פרידה ממנהל הפורום

פרידה ממנהל הפורום

שלום לכולם, אנו מודים לגוטמן האפור על הניהול עד כה ומאחלים לו הצלחה במשך. שבוע טוב

../images/Emo12.gif אוי

ברוך הבא לאזרחות
היית שם ממש מההתחלה ("בעת החדשה"), ונשאת בעול בתק' המדבר הקשה. כיום המצב בפורום (ובקהילה) שונה מאוד ממה שהיה אז לשמחתי. אם אתה מרגיש שמיצית, אז רצונך כבודך. תודה על הכל
גם כאחד שעבד לצידך חלק מהתק', ויודע כמה העבודה שעשית קשה, וגם כחבר בפורום שנהנה מהפירות של אותה עבודה. בהצלחה בן אדם

asafyi

New member
שכחתי משהו... למה הוא עוזב?

למה??????????? ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ קוביה הונגרית

איקידו

New member
לטל הממש לא אפור

אולי גוטמן אבל ממש לא אפור. גישתך הנעימה בפורום תרמה לו רבות. המשך והצלח, זאב.

אין לי כוח למילים ארוכות....

טוב, מי שמכיר אותי יודע שבדרך כלל קמצן בדיבור אני לא. ובכל זאת, מצאתי את עצמי כותב כאן פחות, וקורא כאן פחות - זה לא מחוסר אהבה, זה פשוט מחוסר זמן. אני חבר בפורום בערך מאוגוסט 2002, ובצוות ההנהלה בערך שנתיים, אולי שלוש. זה מקום שהפגיש אותי עם חברים ואתגרים, מורים ושותפים לדרך. זה היה וישאר אתר חשוב מאוד בקהילת א"ל הישראלית, ואני מקווה שלא בודד. יש אתר באינטרנט, שנקרא getafirstlife.com. והחיים הראשונים האלה, מה לעשות - יש סיבה שהם ראשונים. אני לא הולך לשום מקום, ואולי אפילו להיפך, אבל הרגשתי לא נכון להמשיך לשאת בתואר המנהל. נועה עושה עבודה מדהימה כאן, ומי יודע מה יהיה בהמשך. יום אחד אולי אפילו נכתוב את הסיפור של הפורום. תודה לכל מי שהיה סביבי, אוהב, טל

תודה טל ../images/Emo140.gif

על הניהול וההשקעה
בתור הפרטנרית שלך לניהול אני מבינה ומכבדת את הסיבות לעזיבה. אין לי ספק שאנחנו לא נפרדים (בחיים הוירטואליים ובפרטיים). שוב, תודה נועה

Boogieman

New member
אחרי התודות והברכות לגוטמן, נשאלת השאלה...

מי מכם, יא פרזיטים, הולך להיכנס לנעליו ולהשתתף עם נועה בעבודה כפויית הטובה של ניהול הפורום

ננדין

New member
../images/Emo45.gifאני גם חושב שבוגי הוא מועמד מעולה

אבל לא יודע עד כמה זה במקום שאתערב בנושא שכזה...

Boogieman

New member
אנסח את השאלה מחדש.

מי מכם, יא פרזיטים, חוץ מבוגי, מוכן למלא את נעליו (הגדולות והמצוחצחות יש לציין) של גוטמן ולעזור לנועה בניהול הפורום?

בוג בוג ../images/Emo98.gif

בוא נשאיר את השרשור הזה, לפרידה מהניהול של גוטמן, ואת החלטת המחליף במקום אחר

למעלה