פרידה מכולכם

פרידה מכולכם

לכל ידידיי הוירטואליים. אתם אנשים אדירים, וכל אחד מכם העשיר את חיי בכתביו, בדעותיו, בגילוי לבו. לצערי הרב, לא אוכל עוד לבוא יותר. יותר מדי קורה בחיי (לא צרות, תודה לאל, פשוט עומס אדיר), ולכן אני נאלץ לעזוב... כל גמילה מהתמכרות היא כואבת בהתחלה, ומכל אחד מכם (ומחלקכם במיוחד) הגמילה תהיה כואבת. אבל אני חייב, תאמינו לי כי אין לי ברירה. בעצם זה לא לגמרי מדויק - יש לי ברירה, ואני בוחר לא להיות עוד דמות פעילה בתפוז... חבל לי שמעולם לא היה לי את הביצים לפגוש אתכם, אבל זה בסדר, לא הפסדתם שום דבר...:) אני מאחל לכולכם חיים נפלאים, מקסימים, מלאי אהבה ומאושרים. ומי שעדיין אין לא אהבה, או שהוא חש שהוא איבד אותה - אהבה היא הכוח הכי חזק ביקום. באיזה שהוא שלב, לא משנה מתי - הוא חוזר להכות בנו, גם אם זנחנו אותו... ביי אלת האהבה ביי שרון 28 ביי לא-מבטיח ביי ארבל ביי כלנית 1 ביי לורה ביי פטישון ביי מרי לו ביי יפעת ביי לי 28 ביי רקדן ביי פנטום ביי קשוח31 ביי קונדסון ביי חגית 22 וביי מיוחד ורגיש לחגית 36 - לעד יישמר לי מקום קטן בלב עבורך... אני מצטער שאני הולך, מצטער שבטח שוב שכחתי לציין שמות, אבל חייב ללכת. אהבתי את כולכם. היה כיף. ביי. אגו טריפ.

קשוח31

New member
אפתח את רשימת התגובות: לאאאאאאאא:)

עזוב אותך משטויות, כולנו עמוסים. פחות שעת שינה, מי סופר ...

עד עכשיו לא ישן! :cool:

אתה רוצה שהוא יקח אוברדראפט?? בדיעבד, אולי הכריז הכרזתו רק בשל חוסר שעות השינה ועוד ישוב אלינו?

למה דווקא אתה??????

יש לפורום הזה על מה לבכות ביום עוזבך ויותר לא אוסיף פן יחששו שאני נגוע... מאחל לך הצלחה בכל מעשייך ודרכייך...

קונדסון

New member
אגו...

היפה שהיה, עבר וחלף, עובר עכשיו לפנינו ביעף הבדיחות, הצ`יטוטים והשירים בזכרוננו עולים ורגש חם ממלאים. עת להיות ביחד ועת לעזוב גם אם בלב זה גורם למכאוב כי הרבה פעמים גם העזיבה היא לבניה מחודשת עם רצון ותיקווה. הייה שלום ודרך צלחה. ביי

עצמאות

New member
פרידה.

פרידה זה דבר כואב. אך הזמן עושה את שלו כדי לרפא. בהצלחה בכל אשר תפנה

להתראות אגו -טריפ

הלוואי שחיי יהיו גם עמוסים כמוך . שלא אצטרך ללכת לפורום ולצ`אט יותר מידי . ( זה מה שקורה לי הלילה )

למעלה