פרידה מהגרעין

kedeman

New member
פרידה מהגרעין

היום נפטרנו סוף סוף מגרעין עודד עמק חפר 5 וקיבלנו את געע"ח 6!! סתם... היה גרעין ממש טוב השנה!!! אז מה היה במסיבה אצלנו? הגרעין הישן והחדש הכינו בערך את אותו קטע כדי להציג את הגרעין החדש מה שקצת ביאס את הגרעין החדש :) אבל ממש לא נורא!!! והיתה בריכה... ואני עזרתי לרנה להכיר את המים (מה שגרם לי לפגוש מבט זועם קצת שלה... :) בסך הכל היה ממש טוב!!! אין ספק שבסך הכל יש הרבה אנשים טובים בעמק חפר (לא משתחצן!!! לא אומר שבמועצות אחרות אין או שיש פחות!!! פשוט אמרתי שאצלנו יש אנשים טובים!) והגרעין היוצא היה ממש גרעין מצויין!! אני מקווה שהגרעין החדש יהיה גם טוב! (עד עכשיו הם עשו לי רושם לא רע!!)

fresh mishmesh

New member
קבלה של הגרעין...

אז ככה, היום לראשונה פגשתי את הגעינרים של באר טוביה- הראשונים! (והאמיצים מספיק בשביל לעשות את זה...) פגשתי את הילה- הגרעינרית שלי, שנראית ממש מתוקה, קופצנית ואנרגטית- נראה לי שהיא תסתדר אחלה בחלה במושב שלנו וגם פגשתי את גל מעמק יזרעאל, ואת קשת ממעלה יוסף (אמרתי לה: אההה, את הבת של... ואז היא שאלה בפליאה איך כולם יודעים), ואת אסף, נראה לי :)-*) והם נתנו לנו פתקים של יוסי יפה, שבינתיים לא אומרים כלום חוץ מ"יוסי יפה 2003- כי את זה התאילנדים עוד לא עושים..." ויש תמונה מ-א-מ-מ-ת של תאילנדי עם כובע עם דגל ישראל על הראש... weird איזה כיף!! יש לנו גרעין! חבל שאני אזכה לחוות את העניין רק פעם אחת...

smady by

New member
אסף הוא הגרעינר שלנו!!

אני חושבת.. :) בכל אופן- מישהו יכול להסביר לי יותר איך כל הגרעין הנודד הזה עובד?

fresh mishmesh

New member
כן כן, הוא הגרעינר של תימורים,

נזכרתי... בכל אופן, לא גרעין נודד, "גרעין עודד"
הם לא נודדים לשום מקום... נשארים איתנו גרעין עודד זו השנת שירות של התנועה שלנו- בני המושבים- מסיימי י"ב שרוצים לתרום עוד שנה למען הקהילה וכו' ורוצים לעשות את זה במסגרת התנועה הולכים לגרעין עודד. השנה יש במועצה שלנו גרעין בפעם הראשונה אחרי שלא היה גרעין איזה 10-11 שנה... בכל אופן, התפקיד של הגרעינרים שונה ממועצה למועצה, ממושב למושב ומגרעינר לגרעינר... תלוי בצרכים, ברצון וכו' אבל אני בטוחה ששי יוכל לפרט לך יותר... הוא תמיד מנסה להתחכם והוא בטח זוכר ע"ש איזה עודד קרויה שנת השירות...

kedeman

New member
את צוחקת עלי????

"הוא תמיד מנסה להתחכם" אני??????? בכל אופן.... היא קרויה על שם עודד שחר עד כמה שזכור לי הוא נהרג באיזה פעילות שקשורה לצבא (מה בדיוק??? לא זוכר... מצטער!!)

just stav

New member
סמדר- יש לך המון מזל!!

אסף הוא כזה בנאדם מדהים!! אני פשוט חולה עליו! תמסרי לו בבקשה ד"ש חם מסתו מנורדיה... יום טוב לכולם Love סתו

smady by

New member
חחחח... כשאני אפגוש אותו שוב

אני אמסור.. אם אני אזכור...

נ ו ם

New member
הוא אחלה

אני מכירה אותו מאז הקורס מד"צים (שזה 3 שנים +) ופעם היינו חברים ממש טובים. הייתי גם מוסרת דש אבל אני מניחה שנפגש בשבת.

פIלי

New member
בידיוק כמו אצלנו...

רק שלנו היה בריכה ואוכל ומוזיקה ובלאגנים. היה אחלה. מופע דיי גרוע של הגרעינרים, נאומים משעממים של כל מיני אנשים, ואז התחיל האקשן.. גרעינרים נזרקים למים, אנשים עולים אחד על השני בדרך לחומוס, וכאלה... ואני נזרקתי למים ע"י 5 פוחזים. חוצפה.

just stav

New member
אצלנו המסיבה נדחתה...

יוני פלג ז"ל ממושב ינוב נהרג בפיגוע בצריפין...

קשתונה

New member
בכי,חיבוקים,ערימות של שיער בכל פינה

לא..לא חזרתי מפולין...אני מדברת על המסיבת חילוף שלנו:))) גער"ה 17 יצאו תותחים וממש בידרו אותנו ב"קחי אותי איילת" ובקרב ספגטי מלבב:) היו הרבה סרטים משעשעים...שיר של גער"ה 18 והמון המון צחוקים.... עד שבסוף הערב אבי הוציא אותה...כולם היו בשוק בנות צרחו בנים קפצו מהחלונות... כן כן...על בימת מסיבת החילוף הורידו את שיערו של אבי וצלר ולא השאירו אף זכר לרעמת השיער שהיתה שם.... עצוב עצוב. וכמובן הפרידות המרגשות התמונות הבכי.... הגעגוע:( לפחות גער"ה 18 נראים ממש ממש חמודים עד עכשיו:)

kedeman

New member
קחי אותי איילת???

לא שווה ;) הגרעין שלנו עשה "קח אותי (כפיר) שרון :) יש לכם את שירה!!! היא כלה!!!

שקסי

New member
מה????????????????????????????

אבי בלי שיער???? צילמתם לפחות?? יואו אני לא מאמינה!!! אבי בלי שיער זה לא אבי!! זה אבי בלי שיער!! טוב מקווה שיש תמונות...

just stav

New member
מצטרפת לעדי ב- מה???????

אבי בלי שיער? זה משהו שחייבים לראות!
יום טו לכולם Love סתו

kedeman

New member
אני מכריז בזאת על הרמת ספר המחזור!!

כל שנה מסיים עוד מחזור של גרעין עודד כל שנה מחדש יש חניכים וגרעינרים שמתגעגעים ובדרך כלל אף אחד לא יכול לעשות עם זה הרבה והשנה.... אני מכריז בזאת על הקמת ספר מחזור לגרעין עודד בפורטל הכחול! הוא ספר המחזור של גרעין עודד!! (ותודה לבנג'י על הניסוח) אני רוצה להרים חלק חדש באתר תחת החלק של גרעין עודד ספר מחזור שבו יהיו תמונות מהגרעין, כמה מילים על הגרעין, סרט פרידה אם יש למרות שנורא יהיה נחמד אם זה יבוא מהחניכים אני אשמח אם דווקא הפעם מה שיכתב על הגרעין יבוא ממישהו מחברי הקומונה ולא מחניך... אני אפיץ את זה למי שאני מכיר מהגרעין היוצא אתם מוזמנים גם להפיץ את זה הלאה (ואפילו לשלוח תמונות) על התמונות שנשלחות מומלץ שיהיה כתוב: שמות האנשים בתמונה, אירוע (אם יש)(למשל: יוסי יפה, טיול חנוכה, כייף קומונה, מסיבת חילוף), מקום הצילום תודה לכל מי שיעזור לי עם זה (מה שמזכיר לי - כל מי שיעזור לי לאסוף חומר יבורך!!)

rinani

New member
היה מאוד מרגש...

טוב אז ככה לפני המסיבה הכנו למעייני סרט שיכול לפעול רק על לפטופ אז עד שהשגנו מחשב כזה לקח די הרבה זמן אבל מה לא עושים בשביל מעייני אז השגנו ואז ראינו את הסרט שהיה מאוד מרגש במסיבת חילוף גרעין עד שפתאום אחרי כמה דקות של סרט שעדין לא הגיע לאמצע נכבה המחשב וזה היה נורא מעצבן עבדנו עליו שעות זה ממש לא פייר!!! הסרט של הגרעין היה מרגש שהזלתי יותר מדמעה אחת. אחרי זה הגיע השלב של הבריכה ואני אמרתי לעצמי השנה אני לא נכנסת ועם באים לדחוף אותי אני ילחם בכל כוחי בשביל לא להכנס ואז יוני הגרעינר בא אליי וניסה לדחוף אותי למים יחד עם אוהד מהמושב שלי ואז התחלתי לבעוט בהם ולהתגלגל להם בידים ואז הצטרפו עוד מיליון צופין ומיליון אנשים שעזרו להם עד שהם הצליחו למרות שהיה להם קשה ואז ראיתי את המבט של שי שצוחק עליי שאני במים וכמובן שהחזרתי לו... ניסתי לדחוף אותו למים זה לא הצליח אז אחד שי קוראים לו שגיא נכון? ניסה לדחוף אותי אבל לא באמת רק בשביל לעזור לי עם שי והצלחנו!!!! אחרי זה שנפרדנו מכולם כפי שאתם יודעים אורן ויוני תמיד מרביצים לי אז שאלתי את יוני שתלך מי ירביץ לי ואז הוא אמר שהוא יעביר חפיפה לאחד הגרעינרים ואז במקרה שאלתי את אורן את אותה השאלה והוא ענה לי בייוק את אותה התשובה!!! היה ערב מעולה נהנתי מאוד למרות שהיה עצוב גרעין עודד עמק חפר 5 מתה עליכם!!!!

kedeman

New member
את יודעת מה ההבדל??

אני כבר הייתי רטוב !! :) ואני באתי מוכן לזה חשבתי שגם את תלמדי מהניסיון של שנה שעברה.... (אני למדתי)

למעלה