פרידה...

פרידה...

שלום לכולם, אתם בטח לא זוכרים אותי... כתבתי לפני חודשיים בערך שהיו לי בעיות בקשר עם חבר שלי... היינו יחד שנה וחצי... היה חסר לי הריגוש שהיה בהתחלה... עם כל האהבה העצומה שהייתה ביננו, היינו רבים כל הזמן ומשהו פשוט היה חסר... אחרי שדיברתי עם כולם פה בפורום, כמה המליצו לי לא לזרוק קשר עם בחור כזה מדהים לפח... אז לא עשיתי את זה ונתתי לזה זמן... ניסיתי להשקיע בו יותר, להיות יותר אוהבת.... לצערי זה לא עזר... נפרדנו לפני שלושה ימים... וזה פשוט מרגיש לי כמו סוף העולם. אני עוד כל כך אוהבת אותו.... אני פשוט יודעת שלא היינו מתאימים. באמת שכל כך כואב לי, אנחנו גם בנתק, לא דיברנו מאז היום שזה קרה. אנחנו קצת מתכתבים ככה שאני יודעת שהוא מתמודד דווקא בסדר יחסית אליי, הוא גם מסכים שזה היה נכון לעשות. ואני... אני לא יודעת איך לאסוף את עצמי. אני פשוט על הפנים. אולי יש לכם עצות להתמודדות עם פרידה כל כך כואבת? אני מבקשת גם, פשוט מנסיון מההודעה הקודמת שפתחתי, שכל האנשים שאוהבים להעליב, לא יעשו את זה. אני ממש במשבר ולא יודעת איך להתמודד עם זה. תודה...

לזרוק

תמונות, מכתבים, אימליים, למחוק טלפון, הכל שלא יהיה לך אפילו משהו אחד קטן שיזכיר אותו. ולצאת והרבה. לכי עם חברות ותתאוורי, אין טעם לשבת בבית ולבכות במיוחד שאת יודעת שעשית את ההחלטה הנכונה בהצלחה:)

האמת

יש כאן בתפוז פורומים של תמיכה, וזה מקרה קלאסי לשם. יש גם פורום מכתב שלא נשלח שם תוכלי פשוט לשפוך את הלב בלי בלמים. זה עשוי להיות משחרר...

I C E M A N 7

New member
כאן זה פורום של חארות ציניקנים

מזל שיש פה מישהו רגיש. הנה שיר קטן שכתבתי שמבוצע ע"י להקה אנונימית אך מוכשרת. השם המקורי היה "המנון הריבאונדר"
אך הוא שונה למטרות מסחריות

להבין ש... יש עוד דגים אכילים בים...../images/Emo3.gif

ובין היתר כמובן לצאת.. להיות עסוקה... לא לתת לראש שלך לחשוב! זה הכי חשוב... בלי זמנים מתים... פעם תוכנית טלויזיה ופעם יציאה ופעם פגישה עם חברה ופעם עיסוק אחר... ופעם מחשב... לא חסר מה לעשות... העיקר! כמה שפחות לחשוב... ואם כבר יוצא לך לחשוב עליו... תנסי להזכר בחרא שהיו ביחסים שלכם... תנסי להזכר בחסרונות שלו שלא באו לך טוב... גוד לאק!

כמה לא יציב הוא

החיבור לצד הנשי
איה אתן החמלה, הרגישות, או לפחות הציונות, הכל ישראל ערבים זה לזו, למען השם?!

nowonder

New member
זה יעזור אם אני אגיד לך

שזה ממש לא סוף העולם? הדרך הכי טובה להתמודד עם פרידה היא פשוט להתמודד. לקום בבוקר, ולחיות, ולעשות דברים שאת אוהבת, ולהיות עם אנשים שאת אוהבת ולהזכיר לעצמך שוב ושוב שהחיים לא נגמרים (וגם העולם לא) כשניגמרת אהבה.

למעלה