פרידה

nb320458409

New member
פרידה

היי אז ביום שישי אני וחבר שלי ניפרדנו בגלל כול הקטע של הדת שלא מתאים לי שהוא חילוני ניפרדנו ביחד שזה עוד יותר כואב מאשר עם הינו רבים הוא אמר שלא רוצ ה לפגוע בי יותר וגם זה לא יתקדם מעבר לחברות כי אני רוצה שיהיה אופציה לחתונה ברור שלא אתחתן בזמן הקרוב אבל עדיין הדת מפריע לנו להתקדם בקיצור אז ככה ממש כאב לי וכן ממש בכיתי לו וגם ביום הראשון ובלילה ממש קשה לי ועכשיו אני מרגישה כאילו אני מנסה להכחיש את מה שקרה כאילו לא היה לי חבר פשוט מנסה לא לחשוב על זה חוסמת את הרגשות וזה משגע אותי פשוט מרגישה שאם רק אחשוב על זה אני אשבר לגמרי ולא אדע להתמודד עם זה ולא יודעת מה לעשות כי אני רוצה להתמודד אבל קשה לי וגם מרגישה כזה שאני מתחילה לחזור כאילו לא להיות מודעת לעצמי וסוג של לזרום עם החיים ואני לא רוצה לחזור למקום הזה מה כדאי לי לעשות?

רוצה להתמודד אבל קשה לי

שלום לך nb יקרה
הנה שיתפת אותנו, שהיינו עדות גם להתחלה של החברות. צר לששמוע שנפרדתם ושזה מכאיב, אבל נשמע מדבריך שעדיין הייתם ביחד בפרידה, ראיתם באופן דומה את המצב, וזה דבר גדול ודבר טוב, בעצם אתם אוהבים, ומשחררים זה את זו דווקא מתוך אהבה ורצון לא לפגוע. העצב גדול יותר כך , אבל אולי בהמשך תוכלי לזכור את הקשר הזה כחווייה טובה שאיפשרה לך עוד שלב בהתבגרות.
תוכלי להבהיר יותר מה הפחד? מה יקרה שאת קוראת לו "להישבר"? או "לא להתמודד"? האם את חוששת שאם לא תתנתקי- תחושת הכאב תהיה בלתי נסבלת? האם קשה לחזור להיות רק את עצמך ?
העצב הוא אבל שמתאים להרגיש, כשמאבדים קשר הדוק עם אדם אהוב. לא קל להישאר עם העצב ולעתים נוח לנו להסיח את הדעת ואפילו להשכיח בכוונה, אבל זה עלול ליצור הרגשה של איבוד חלק מעצמך, חלק שהרווחת ביצירת הקשר.
אין פה כל כך מה "לעשות". אפשר רק לשים לב לתנועה הפנימית ולשינויים במצב הרוח ובמחשבות, ולשאול את עצמך מה קורה בפנים ולמה, ואם אולי כן אפשר להרגיש את הכאב בלי להרגיש מתערערת מזה.
שיהיה לך לילה טוב וחלומות שיעזרו להמתיק את הכאב

להכחיש את מה שקרה ולחסום את הרגש כדי לא לכאוב

שלום לך nb

אני שמחה לשמוע שהחברות נמשכה מעל חודש, ושהרגשת איתה כל כך טוב. זה לא מובן מאליו. למדת על עצמך שאת מסוגלת להתלהב, לאהוב, להיות אהובה, ליצור ולשמור קשר אינטימי טוב. זה לא מובן מאליו.
להיות מסוגל להרגיש זו מתנה, למרות שלא תמיד זו חוויה קלה. אתה לא יכול להרגיש שמחה והתלהבות, אם אתה לא מרשה לעצמך להרגיש גם עצב וגעגוע, כעס, אכזבה. מי שחוסם את רגשותיו כדי לא לחוש ברגשות הקשים, לא יהנה גם מהרגשות הנעימים.
להתמודד זה להישאר במודעות לכל הטוב שהיה לך בקשר הזה, וגם לדעת שהיה לך חופש בחירה, ומסיבותיך שלך בחרת להפסיק את הקשר.
להכחיש את הקשר זה להתכחש לרגשותיך ולחיות שוב בעולם שקרי.

את שואלת מה לעשות.
תשובתי: להשאר מחוברת: לטוב שהיה, לקשה שעכשיו, לנאמנות להחלטותיך, לאמינות של רגשותיך, לתכניותיך לעתיד.
זה לא קל, אבל זה נכון, וזה יקדם אותך.

ב-ה-צ-ל-ח-ה !!

למעלה