פרידה מחניך

פרידה מחניך

יום בהיר אחד הגיע לי חניך בשם אלכס. בהתחלה חשבתי שהוא מזה מעצבן כי הוא כל הזמן הפריע ושיתף פעולה עם אלו שהפריעו והוא מזה עיצבן אותי! בזמן האחרון, שהילד העיקרי שהפריע (אבל ממש כאילו הוא מופרע) לא בא יותר אלכס ממש השתנה והוא נחמד מאוד!! הקטע שהוא עובר עכשיו דירה לבאר שבע...וגם ככה אין לי כמעט חניכים ועכשיו פחות חניך?!
ככה שאני צריכה לעשות עכשיו, בעצם לא צריכה אלא רוצה לעשות פעולת פרידה לאלכס...למישהו יש איזה רעיון נחמד לפעולת פרידה? הוא בכיתה ו´.

blue devil

New member
../images/Emo15.gifלדעתי...

לדעתי את לא צריכה לעשות פעולה שלמה שסובבת סביב הפרידה מהחניך א. מפני שזה יביך אותו ב. כי יש לך עוד כמה חניכים בפעולה וזה לא כל כך נוגע אליהם! תעשי לו יותר מין מסיבת פרידה זה יותר נחמד! ותעשי מחברת של זכרונות המתקופה שלך איתו ושל החברים שלו לקבוצה איתו או להפך ברכות ואיחולים להצלחה במקום החדש...! אממממ.. בהצלחה ואני אשמח לשמוע מה בחרת לעשות

מישהו עוד רעיונות?!

בבקשה תעזרו לי אני חייבת לתכנן את הפעולה וחוץ מהיומן זכרונות וסתם כיבודים וזה אין מה לעשות וזאת פעולה של שעה וחצי!!!

המ...

כשחברה שלי טסה לאמריקה עשינו לה הפתעה בבריכה...אבל משום מה לא נראה לי שזה רעיון כל כך טוב לעכשיו....:) אמממ אתם יכולים לעשות בפעולה (זה דפוק אבל כייף!) נגיד תקני עודה מוכנה, בלי ציפוי, ותעשו כזה ציפוי מגניב ותכתבו לו על זה עם העידולים הטעימימם האלה! וווו.....נו לא יודעת.... אאאא! תעשו לו חולצה! זה שווה! עשינו במחנ"ק! שכולם יכתבו ויצירו לו על החולצה..זה אחלה מזכרת ווווו לא יודתע מנה עוד....בהצלחה!!!

Alexis14

New member
רעיון.../images/Emo113.gif

את יכולה לעשות פעולה בנושא ´פרידות´- כל מיני משחקים ודברים בנושא הזה, ואז בחצי שעה האחרונה לסכם את הפעולה ולהגיד שיש את כל הפעולה הזאת בגלל שאתם בעצם נפרדים מאלכס, ואז להעביר בין החניכים חולצה/ספר זכרונות ושכל אחד יכתוב לו משהו. את יכולה גם להתקשר לפני הפעולה לכל החניכים ולהגיד להם להביא לו משהו אם הם רוצים ולהביא גם חטיפים ושתייה, ואז תעשו מסיבה קטנה.

מצטערת אל חוסר הטקט. ..

אבל הוא יגיע לצופים בבאר שבע?? אני מדריכה ו´... ויש לי קבוצה קטנה, אני ממש אשמח לקבל חניך לקבוצה.. תשכנעי אותו שלא יפסיק עם הצופים..!

אה דרך אגב

היה נחמד בפעולה וגם הרבה זמן אבל הההרררבבבההה זמן התבזבז על זה הוא החליט להוריד בדיוק את הכלבה שלו אז פשוט עשינו כל מה שתכננו וככה יצא בדיוק שסיימנו בשעה שהיינו אמורים והיה די נחמד... עכשיו (אני מזה מצטערת שאני כל הזמן מבקשת רעיונות לפעולות פשוט המדריכות שאיתי לא ממש עוזרות וזה גם להביא חניכים כי אנחנו מחנה קטן וחדש ואין הרבה אנשים אז אני עושה כל מה שביכולתי לגייס חניכים מת"א אני חייבת שתעזרו לי בפעולה על המורדים! נניח אני רוצה לעשות להם את חפש את המטמון כן, אז איזה משימות לעשות להם, הרי אני צריכה שהם יצליחו לפתור איזו משימה בשביל להמשיך, או לא יודעת... אני זוכרת שהיה לנו משחק עם מלא מלא משימות בין הכיתות והיה מן קופה כזאת שלפי דרגת הקושי של המשימה אתה מקבל יותר גרגירים של אפונה נראה לי (נניח הכי קשה זה 3 גרגירים, 2 פחות ואחד הכי קל) ולעשות משימות כאלה...למישהו יש רעיונות למשימות? ובבקשה אל תחפפו כי זה מאוד חשוב לי אם כל ה-7 חניכות יחליטו להישאר-אני יהיה הכי שמחה שבעולם!!!! תודה מראש!!

למעלה