פרידה

sharonkeynan

New member
פרידה

נפרדתי מבן זוגי בשנתיים וחצי האחרונות[כולל מגורים יחד] אני עדיין גרה בבית מחוסר ברירה,מחפשת לי דירה הפרידה באה מהצד שלו,הוא טיפוס ששומר הכל בבטן עד שמתפוצץ,בדיעבד הפרידה התחילה להתבשל מספטמבר רוצה לציין שמספטמבר לא התקרב אלי,לא חיבוק לא נשיקה כלום במשך הזמן ,ההתנהגות שלו כלפי הייתה מגעילה יותר ,אפילו השפיל אותי ליד חברים בזמן שהינו יחד הוא עזר לי המון,בזכותו קיבלתי את אבא שלי חזרה[סיפור בפני עצמו] חזרתי לנהוג אחרי 8 שנים שלא נהגתי, הפיצוץ הגדול היה בערך לפני 3 שבועות. אני עוד ניסיתי להתחנן אליו להשאר יחד. היה קשה לי מאוד לשחרר אותו בגלל כל מה שעשה למעני בתקופה זו, לקח לי זמן ,הגעתי למסכנה והחלטה שאני צריכה להרים את הראש ולהמשיך קדימה עכשיו אתי לפני דרך חדשה ומפחידה למצוא לי דירה,עבודה חדשה,הפחד שלי זה להיות לבד[אין לי כמעט חברים]אני יודעת מה זה להיות לבד,בגלל זה הפחד איך ומתי אמצא אהבה חדשה,אהבה אמיתית אפשר להגיד שלמרות שאני עדיין בבית אני בודדה

השחרור וההתחדשות יבואו כשתבצעי ניתוק מלא

מחזקת אותך בדרכך החדשה, היא לא קלה אבל יש לך אותך וזה הרבה! תזכרי תמיד שלכל אחד יש כמה אהבות בחיים והדבר הבא יגיע - כל דבר בזמנו אבל קודם כל חובה לעבור משם אפילו לספה אצל ההורים. הארבע קירות שאת מחזיקה בהם סוגרים עליך - תעברי. יש המון אפשרויות שכירות לתקופה קצרה וכו'

למעלה