פרידה

misslalala

New member
פרידה

עכשיו אני עצובה. אני לא אחת שמחוברת לרגשות שלה כל כך אבל נראה לי שאפשר להגיד את זה די ברור וחלק... כן.. אני בטוחה בזה ב99% .

אז היתה לי מערכת יחסים של חודש וחצי. אז מה. זה היה קשר קצר. לא מספק. ולא היתה התאמה משום בחינה שהיא.
אז מזל שהוא נגמר לא? מי לעזאל ימשיך בקשר מקולקל שכזה?
אני בעצמי החלטתי לסיים אותו... אני אמרתי שזה לא מתאים לי יותר.. ובצדק... מגיע לי יותר מזה...
אלה המחשבות שעוברות לי בראש ברגעי שעמום כשאני שוכבת במיטה שקועה בפוך וברחמים עצמיים.

וגם למה אני עצובה בכלל?! היא בכלל לא היתה כזאת מציאה, לא נראתה יותר מדי טוב, לא היו לי איתה שיחות איטיליגנטיות ומעמיקות כי היא לא היתה טיפוס כזה.. ותחומי העניין שלה הסתכמו בלרקוד ולשתות במסיבות... מה מצאתי בה בכלל... אולי זה היה העיניים... המבט שהכיל בתוכו הבטחה לאהבה מטורפת... כשפגשתי אותה בכלל לא הייתי מסתכלת עליה ... היא לא הטיפוס שלי בעליל. אבל היא באה אליי. במועדון. והסתכלה עליי כמו על אלילה, וחייכה אליי ממש מקרוב, ורקדה איתי כל כך צמוד.. ונישקה אותי כל כך לאט... גם השפתיים שלה היו נעימות.. אם יש משהו שאהבתי במראה שלה זה העיניים והשפתיים.. הבנתי שאני אוהבת שפתיים גדולות ומשורטטות כאלה שיש שקע בין השפה העליונה לאף...

בקיצור.. אם יש משהו שאני יכולה ללמוד על עצמי מהחוויה הזאת. זה שכדי לקנות אותי צריך להרעיף עליי אהבה.. יש בנות שאוהבות אתגרים. שאוהבות את הדרך הקשה עד להשגת המטרה. ויש כאלה שפשוט תבטיחי להן אהבה והערצה בלתי נדלית והן שלך. אני אחת מהן. וככה נפלתי...

אח"כ , ההבטחה הזאת שהיתה לה בעיניים הופרה כשהיא בגדה בי. ואחרי שסלחתי לה – היא שוב פשוט לא קיימה אותה ולא אהבה אותי כמו שהעיניים שלה הבטיחו אז במועדון...

ואולי זה גם לא פייר מצידי, להסיק מסקנות כאלה נמהרות רק ממבט. הרי היא לא באמת אמרה שהיא מבטיחה לי משהו. היא רק הסתכלה עליי במבט כזה שאני בראש שלי פירשתי כהבטחה, אבל מי אמר שאני צודקת .אם היא היתה יודעת שהמבט הזה היה מפיל עליה כזה תיק אולי היא בכלל לא היתה מסתכלת עליי ככה.... אולי המבט הזה הוא רק בראש שלי כי אני כל כך מחפשת אותו וצריכה אותו...

מסקנות:
1. להיות קצת יותר בררנית ולא לקחת כל מי שמסתכלת עליי במבט רוצה
2. להתעסק במשהו אחר עד שההבאה תבוא

misslalala

New member
נקבות אוכלות את הסלט הזה כל כך הרבההה

בעיקר לסביות.
ואני בכלל לא אוהבת ירקות חחח

סטנגה Joe

New member
אחלה מסקנות

יש הדלקות ויש אהבה.
כנראה שזה מה שהיה לך.
הדלקות היא לרוב כמו חומר נפץ, בוערת מהר נותנת בפיצוץ וזהו. אחרי זה כלום.

למעלה