פרידה כואבת

פרידה כואבת

זהו לילות אחרונים.. זהו אנחנו נפרדים. 8 חודשים של זוגיות מתפרקות..שנינו גרושים.לי זו היתה מערכת ראשונה.אצלו לא.גרנו ביחד מהיום השלישי.בהתחלה זו היתה אהבה ענקית.והיא הפכה לאהבה כואבת..פוגעת..לוחצת..אבל אהבה.....נפגעתי..רציתי כל כך שזה יצליח..אבל עשינו את כל הטעויות כדי שזה לא יצליח.. גרנו מהר מדי ביחד..ומיד אחרי זה קניתי דירה והיינו עסוקים בשיפוצים ובהקמת הבית אך לא בזוגיות..עברנו ומאז רק רע היה.. ... זהו אני בדרך חדשה מרוסקת..פצועה... והכי כואבת שאבדתי את אהבתי לאיש שנתתי לו הכל..ולא ידע להחזיר... מאיפו לוקחים כוח???אני אורזת לו את הדברים...ומתפרקת....

a n a t i 3 3

New member
זה כואב, זה יכאב.. אבל בסוף זה.....

מאיפה לוקחים כח
מי אמר שכח הוא התרופה לכל בעייה? מותר לך לכאוב, מותר לך להעצב... פחות רואה פה מקום להאשמות עצמיות, הכאב על פרוק הזוגיות הוא מספיק גדול גם בלי שתחפשי אשמים. נסי לחשוב חיובי, כל קשר בא ללמד אותנו משהו... מין שיעור כזה לחיים, יכול להיות שהשיעור הספציפי הזה הוא הכנה לקראת השיעור האמיתי!

ממשיכה את דבריך של ענת...

"יכול להיות שהשיעור הספציפי הזה הוא הכנה לקראת השיעור האמיתי!" והייתי מתקנת במקום שיעור להצלחה האמיתית מטעויות לומדים ואת מכל ניסיונך הולכת ומשתבחת והגבר הבא שיהיה הוא זה שיעניק לך הרבה ממך אך תדעי להעיך זאת וזו תהיה המערכת שלה חכית זמן רב נסי לראות, לנצור ולהנות ממה שהיה טוב ובאותה נשימה לקבל את זה שלא התאמתם והוא לא היה הגבר שראוי לך אך יחד חוויתם תקופה לטוב ולרע עכשיו אל תבזבזי זמן אל תתני לכל תחושת הקורבנות לעטוף אותך את אישה יפה, נשית ואיכותית והגבר הבא מחכה מעבר לפינה קצת איפור חיוך והקסם יעלה בחזרה

האכזבה

מהציפיות,מהבן זוג והכי נורא מעצמך.. זה קורע... לצערי אין דרך קיצור....יש שלב שחייבים לעבור אותו....שלב קשה מאוד....העיניין הוא שאנחנו כ"כ פגועות שלא תמיד בא לנו להיכנס לשם...ואז אנחנו מתחילות לצעוד בשביל הזה....ואין לנו כוחות להמשיך... ואופס...חוזרות אחורה.... מניסיון שלי: תיזכרי שזהו מסלול שחובה לעבור בו וזה ע"מ להיתקדם הלאה תמיד תיזכרי שזה זמני...כמו משוכה ראשונה...אח"כ הכל הופך להיות יותר קל (יחסית, הכל יחסית..) תיצטרכי להחליט בראש שאת עוברת את זה..למרות הקושי.. הטעות שלי הייתה שלא היו לי הכוחות לצעוד שם...ואז מצאתי את עצמי חוזרת אחורה פעם אחר פעם עד שהבנתי שאם לא אסיים את התהליך....הוא פשוט יימשך לו ...ושזה רק תלוי בי... אז תיזכרי! כל הסיפור זה לעבור את המשוכה הראשונה (היא הכי קשה...) בהצלחה!

למעלה