פרידה

michgr

New member
פרידה

שלום, אני יוצא עם מישהי כבר שנה (אנחנו בני 26 ו23) למרות שהיא למדה תקופה מסוימת בחו"ל ועזבה את הלימודים. ככה שנטו אנחנו חצי שנה ביחד בערך. מההתחלה (וכנראה שזו גם הטעות שלי) אני נתתי לה להרגיש שהיא השולטת בקשר ואני מסכים לכל מה שהיא אומרת. כנראה שגם בגלל שרציתי אותה ורציתי לספק אותה. וגם פחדתי מהתגובות שלה. במשך כל התקופה היחס שלה כלפיי לא היה משהו - אמרה לי איך להתלבש, איימה עליי שנפרד, ניתקה שיחות ואפילו נתנה כאפות ועוד ועוד. כולל צעקות וכו'. עדיין רציתי להיות איתה אחרי הכל, למרות שכל התקופה הזו הרגשתי לחץ ולא הרגשתי שזה אני ולא הרגשתי שאני מתקדם לאנשהו בחיים. לפני שבועיים אני אמרתי לה שאני רוצה לנתק את הקשר ושנהיה ידידים. בהתחלה היא אמרה שהיא מעדיפה או לנתק קשר לגמרי או להיות בקשר זוגי כמו עד עכשיו. אחרי יום היא חשבה על זה אומרת שהיא מסכימה שנהיה ידידים. במשך השבועיים האלה איכשהו המשכנו להפגש ולדבר כל יום אבל היינו פחות קרובים אחד לשני כמו לפני זה. לפני כמה ימים תפסתי אותה שהיא שלחה את המספר פלאפון שלה למישהו אחר באתר הכרויות כדי להכיר אותו. אני תפסתי אותה והאשמתי אותה, למרות שהיא אומרת שזו לא היא עשתה את זה אלא מישהו אחר שלח את ההודעות במקומה, למרות שאני יודע בוודאות שהיא כן עשתה את זה. אני חייב לציין שכל התקופה של השנה היא אף פעם לא אמרה לי מה היא מרגישה כלפיי, ואמרה אפילו שהיא לא מרגישה כלום ולא יכאב לה שנפרד כי היא לא מפסידה כלום. בכל מקרה אתמול ישבנו אמרתי לה שתפסתי אותה ששלחה מספר למישהו אחר, היא התחילה לבכות. הסבירה את זה בזה שהיא היתה מבולבלת במשך שבועיים וזה מה שעשתה. והיא מצטערת. למרות שהיא אומרת שהיא לא שלחה שום מספר אלא פרצו לה להודעות. בכל מקרה אתמול היא התחילה לומר לי פעם ראשונה מה היא מרגישה כלפיי, ושהיא לא יכולה בלעדיי והיא רוצה שאני אחבק אותה והיא לא רוצה שאני יעזוב אותה. אני לא רוצה לפגוע בה אבל אני לא מרגיש שלם לחזור אליה. אני כרגע מעדיף חופש מהכל ובכלל מנשים ובחורות. למשך תקופה מסוימת. היא לא מבינה את זה ומאיימת לפגוע בעצמה . אני חייב לציין שאני אוהב אותה ולא רוצה לפגוע בה, אבל יש דברים של מעבר לאהבה שאני לא יכול להיות איתה. כי היא אומרת לי שהיא מוכנה להשתנות בשבילי מקצה על קצה. אבל עדיין היא יכולה לחזור לזה. ואני לא חושב ולא רואה את זה שאני חי איתה לכל החיים. אז אני לא יודע מה לעשות

chenby

New member
אז אתה

לא רוצה להיות איתה, וכועס עליה שהיא נותנת את הטלפון שלה למישהו? למה היא צריכה לדפוק לך דין וחשבון? לא נפרדת ממנה? ועוד אחרי שהיא גרמה לך לקנא ועשית לה סצנה והיא שפכה את עצמה בפניך, אמרה לה לא מתאים לי? אז למה כל הסרט? וזה ללא שום קשר לעניין שהיא שולטת בך ונותנת לך כאפות. יחסים בריאים זה לא. אתה לא רוצה אותה? אל תהיה ידיד שלה. תנתק קשר ותתרגל להיות בלעדיה. היא כבר תלמד לא להרביץ על מישהו אחר. וגם אתה תתבגר אני מקווה :)

מגיע לי3

New member
לא הבנתי

אחרי שנפרדתם היא עדיין צריכה לתת לך דין וחשבון על הכרויות חדשות שלה?

אייבורי

New member
בחיי

לשלם את מחיר הבחירות, זה לגמרי גדול עליך. אני מציע שתרד על ארבע ותמשיך לחטוף כאפות ותזכור תמיד לומר תודה בסוף.

stiv83

New member
תגיד לי אתה אמיתי ???????????????????????????

נותנת לך כאפות , צועקת עלייך ............אתה שפויייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי .......תן לה כאפות בחזרה תצעק עליה בחזרה , תן לה כאפה שתלמד ותזכור טוב טוב מי הגבר פה , כנס באבי אבייהההההההההה איך היא תרצה אותך .תגיד לי ????. אתה לא גבר אלא סמרטוט ריצפה , ילד כאפות .........גם אם היא תסכים להיות איתך זה בסוף יגמר כי יירד לה ממך ......אתה לא גבר חביבי תלמד להיות גבר תאמין לי זה העיצה הכי טובה שתקבל בחיים ................ת-ל-מ-ד להיות ג-ב-ר גבר תפוס את עצמך בידיים אין יותר גרוע מלהיות מושפל על ידי אישה , נראה לי גם החיים המקצועיים שלך והבטחון העצמי שלך על הפנים אם אתה מרשה שבחורה , יצור חלש קטן ומלא הורמונים ולא אינטילגנט במיוחד ייתן לך כאפות ימוווחאאאא בא בא אליי אני גם יכפכף אותך ........... אין ספק שאתה עשכנזי.............וכופכפת המון בחיים ....................עצה שלי קודם תלמד להיות גבר , חזק נפשית פיזית מלא ביטחון חזה נפוח , טווססס מבין מלךךךךךךךךךךךךך אל תתן לכלבות להשפיל אותך ...נשים רק טוענות שהן רוצות גבר צייתן ...........כל חיי הנשואין אישה תנסה לסמרטט אותך כל עוד היא לא תצליח היא תישאר איתך אבל תמרר את חייך , ביום שהיא תצליח יירד לה ממך .................... קנאת הפין האגו שלו בחורה מתנפח על כל גבר שהיא מצליחה לקפל סתם שתדע אני כבר בגיל 6 שאימא שלי לקחה אותי לכיתה א הייתה מפחדת ממני על כל סתירה שנתנה היא הייתה מקבלת מכותתת מתחרעעע באמווו שלה...וגם המורות בבית הספר....כן מרוקאי פרא אדם.... אבל כלבות יש לי בשפעעעעע .מבין מלךךךךךךךךךךךךךך מלךךךךךךך מלךךךךךךךךךךך מלך ךךךךךךךךךךךךךךך חולה על עצמי ................. כנראה שאם היינו חיות אתה מסוג הזכרים שלו היה מתרבה, מעיין קוף שוליים כזה ..........אתה יודע הקוף שנותן כבוד בארמון למלךךך הקוף שעומד בצד ורואה איך המלך מזיין את הנקבות אחת אחרי השנייה , קוף שוליים תפקידו בטבע רק להתריע על סכנה אז כנראה שאתה לא אמור להיות בזוגיות אלא להתריע מפני צרה.............אז עמוד בצד ותן לי לפרק את הכלבה שלך ...............הייתי מחנך אותה טוב טוב .............

קארניו

New member
יוווווווו איזה עצבים

למה אתה כ"כ מתעצבן עליו . הסרט שלו - לא שלך , או שאולי כן?
מעניין למה אתה מרגיש צורך לכעוס כ"כ עליו ועל החברה שלו ......

stiv83

New member
לא אני בוזגלו ממעברת דרום תל אביב

ואתה עשכנזי מפונפן במקרה ?? ....זה מסביר הכל

dasi9

New member
כלב נובח לא נושך?

אתה מזכיר את הכלבים הקטנים האלה שנובחים על כולם ובסוף משתינים מפחד כשצועקים עליהם. וסליחה מהכלבים, אתם לא אשמים.

stiv83

New member
תגידי זונה מופקרת

את רוצה שאני יבוא לפרק לך תפנים למה לדבר יותר מידיי תגידי איפה את ואני עכשיו בא ואז נראה מי רק מדבר ומי באמת עושה

dasi9

New member
אמא שלך!

ולך תיקח את הכדורים, יש לך הרבה ריר מסביב לפה.

אז אתה כל כך תמים וכל כך חלש מה הפלא שאינך

יודע מה לעשות! אתה תחזור אליה והיא שוב תאמר לך שאינה מרגישה שום דבר ולא תכעס אם תפרדו ושוב תרגיש מתוסכל. קח לך חופשה קצרה מנשים ואח'כ שנס מותניך לך חפש מישהי שתאהב אותך ותתיחס אליך יפה בלי כפות ובלי העלבות, שתעריך את טוב לבך ואת האבתך ומסירותך. סע לשלום

michgr

New member
תגובה

היא אומרת שהיא אוהבת אותי ולא תמשיך את זה יותר. אני נוטה להאמין לה. שאלתי אותה למה היא עשתה לי את כל זה במשך כל הקשר. היא אמרה שזה כביכול פירוק עצבים שהיה לה עם אבא שלה ועם זה שהיא למדה בחו"ל ועכשיו זה שונה כי היא מאוד אוהבת אותי ולא יכולה בלעדיי.

O.K תן לה הזדמנות להוכיח במעשים לא במילים.

בנסיון לתקופה ארוכה, אם תעמוד בדיבורה ואתה תרגיש שהיא מאוד אוהבת ולא יכולה בלעדיך כמו שהיא אומרת, ולא תרוץ לזרועות אחר ברגע של "חולשה" אולי באמת אפשר להאמין. אני לא מקבלת את התירוץ שלה שפירוק העצבים שהיה לה עם אבא שלה בא על חשבונך. כשאוהבים אז לא אומרים מילים כל כך קשות לאהוב, כמו שאמרה לך לפני שעזבת אותה. מה שלא יהיה אני מאחלת לך הצלחה ואהבה גדולה ואמיתית.

למעלה