פרידה שלום

301arit

New member
פרידה שלום

אני ילידת 10/5/1971 , גרושה מבן זוג שתאריך הלידה שלו הוא 6/8/1970 הוא עושים קולות של חזרה מה את ממליצה? בתוכי אני לא שלמה האם יש סיכוי למצוא אהבה אחרת? ובקשר לעבודה השבוע פוטרתי מה כדאי? ליסוע לחו"ל לכמה חודשים? להמשיך לחפש? או לנסות לפתוח עסק? פרידה אני ממש מצטערת שכל כך הרבה שאלות..תודה מראש

F r i d a

New member
לא נשכחת

כדאי שתבדקי באמת מה את רוצה, מערכת היחסים הזו לא הייתה מספקת מבחינתך, את מאמינה באהבה ונראה שבזוגיות הזו הייתה לך הרגשת שאת די בודדה. תבררי איתו מה הוא בעצם רוצה, למה לחזור ואם הוא מוכן לעבור טיפול משותף. ההמלצה שלי היא שתסעי לחו"ל לכמה חודשים, תבחני את מצבך והאפשרויות שיש לך מפרספקטיבה שונה ולקראת אוגוסט תהיינה ההחלטות הברורות ביחס לעשייה. מתאים לך מאוד לפתוח עסק עצמאי, ואת יכולה להצליח מאוד, רק כדאי לבדוק לאיזה כיוון את זורמת עם זה ומתי את עושה את זה.

301arit

New member
../images/Emo51.gif

תודה צדקת לגבי הבדידות זו אחת הסיבות שהחלטתי להתגרש, התחושה הייתה רק בשנה האחרונה לפני כן היו לנו יחסים מאד קרובים... אבל בעיות פוריות ופרנסה רוח הרחיקו אותנו אחד מהשני. ובקשר לעסק תמיד הייתה לי תחושה שאם אקים בעתיד עסק הוא יצליח. שאלה אחרונה האם יהיו לי ילדים? שוב תודה

למעלה