פרידה עצובה

rshamir

New member
פרידה עצובה

היום אני נאלץ להיפרד פעמיים. פרידה גדולה ופרידה קטנה. הפרידה הגדולה - אני נפרד מירושלים. אני יודע, קשה להאמין אבל זה המצב. זוכרים שסיפרתי על עבודה חדשה שהתחלתי לא מזמן? מה שלא סיפרתי הוא שהעבודה היא בתל אביב. ניסיתי במשך כמה שבועות להמשיך לגור בירושלים ולעבוד שם, אבל זה לא מסתדר לי. אני פשוט לא עומד בכך. לא היתה לי ברירה ואני חייב לעבור. למרות הכל, הפרידה היא לא רק עצובה. בשבועות האחרונים למדתי לאהוב את תל אביב. אמנם אני בטוח שמזג האויר בקיץ יהיה סיוט, אבל מבחינת חיי חברה, תרבות, בילויים, קניות - הצלחתי לראות מה מושך לשם כל כך הרבה אנשים. כבודה של ירושלים במקומה מונח, והאוירה שלה היא משהו מיוחד ותמיד יהיה כזה, אבל אני מתחיל להבין למה הרבה אנשים מעדיפים את תל אביב על פניה. זה פשוט עולם שונה לגמרי, ומבחינות מסוימות, עולם טוב יותר. למרות זאת, אני מאמין שאני תמיד, במובן מסוים, אשאר ירושלמי. והפרידה הקטנה, שהיא לא פחות חשובה. אני נפרד מניהול הפורום. במצב המתהווה זה ברור שאני כבר לא יכול להמשיך ולנהל את הפורום. לכן ההכחלה שלי תרד, אני חושב שכבר היום, או הכי מאוחר מחר. מורי כמובן תמשיך לעשות את העבודה המצוינת בניהול הפורום. יכול להיות שאני עוד אציץ לכאן מדי פעם, אבל לא באופן קבוע. אני רוצה להודות לשירה ועומר שפתחו את הפורום והזמינו אותי להיות חלק מצות הניהול, ואני מקווה שבתקופה שניהלתתי את הפורום הצלחתי לעשות כמה דברים טובים. להתראות. רפי, ירושלמי לשעבר

A N I g M A

New member
../images/Emo7.gif

נו, אז בזמן הקצר שאני בפורום אני יכולה להגיד שכן היית מנהל מעולה. המון המון המון בהצלחה במה שתעשה. תשתדל לחזור לכאן לעיתים קרובות.

חבל שאתה עוזב ../images/Emo4.gif

אבל אם העבודה הזאת אמורה לקדם את הקריירה שלך אז לך על זה והעיקר שיהיה בהצלחה. תהיה חסר פה לכולם.... נקווה לראותך מבקר לעיתים קרובות.. ב ה צ ל ח ה

1 באפריל בלה בלה הבננו..

אתה לא הראשון שעושה את זה כושים את זה בכל הפורומים חחחחחחחחח

naniשלי

New member
אמנם חדשה ,אבל:

רפי לא הספקתי לומר לך יותר מדי דברים אבל כל צעיר שעוזב את העיר צובט לי בצורה כל שהיא...בכל אופן שיהיה בהצלחה בתפקיד החדש והסר דאגה מלבך הפורום ימשיך להיות מנוהל בצורה הטובה ביותר.כל הכבוד על הניהול המוצלח עד עכשיו ובטוח שהשארת את הפורום בידים טובות. שוב הרבה בהצלחה שרי

yariv t

New member
בול שיט,אחד באפריל היום וגם........

פעם כתבת שאתה עובד בשתי עבודות וכמעט שאין לך זמן,מוזר שלא ציינת אז שאתה עובד בתל אביב,זה לא פרט שהיית מדלג עליו

rshamir

New member
לא פייר!!!

חשבתי שהמתיחה תחזיק מעמד יותר זמן. עוד חשתבי שבגלל שאני כותב את הדברים בצורה מעודנת ולא קיצונית נגד ירושלים ובעד תל אביב זה ייראה יותר אמין. למען האמת, ציפיתי גם לקצת יותר עצבים מצד האנשים פה בגלל ההערות שלי שאני מתחיל לראות למה תל אביב יותר טובה מירושלים. בכל מקרה, ברור שאני לא עוזב. אם הצלחתי לשרוד ארבע שנות לימודים בתל אביב בלי לעבור לשם, כנראה שאני באמת מחוסן. עכשיו צריך לחשוב על מתיחה אחרת לשנה הבאה. דרך אגב ורד, את לי היחידה. שמתי לב שעוד שתיים נפלו בפח. אל תרגישי רע.

חחחחחחחחחחחח

איזה מגעיל זה .. אנשים כל היום מנסים לעבוד עליי אני עושה כאילו אני מאמין ואז אני אומר אה בעצם היום ה1 באפריל נכון חחח

../images/Emo46.gifאתה הראשון ואני מקווה האחרון ../images/Emo46.gif

שינסה לעבוד עלי היום!!! אני שונאת את זה!!!!!!!!!!!

למעלה