פרידה מהגרעין

taltoolit

New member
ג"עג 15!!!!!!!

גרעין עודד 15 גלבוע המדהימים!!!!! טוב למרות שאני יודעת שהגרעינרים לא ממש נכנסים לכאן, אבל אם כבר פתחו שרשור למה לא לנצל :)?? אז בקיצור הייתה מסיבת חילוף מצויינת, אבל גם נורא נרוא עצובה בסוף רק רציתי להגיד שהיה לנו גרעין כלכך מצויין השנה כמו בכל השנים, אז באמת תודה לכולכם ולמרות שלא יצא לי להכיר את כולם, שמעתי כלכך המון חוויות וסיפורים שאני בטוחה שכולם אנשים מקסימים ובמיוחד הרגעינרית שיצא לי להכיר אישית במיוחד שמה בישראל אושרי טיאר!!! גרעינרית פשוט מדהימה!!!! אז שיהיה להם המון בהצלחה בהמשך ולגרעין החדש בהצלחה גם כן!! :))))) "גלבוע כאן וכולם מקנאים.."

THE sky angel

New member
געמ"י 22- אמפריית על../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

"געמ"י תמיד צועד בראש געמ"י 4 ועוד 3 געמ"י הם הכי טובים געמ"י אותכם אנחנו אוהבים
אז זהו, הם הלכו, זה נגמר, הייתה מסיבה משו בסט
מסיבה
הייתה הופעה של גע"מי 22, הצגת געמ"י 23 וטקס העברת החולצות המסורתי, דיבורים של אנשי המועצה, פרידה מהמדבי"ם העוזבים, ועוד ועוד ועודדד!!! היה משו מעולה!! אחרי זה הייתה לנו מסיבה והיה מצחיק ביותר
כמה צעקנו, השתוללנו, צחקנו... היה מ-ט-ו-ר-ף אז זהו, געמ"י 22- הייתם מעולים ואל תדאגו לא נפטרתם מאיתנו כל כך מהר!!! שירן, ארליך, רתם, ארקין, לילו, יאיר, וכנאפי- הייתם מעוליםםםם!!!! אל תשכחו מאיפה באתם ולאן אתם הולכים ואחרי זה חוזרים!!! ולגעמ"י 23- יהיה טוב :) חחח אתם מקסימים!! :) אז כן, היה בכי, (רתם הכריחה אותי!!:( ) חחח אממ והיו הבטחות שלעולם לא אשכח אותם... אני אבוא לבקר אז... תיאלצו לסבול אותי.. :) אוהבת את כולכם!! מור'וש

למעלה