבורת חמור נקברה..

יקח נא האופל

יקח האופל כזו אהבה אהבה,שאין כל שכר בצידה מאכל לכלבים אתננה כזבח יעלימו לסתותיהם סירחון נבלתה תנוח נפשי משלדתה הכחושה יבואו צבועים לנגוס אחריתה

נסיון החיאה../images/Emo7.gif

מבט מטורף,עיניים הוזות מתהלכת בקרעיה,על גופות לא קבורות עם שרידי אהבה,שמגף גס רמס חולצתה שסועה,בשרה מדמם עוצמת הנפילה על פניה ניכר בכוחות אחרונים-נסיון החיאה אהבה ששבקה,חבטה אחרונה..

ובעוד..

בעוד רוחה גוססת,נשמטת הנה הם באים,עטים עלי טרף ערפדים מורעבים,תנים מיללים זעקתם מחרישה,מתאוות נגיסה ממעל העיט חג בסיבוב של אימה לפתע צולל,חוטף נתח,נרגע חגיגת שיירים,ארוחה דשנה של אילו שפיללו למותה של אהבה ארורים תהיו,דגי רקק עלובים כרסיכם המדושנות יאכלו מבפנים.

חן (*_*)

New member
לבד

לא קלה היא- האהבה זאת, למדתי בדרך הקשה האהבה אף, אכזרית למדי, עד כי לעיתים,אומרת אני-די!. כשאת אוהבת, משתדלת, מנסה, נמשכת ונלכדת בחוטי האהבה, וחווה-חד סטריות, גדולה האכזבה. כמה אכזרי להעניק אהבה כשכמשוב אינך זוכה אף לחיבה. אין בי כוח בחיפוש אחר אשליות, חלומות מנופצים מלאים רסיסי תקוות. אולי עדיף בינתיים לבד להישאר, העתיד לא נראה ורוד יותר.

מה זה השארת אותי במתח

< < < <ירדתי <<ירדתי שוב ושוב על מנת לראות ממי נפרדת
ועד שירדתי,כבר לא מצאתי את השם
כעת אלך מבואסת לישון לילה טוב

למעלה