פרידה תציל מטירוף !!!!

פרידה תציל מטירוף !!!!

אינני יכול לקרוא לך ילדתי למרות הפרש הגילים, כי את עצמך כבר לא ילדה, אלא אשה עם דיעה משלה. את כבר לא שלי, מעולם לא היית שלי, אחר ליבותינו הלכנו שבי, וכל הימים שיחקנו ב``נדמה לי``. היום בדרכי אלייך סובבתי על עקביי, בחזותי שנטרפה דעתך, ובראותי אובדן צלמך. שובי לאישך, שקעי בדכאונך, בכי על מר גורלך, ואני אשכח מדובשך. לא תוכלי למחות הזכרונות אך תינצלי מן התקוות. אהיה רק עבר,לא עתיד, כי לנפשך אין בדעתי להזיק. מעשייך המטורפים הם ההוכחה והם שהביאו להחלטה.

t@gel

New member
לא יודעת למה...

לרגע הרגשתי כאילו השיר עלי... :)

שכחת שא אהבת כל אהבותי???

וחוץ מזה אינך נשואה והרי השבתיה לזה שחושב שיש לו בעלות עליה.

כואב וקשה.

חבל שהחלטה שכזו קיבלת אתה, מבלי לערב גם אותה. אולי לה דעה אחרת? שראוי היה שתאמר זאת לך? חבל שכך זה נגמר, עצוב ומר.

מכתב תשובה מתחייב ממושא שירי

ולא ידעת לשמוע אותה/ שקמה ============================== מפורום שירה וספרות היד על הצוואר חונקת היד את הלב מוחצת כל רגש שידעה הנפש התפוגגה כבר לא יודעת כבר לא מסוגלת לאהוב לא שיר ולא מילה ירככו את נפשי המתה לא חיוך ולא חיבוק יפשירו את נשמתי הקפואה חמה ואוהבת לפני שנים הייתי פרח ורוד וסמוק לחיים באדמה יבשה וצחיחה גדלתי צמאה לטיפות ולא של מיים גוועתי אך שרדתי ולא הייתה היד שתטפח ולא הייתה שלווה ולא היה מנוח והם הלכו ונהיו קמלים התחושות הם העלים מתוך הריק זעקתיזעקה אילמת מתוך הדממה היא הידהדה ולא ידעת לשמוע אותה ולא ידעת לשמוע אותה ולא ידעת לשמוע אותה

לא נתת לשמוע...

שלחת אלי שליחים עם מסרים ובליבי אף אין כעסים. ירדת ממש מן הפסים ובליבי רק רחמים. חשבתי שאדע להתמודד עם הקשיים אבל המציאות קשה מן הסיכויים. הכיצד ציפית מחודש אחד שימחה זכרונות עשור כאחד??

מזל טוב על הודעה נבחרת H-)

מזל טוב על הודעה נבחרת t@gel פשוט מדהים... ויש לך חברים טובים שכן, הם בחרו את ההודעה עבורך... תגל H-) H-)

מזל טוב על הודעה נבחרת H-)

מזל טוב על הודעה נבחרת t@gel פשוט מדהים... ויש לך חברים טובים שכן, הם בחרו את ההודעה עבורך... נ.ב שקמה=שרה גבוהה ויפה תגל H-) H-)

למעלה