פרידה קשה מנשוא

bailee81

New member
פרידה קשה מנשוא

אני יוצא עכשיו מקשר של קרוב ל-6 שנים. היא טוענת שעברה תהליך של כמה חודשים שבסופו הבינה שהיא לא אוהבת אותי יותר בתור בן זוג. ההתמודדות קשה מנשוא. השפלתי עצמי עד עפר כשניסיתי לשכנע אותה לחזור אליי ולשווא. איך מתמודדים? מה עושים כשאתה ממשיך להיות מאוהב כל כך במישהי שטוענת שאותך היא לא אוהבת? איך אפשר להשלים עם זה אחרי כל הזכרונות, במיוחד כשגרנו ביחד 3 שנים והיינו ממש כזוג נשוי...כל היום אני רק מדמיין אותה מצלצלת ואומרת שהיא מצטערת ושהיא עשתה טעות, אבל אני יודע שזה לא יקרה עזרו לי מיואש ומתוסכל

זה לוקח זמן

ואל תצפה שבין רגע תשכח ויעבור לך. גם לא חכם לנסות לעשות זאת. לוותר על אדם שאוהבים זה חלק מהתאבלות. אל תמהר להתגבר על זה, אל תאיץ בעצמך, ואל תשקר את עצמך ש.."הנה זה עבר לי ושכחתי אותה" כי רק תרמה את עצמך. קח לך את הזמן, ואני מבטיחה לך שהוא יעשה את שלו. השתדל להיות עסוק, לא לתת למחשבות להטריד אותך, ולצאת ולבלות. רק תשתדל לא לשקוע בזה יותר מידי. אני מבטיחה לך שביום שתבוא ההשלמה שלך מבפנים ש"אין יותר" אתה תתגבר עליה וזה יעבור לך. ברגע שתשלים עם זה...זה יגמר. בהצלחה

meitalho

New member
תראה חמוד...

קודם כל תמשיך הלאה ותמיד תזכור שיש עוד דגיגות בים. תן לזמן לעשות את שלו - הזמן הוא התרופה לכל מכאוב. לא הכל ורוד והולך חלק בחיים, אך תמיד תזכור שמהחושך בא האור, ואם הלכה נסיכה אז תבוא המלכה עם הכתר והארמון. כרגע זה בודאי כואב, אבל תאמין לי מניסיון שלי יגיע יום ואתה תצחק על הרגעים הקשים האלה שאתה עובר כרגע. תנסה להסיח את דעתך ע"י בילויים ותשתדל להיות מוקף תמיד בחברים ואנשים שיעזרו לך לשכוח, כי הבדידות יכולה רק להזיק ברגעים כאלה.

Reddit

New member
מצטערת לשמוע..

אחרי פרק זמן ארוך שכזה, הפרידה אכן הרבה יותר קשה... כרגע אתה זוכר ומתגעגע לחלקים הטובים שבקשר, והיא חסרה לך.. החוסר אונים הזה - זה שהיא בחרה בדרך החוצה, משגע אותך, אני מבינה את זה מאד. תראה.. אין תרופת קסם, אני מניחה שעם הזמן אתה תמצא את הדרך שלך להתמודד, אבל דבר אחד בטוח במאה אחוז - והוא - אתה תתגבר. לא יודעת מתי, לא משנה מתי, אך זה יקרה. שורה תחתונה - אם היא בחרה לחתוך, קשר ארוך שכזה, אזי היא לא ראויה לך, והקשר לא הצליח.. למה? זה ממש לא חשוב עכשיו. אתה זקוק לקשר אמיתי וטוב, כזה שיצליח, לאורך זמן הרבה יותר מזה, אם תאמין בשבילך שזה מגיע לך, זה יגיע. אתה תצא מחוזק מזה. אתה עוד תראה.

תגובה

השתדל לאהוב את עצמך, זה הכי חשוב. עסוק הרבה בדברים, שאתה אוהב ומענינים אותך, ואז תבנה לעצמך את אישיותך ותאהב את עצמך ואת חייך ופחות תצטרך אהבת אחרים.

למעלה