פרידה

פרידה

עד אתמול הייתה לי חברה מדהימה. האמנם יצאנו רק 4 חודשים אבל כבר הספקתי לאהוב אותה ולפתח כלפיה רגשות חזקים. ב4 חודשים של הקשר הייתי קשוב, סבלני, למדתי את התחביבים שלה (מוזרים ככל שיהיו), תמכתי בה בכל מה שעשתה ובלי להכביר מילים, עשיתי הכל למענה! אתמול היא נפרדה ממני. היא טענה שבמשך כל הקשר לא היו לה רגשות כלפי. היא לא התלהבה לראות אותי שוב לאחר שכל אחד חזר לביתו, היא לא התגעגעה ושניים-שלושה דייטים שבהם סתם ישבנו ודיברנו כמו כל זוג אחר היא אפילו השתעממה. היא טענה שהיא נשארה איתי כי היא הרגישה נוח איתי, כי היא הרגישה הכרת טובה בסבלנות שלי ובהכלה שלה בלב שלי. אני הקשר הראשון שלה, או לפחות הקשר הרציני הראשון שלה. והיא כנראה עדיין לא יודעת מה זה לאהוב מישהו. אני יצאתי מאוכזב מהקשר הזה, השקעתי מאמצים וכוחות כבירים בשביל הקשר ולא קיבלתי כלום בחזרה. מה עושים מפה?

מריוס זכריה

Member
מנהל
1. מלקקים את הפצעים

2. נותנים לזמן לעשות את שלו
3. עושים דברים שמנחמים ומחזקים (לפי הטעם האישי שלך - סרטים, טיולים וכולי)
4. להבא שמים לב יותר לסימים מהצד השני.
5. תזכור שהכל יהיה בסדר.

עד כמה הזוי שזה יישמע

אומרים תודה לאל שהשקרנית הלכה.
כנראה התחיל לעבוד בה המצפון שהיא משלה ומהתלת באדם עם כוונות טובות.

אני מאחלת לאדם כמוה לפגוש מישהו שיעשה לה בית ספר.
עוד לא הבנתי למה אתה עוד קורא לה מדהימה, נשגב מבינתי.
הבחורה ניצלה והונתה אותך.

ולא קצת הגזמת בלרדת עליה...

היא דווקא היתה בסדר גמור, ניסתה במשך 4 חודשים לראות אם יתפתחו רגשות, עשתה זאת כי באמת העריכה שהבחור ממש זהב, כאשר החליטה לגמור עשתה זאת בכנות - חד וחלק, בצורה עניינית ובלי האשמות, עלבונות או משחקים. לא משכה את זה שנים ולא הוציאה ממנו כספים, מתנות, חופשות בחו"ל וכדומה. דווקא בחורה לעניין ובאמת מדהימה (לא קל למצוא מישהי שמתנהגת בצורה כל כך הגונה), לגמרי מובן למה הבחור מתאבל... אבל אין ברירה, לא תמיד מקבלים מה שרוצים

עדיף בעינייך המצב הנפוץ של - יוצאים פעם וחצי ומחליטים שלא מתאים? לפחות פה היא ניסתה לתת לזה צ'אנס אמיתי.

4 חודשים .....

ארבעה חודשים להתקשר/לקבוע/לדבר/לספר/לחלוק/פיזית מגעים - 24/7 X

לא מחייב דייט אחד לא מוצלח אבל ארבעה חודשים זה כבר להצהיר משהו, גם אם רק נעים וטעים. וכלום. שתיקה.
וכשאתה אומר שהיא היתה כנה כשאמרה לו- זה מחייב לסתור את הקביעה. כי זו לא היתה כנות, זו היתה חובתה.
היא לא עושה טובה לאף אחד שהיא יוצאת איתו והיא היתה יותר ממוזמנת להיות בן אדם ולפחות לומר לו אחרי חודש שהיא מאוד רוצה להמשיך לנסות למרות שאינה אוהבת.

אנחנו לא יודעים מה הוא כן או לא נתן לה, זו לא הפואנטה. הנקודה היא השקר במשך 4 חודשים. הוא לא ידע מאיפה זה בא לו.
איך בן אדם הולך לישון עם עצמו כשהוא יודע שהוא הונה מישהו; לא יודעת, לא מובן לי.
המסקנה היא שהוא צריך לחדד יותר את החושים.

לצערי ולשמחתי

ידעתי על מה מתבסס הקשר. היא הייתה כנה איתי כל הדרך, וידעתי שזה יגיע. אני כמוה תחתי תקוות שזה יעבוד. חבל שזה פשוט לא עבד.

אם ידעת....

למה לא ציינת זאת בפוסט המקורי שלך? זה היה יכול להיות גילוי נאות.
השתמע מההודעה שהיתה כאן הונאה ברגשות שלך.
ואם המצב הוא כמו שאתה מתאר, אז למה התעללת בעצמך? למה להיות עם אדם בכוח?
ולמה לחכות ארבעה חודשים? אחרי חודשיים מבינים אם טוב לנו להתקשר אל מישהו ולספר לו חוויות, תחושות ובעיקר לדאוג ולרצות להיות לידו. מפליא אותי שארבעה חודשים ידעת שאתם שורפים זמן ועוד מסתכן בפיתוח רגשות.

אולי זו הזדמנות לשיעור חשוב בחיים - קבל, תהיה כן ואהוב את עצמך קודם. אחר כך יבואו האחרים אם הם רוצים.
ואם אתה מרגיש ספק אל מישהו או ממישהו - הנח מיד את הקלפים על השולחן. תמיד.
יחשבו שאתה היסטרי? מגזים? שיחשבו.
תלמד להיות חזק מבפנים. כי לפי המקרה שציינת, הכל היה נתון בידיים שלה. לא מובן לי למה.
הזמן והרגשות שלך צריכים להיות יקרים קודם כל לך. כי עם כל הכבוד, למה מי היא בכלל? הרי זה אתה זה שנשארת בוכה לבד על השק הריק עכשיו.

עוברים הלאה למרות הקושי והאהבה שפיתחת.
אל תאשים את עצמך.
הפתרון הוא להעסיק את עצמך בדברים שאתה אוהב, לצאת עם חברים טובים ולחפש לך חברה חדשה.

בהצלחה.

סטנגה Joe

New member
ממשיכים הלאה

לפעמים לא חשוב מה עושים או לא ,זה פשוט לא זה.
במקרה כזה אין טעם להמשיך ולהשקיע שם אנרגיה.
פשוט עוברים הלאה.

למעלה