פרידה

Red R

New member
פרידה

זה לא היה קל אך לפני מספר חודשים החלטתי לעזוב את המפלגה אני אזכור את השנים האלו כשנים יפות מלאות בחוויות ואנשים נפלאים. עזבתי ללא כעס או טינה, קשה היה לי לתמוך במפלגה ללא האמונה הפנימית בצדקת הדרך ולכן החלטתי לעזוב ולשקול אופציות אחרות. תמיד אוהב את כולכם. רם.

רם בהצלחה במהשך הדרך

תודה על תרומתך למפלגת שינוי, לנוער ונוער נתניה בפרט. אמנם לא הכרתי אותך כשהיית בנוער הצטרפתי חודשים ספורים לאחר מכן, אבל שמעתי עליך ועל תרומתך. אני חושב שפורסמה כתבה שעברת למפלגת הירוקים ותתמוד בבחירות המונציפליות עם אדיר בנימיני אם הידיעה נכונה אז בהצלחה. בכל מקרה בהצלחה בהמשך הדרך במפלגת הירוקים או איפה שתבחר ובחיים בכלל. ההיכרות שלי אתך הייתה בצבא נתת לי עצות במנילה תודה על העצות. כולי תקווה שתחזור לשינוי ושוב בהצלחה בהמשך הדרך. גם אני אוהב אותך

אין בעד מה רם

הרווחת את מה שרשמתי עליך ביושר. כמו שאמרתי בהצלחה בפוליטיקה, בלימודים ובהמשך הדרך. אני מקווה שנשמור על קשר

Red R

New member
הכתבה נכונה

לא רציתי שתשמעו על זה דרך המקומונים או האינטרנט ולכן סיפרתי לכם כאן בפורום.

לצערי הייתי כמעט בטוח שהכתבה נכונה

הסיבה שרשמתי לצערי מפני שרציתי שתשאר בשינוי ומשם תתמודד. יפה שנהגת בכנות וספרת לנו בפורום אני מידי פעם מסתכל על מקומונים ודברים כאלו. אני משער שהיתי במיעוט והשאר לא ידעו. אני מקווה שתכנס למועצת העיר בנתניה שם תפגוש גם חברי מועצת עיר משינוי

אשרת

New member
אתם מוזמנים להעביר את השיחה למסרים

הפרטים. לשם כך המציאו אותם בתפוז אשים.

אשרת אני מוכן לשלוח לרם מסר

אך לא הבנתי למה זה לא ראויי להיות בפורום לפחות ההודעות הראשונות. רם תרם רבות לשינוי הוא היה סיו"ר נוער שינוי הארצי, אולי שאר ההודעות היו צריכות להיות במסר. ההודעה הראשונה הודעת פרידה מהמפלגה ההודעה שלי הייתה פרידה ואיחולי הצלחה לרם שאני חושב שהוא ראויי לה. אבל בסדר נעבור למסר פרטי

אשרת

New member
Vהודעה הראשונה לגיטמית לחלוטין.

שאר ההודעות , זאת שיחה פרטית שלכם, ראוי במסרים הפרטיים. הודעה נוספת שתקושר לזאת שלי, תוסר לאלתר מן הפורום.

למעלה