פרידה

מצב
הנושא נעול.
אני כל כך מצטערת ../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif

פרידה
הכוח נגמר והלב נשבר. ארבעה נסיונות עם תרומת ביצית בשנה האחרונה. כולם נפלו. אף אחד לא יודע למה. אנחנו לא ננסה יותר להביא ילדים לעולם. חברות וחברים יקרים, אני חייבת להתנתק מכל מה שקשור לנושא הזה, כולל הפורום. מין התנקות שכזאת לאחר שש שנים של התעסקות יומיומית בפיריון. אז תסלחו לי על ההברזה הפתאומית. אני מאחלת רק טוב לכל אחת ואחד מיכם. סביון
אני כל כך מצטערת

היתה לי הרגשה לא טובה כשהתנתקת בזמן האחרון וקיוויתי שאני טועה. מסתבר שלא
פשוט לא יודעת מה לומר וזה די נדיר אצלי
מקווה שתצליחי לאסוף את השברים בהקדם ואולי לנסות דרך אחרת ולהיות אמא.

היית לפורום כמו מדור "סולל בונה"

פרידה
הכוח נגמר והלב נשבר. ארבעה נסיונות עם תרומת ביצית בשנה האחרונה. כולם נפלו. אף אחד לא יודע למה. אנחנו לא ננסה יותר להביא ילדים לעולם. חברות וחברים יקרים, אני חייבת להתנתק מכל מה שקשור לנושא הזה, כולל הפורום. מין התנקות שכזאת לאחר שש שנים של התעסקות יומיומית בפיריון. אז תסלחו לי על ההברזה הפתאומית. אני מאחלת רק טוב לכל אחת ואחד מיכם. סביון
היית לפורום כמו מדור "סולל בונה"
"וחומה ומגדל" - הדור שהקים
חם כמו הפורום הזה, וסללת לכולנו את הדרך שאולי לפחות מחלק מאיתנו היינו במצב אחר בחיינו בלעדייך. אני למשל ואני מאמינה שרבים מאד מחברי הפורום נכנסו לפורום הזה במצב נפשי לא קל ( עד קשה ), במצב של חוסר מידע על כל התחום הזה, על הלבטים הנפשיים הריגשיים וההחלטות בדברים הקטנים כגדולים ( באיזה מסלול לבחור ). וכל זה בזכותך. בזכות הקמת ה
הזה. סלילת הדרך עם המידע וה
אל ההחלטות שלנו בעקבות העצות והידע שהאצלת עלינו.
על הכל
ושתראי רק אור ואושר בתום תקופת חושך שבה את נמצאת כעת, ולאחר תקופת התאוששות אני בטוחה שתמצאי את הדרך הנכונה לכם להיות הורים בדרכים אחרות ( כמו שיר למשל ).
ו

אפרוח2

New member
פשוט ירדה לי דמעה!

פרידה
פשוט ירדה לי דמעה!
כתבתי לך מסר מקווה שיש לך עוד כוחות לקרוא. מחזיקה לך אצבעות!

גולה1

New member
סביון אני מאוד מצטערת !! לא יודעת

פרידה
סביון אני מאוד מצטערת !! לא יודעת
איך לנחם אותך. מבינה אותך מאוד מאוד מאוד. הלוואי וההתנתקות הזו תעשה לך רק טוב וזה יגיע לבד, טבעי יש סיפורים וקרו מקרים אז אל תאבדי תקווה לגבי ילדים יהיו לכם!! מאחלת לך את כל הטוב שבעולם!!

שולחת חיבוק גדול וחם ../images/Emo24.gif

פרידה
שולחת חיבוק גדול וחם

שקראתי את ההודעה שלך חשבתי על המילה "תקווה" את ההית עבור
הזה הניצנים של התקווה, של כל אחת ואחד מאתנו, בזה שידעת לייעץ את התשובות הנכונות בזמן הנכון, תמיד היתה מן " הנה סביון תכנס לפורום ותתן לנו את הכיוון הנכון, במצב הלא ברור הזה " ידעת לשים לנו את הדברים בפרופורציה הנכונה , לגבי הטיפולים, התרופות, הבדיקות וכו' ... כשם שנטעת בנו את התקווה, אני מברכת אותך בזה שלא תאבדי את התקווה שיש בך
כי זה נכס שאסור לנו לאבד אותו ולו ובעיקר בשעות משבר .... אני יודעת שעכשיו את במצב שאת צריכה את הזמן בשביל עצמך ובן זוגך, והתנתקות זה חלק מ " ההתחזקות " שלנו מההתעסקות במצב הלא קל שלנו
אני מאחלת לכם שבעתיד (הלא רחוק) תמצאו את הדרך להיות הורים.... מקווה שעוד נשמע ממך, כל טוב בכל דרך שתבחרי לנכון עבורך
פלפלת

נתנאלה2

New member
סביון שלי יקרה

שולחת חיבוק גדול וחם

שקראתי את ההודעה שלך חשבתי על המילה "תקווה" את ההית עבור
הזה הניצנים של התקווה, של כל אחת ואחד מאתנו, בזה שידעת לייעץ את התשובות הנכונות בזמן הנכון, תמיד היתה מן " הנה סביון תכנס לפורום ותתן לנו את הכיוון הנכון, במצב הלא ברור הזה " ידעת לשים לנו את הדברים בפרופורציה הנכונה , לגבי הטיפולים, התרופות, הבדיקות וכו' ... כשם שנטעת בנו את התקווה, אני מברכת אותך בזה שלא תאבדי את התקווה שיש בך
כי זה נכס שאסור לנו לאבד אותו ולו ובעיקר בשעות משבר .... אני יודעת שעכשיו את במצב שאת צריכה את הזמן בשביל עצמך ובן זוגך, והתנתקות זה חלק מ " ההתחזקות " שלנו מההתעסקות במצב הלא קל שלנו
אני מאחלת לכם שבעתיד (הלא רחוק) תמצאו את הדרך להיות הורים.... מקווה שעוד נשמע ממך, כל טוב בכל דרך שתבחרי לנכון עבורך
פלפלת
סביון שלי יקרה
באמת חששתי כשנעלמת ללא קול, וכיבדתי את רצונך ולא התקשרתי, שוב את נשברת ושוברת את הלב, אבל הפעם את גם נשמעת נחושה! גמלה בליבך החלטה. אז הילד הראשון לא יבוא מרחמך, אבל הוא יבוא, בוא יבוא! את עוד תהיי אמא, ואישך אבא, מגיעה לך ההפסקה הזאת, מילוי המצברים, והתעסקות גם בזוטות ובכם ולא רק בלהביא חיים. וכשתהיי מוכנה לצאת מהקונכיה ולדבר, אני אהיה שם מחכה לטלפון.

נטאשה

New member
סביון יקרה

פרידה
סביון יקרה
אני מרגישה כאילו את בת משפחה ולא רק חברה וירטואלית, קשה לי להפרד. ויותר קשה הסיבה שבגללה את נפרדת מאתנו. רוצה לחבק ורוצה לתמוך, אבל הפעם, אני יודעת שזה מעבר למילים את ההחלטות שלך כבר עשית. מקווה שבכל זאת תמצאו את דרככם להבאת ילד משלכם ובנתיים, מאחלת מעתה ולתמיד ומכל הלב רק טוב!

ipi1

New member
אוי סביון...

סביון יקרה
אני מרגישה כאילו את בת משפחה ולא רק חברה וירטואלית, קשה לי להפרד. ויותר קשה הסיבה שבגללה את נפרדת מאתנו. רוצה לחבק ורוצה לתמוך, אבל הפעם, אני יודעת שזה מעבר למילים את ההחלטות שלך כבר עשית. מקווה שבכל זאת תמצאו את דרככם להבאת ילד משלכם ובנתיים, מאחלת מעתה ולתמיד ומכל הלב רק טוב!
אוי סביון...
אני כל כך מצטערת. מאחלת לך ולזוגך ימים טובים ושמחים, ושהכוחות ישובו מהר. מודה לך מקרב לב על הפורום הזה, שנותן תשובות ועידוד כל פעם שצריך אותם. הלוואי והחיים ייתנו לך את התשובות והעידוד שאת צריכה. חיבוקים!

topaz4

New member
לסביון../images/Emo142.gif

פרידה
לסביון

יש לי דמעות בעיניים. אנחנו לא מכירות ואולי אנחנו עוברות ברחוב זו על פני זו, אבל הוספת הרבה לחיי. כשהבנתי שהדרך היחידה מבחינתי להביא ילד לעולם היא תרומת ביצית היתי מבולבלת, כועסת, מפוחדת ובעקר לא יודעת מאיפה מתחילים. עקבתי אחרי הפורום הזה במשך זמן די רב והתפעלתי מתרבות הדיון והפרגון של כולם, אבל במיוחד מהתגובות שלך. ידע עצום, תגובות מהירות אבל במיוחד החום, הנחמה והחיוך שידעת לתת לכל אחד. כמה כח ורצון טוב היית צריכה. אני מקווה שתקראי את מה שכתבו חברי הפורום ושהדברים שלנו יתנו לך כח. את בטח צריכה להיות אדם מאד מיוחד ואני מאחלת לך רק את הטוב שבעולם בכל דרך שתבחרי את ובן זוגך

אדוינה

New member
סביון!

לסביון

יש לי דמעות בעיניים. אנחנו לא מכירות ואולי אנחנו עוברות ברחוב זו על פני זו, אבל הוספת הרבה לחיי. כשהבנתי שהדרך היחידה מבחינתי להביא ילד לעולם היא תרומת ביצית היתי מבולבלת, כועסת, מפוחדת ובעקר לא יודעת מאיפה מתחילים. עקבתי אחרי הפורום הזה במשך זמן די רב והתפעלתי מתרבות הדיון והפרגון של כולם, אבל במיוחד מהתגובות שלך. ידע עצום, תגובות מהירות אבל במיוחד החום, הנחמה והחיוך שידעת לתת לכל אחד. כמה כח ורצון טוב היית צריכה. אני מקווה שתקראי את מה שכתבו חברי הפורום ושהדברים שלנו יתנו לך כח. את בטח צריכה להיות אדם מאד מיוחד ואני מאחלת לך רק את הטוב שבעולם בכל דרך שתבחרי את ובן זוגך
סביון!
מזדהה עם כאבך,אם תרצי לדבר,כאשר יהיה לך יותר קל(ויהיה יותר קל!),את יודעת הטלפון שלי.אשמח אם תתחלקי איתי,גם לגבי דרכים נוספות להיות אמא. שיהיה לך בהצלחה בכל דרך בה תבחרי!!

סביון כל כך כואב לשמוע את הודעתך

סביון!
מזדהה עם כאבך,אם תרצי לדבר,כאשר יהיה לך יותר קל(ויהיה יותר קל!),את יודעת הטלפון שלי.אשמח אם תתחלקי איתי,גם לגבי דרכים נוספות להיות אמא. שיהיה לך בהצלחה בכל דרך בה תבחרי!!
סביון כל כך כואב לשמוע את הודעתך
הלב כואב, אבל בטוחה אני שתאזרי שוב כוחות ולא תוותרי וחלומך יתגשם

לא נורא

פרידה
לא נורא
אני הכלל לט חושבת שאת צאיכה להתנתק מכל הנושא פשוט לא מוותרים

מצב
הנושא נעול.
למעלה