פרידה כואבת

V i n a

New member
לכי תדעי..

אולי אני טועה אבל יש לי הרגשה שהוא לא תמים כפי שהוא מנסה להצטייר..

niva99

New member
יש עוד אופציה

שהוא קצת "נעלול" ולא הבין את המשמעות של פרסום הפוסט
על התאונה בעיקבות פירסומה כי ישנה עם אקדח (כאילו לרמוז לה שהאקדח אינו תשובה לכל התרחישים - ואפשר לסדר לה איזו תאונה "קטנה").
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp

נוסעת27

New member
יש משהו מאוד מטריד בהתייחסות שלך לדברים

מצד אחד שולח לה הודעות נחפזות בגלל כל ציוץ שמישהו זרק לך בפורום. מבקש מאנשים לחזות לך איך היא תגיב מה היא תעשה ואיזה קסם אתה יכול להפעיל שימחק את ההתנהגות המפחידה שלך לפני כן (להתפרץ אליה הבייתה בשש בבוקר בצעקות כי לא דיווחה לך על כל צעד, ואז לשבת לה על הראש 9 שעות ברצף ולחפור לה, גם שוב- כדי לנסות למחוק את הזוועה הזאת).
אחר כך אתה עוקב אחרי מה שהיא עושה בפייסבוק, הפרסום עם האקדח אכן אמריקאי דרמטי מטופש, אבל המסר מאחורי ההתנהגות הילדותית הזאת היא שלא תעז להתקרב אליה יותר. והיא חסמה אותך. לא חושבת שזה בהכרח קשור לפוסט שפרסמת, אלא שהיא פשוט חסמה אותך. המחשבות האלו שלך שהיא בטח עשתה את זה כי היא ילדותית ומפגרת, שהיא בטח תתקשר ותיצור קשר מראה על צורת חשיבה מאוד מעוותת.
עד עכשיו הייתי סלחנית כלפייך, כי הבנתי שאתה חסר נסיון וקצת לא יודע איך להתנהל.
עכשיו אני חושבת שאתה אובססיבי, עם צורת חשיבה דיי מעוותת, ואפילו בתוך כל זה מרשה לעצמך להיות זחוח ובטוח שאתה מתת האל למין הנשי..
מה אני אגיד לך...

Yoni2015

New member
אז כנראה הבנת לא נכון

אין לי מה להסתיר ואני לא מנסה להצדיק את עצמי . סיפרתי שלב אחר שלב סיטואציות מסויימות כדי לקבל חוות דעת , זה הכל . אני לא אובססיבי ואני מסביר שוב לא שלחתי לה הודעות בקושי דיברנו . אולי הדברים נשמעים כך כי אני מסביר שלב אחר שלב אבל זה רק כדי לדעת מה לעשות מתוך חוסר ניסיון. הפירסום של התאונה זה סרטון מזעזע שראיתי על רכב שנוסע נגד כיוון התנועה על כביש החוף והחלטתי באמת לשתף כי לא ראיתי דבר כזה מעולם . ואם את לא רוצה להאמין זה בסדר אני לא פה כדי לשכנע אותך מי אני , אלא לקבל ייעוץ .

אמרלדה

Active member
בסדר. קבל ייעוץ

האקסי ואני נפרדנו אחרי 33 שנה ביחד ועם שני בנים בגיל הסטודנטיאלי שנשארו אתי.

הוא אמר שהחליט לעזוב ולבי וחיי התרסקו.

לא כתבתי, לא סימסתי, לא ביקשתי, לא התחננתי, לא עקבתי (למעט לילה אחד שנסעתי לראות איפה הוא חונה... והתביישתי בכך), לא רבתי, לא הגשתי תביעה, לא הלכתי לעורך דין ולא הגשתי תביעה לבית משפט.

הבנתי: הוא לא רוצה אותי. נקודה.

בכיתי חודשים. אז מה? במקביל, עשיתי דברים שיבנו אותי מחדש. ונבניתי.

ייעוץ: אחרי שלושה חודשים? - ראבאק. עזוב אותה. היא לא רוצה אותך. נקודה.

אמרלדה

Active member
שנה טובה.

Yoni2015

New member
אני נוצרי

אבל שנה טובה לכולם ותודה על הכל אשמח לעדכן איך אקבל את הדברים שלי בחזרה ??

למעלה