פרידה כואבת

niva99

New member

Yoni2015

New member
פרידה כואבת

בוקר טוב ,
שמי יוני ואני גר בארהב , אני מקווה שהגעתי למקום הנכון , אם לא אשמח עם יעבירו אותי לפורום הנכון .
הכרתי בחורה לפני 3 חודשים ונוצר בינינו קליק . היינו מדברים כל יום כמעט ולפעמים גם יותר משעה , הייתי מגיע לישון אצלה פעמיים או 3 בשבוע . הכל מושלם, המשפחה אוהבת אותי , החברות שלה , אחותה התקרבה אליי ,הכל מצויין עד שהתחילה לעבוד כברמנית ( אני רוצה לציין שלא הייתה לה מסגרת עבודה כבר המון זמן ) אבל בעזרת המוטיבציה שלי והצורך לדחוף אותה היא מצאה עבודה כמובן בזכותה אבל הייתי שם כדי לעזור לה וגם שילמתי על כל התהליך עבודה כי אין לה כסף. הקשר התחיל קצת להדרדר עקב חוסר קשר בגלל העבודה והשעות שהיא עובדת מה שגם לי להרגיש לא חשוב , לא בעדיפות כלשהי עקב מספר סיבות שנתקלתי בהן , ואני פשוט סופג וסופג ומנסה להיות חיובי עד הפיצוץ שקרה ביום רביעי האחרון . נסעתי אלייה ב6 בבוקר הביתה, פתחתי את הדלת והתחלתי לצרוח עלייה . ( היא סובלת מהתקפי חרדה ובעלת שינוי מצבי רוח באופן שותף ) היא השתגעה , צרחה , הייתה בהלם , רעדה , בכתה ופשוט מאותו רגע הכל נהרס . אני חייב לציין שלא שלטתי בעצמי אבל הכל היה מכיוון שדאגתי לה , לא ידעתי מה קורה אין תיקשורת ובמיוחד בהתייחס לעובדה שהיא עובדת במקום מאוד שומם ובעל אוכלוסייה לא נעימה , מאחורי הבר יש מלון זול ומסתובבות בו זונות , אין שומר בבר ואין לה איך להתגונן מעצמה ובנוסף לכל היא הבחורה היפה היחידה בבר וכולם מתחילים איתה ורק קונים לה שתייה ( היא חייבת לשתות כדי לקבל גם טיפים ) אבל בכל סוף יום לא טרחה אפילו להגיד לי שהכל בסדר איתה. בכל אופן היא לא סולחת על מה שקרה , היא ממש לא מאמינה שהגבתי ככה ואני ממש כמו האקס שלה והיא לא מוכנה לקבל את זה . האקס היה צועק עלייה ליד חברים מסיבות אישיות שלו אבל היא לא הבינה שאני עשיתי את זה מתוך דאגה כמו אבא לבנו שחוזר הביתה מאוחר ואף אחד לא ידע איפה הוא . אני מביןשעשיתי טעות איומה ופשוט הרסתי את הכל , במשך כמה שעות שאני מנסה לגרום לה להרגע זה פשוט לא משתנה . מרוב התייאשות וההרגשה של הזילזול שהיא נתנה לי פשוט לקחתי את עצמי ונסעתי אבל התקשרתי אלייה במהלך הנסיעה ושכנעתי אותה לתת לי צ'אנס נוסף לחזור לדבר איתה ( זאת הייתה טעות כי זה סימן על חולשה אבל הרגשתי שאני חייב כי אני לא יכול לוותר ) היא הציבה לי 20 דק . אבל כשהגעתי ודיברתי איתה נשארתי איתה עד 5 בצהריים מנסה להסביר כמה אני טועה ושאני מצטער ושלא התכוונתי ושזה לא אני ולמה נבהלתי והגבתי ככה .ומשם הקפצתי אותה לאימא שלה ונפרדנו לשלום בנשיקה על הלחי . יום לאחר מכן( חמישי) ראיתי שהיא פירסמה פוסט בפייסבוק לגביי אנשים שמציקים לה ( יש לה 4000 חברים בפייסבוק ו 1600 עוקבים,היא מאוד מחוזרת והרבה מקנאים בה) . ושלחתי לה הודעה : אני מקווה שנרגעת , קראתי את הפוסט שלך ואני רוצ הלהגיד לך שאני פה בשבילך , אל תתייחסי לקנאים האלה זה לא שווה את זה . היא הגיבה לי בצורה מגעילה : מה שתגיד יונתן , אתה לא ממש עזרת בסיטואציה . מאז לא דיברנו . היום ( שבת) היא התקשרה אליי ב 11 בבוקר ולא עניתי כי הייתי עסוק . ראיתי את השיחה שלה ב 3 בצהריים , התקשרתי אלייה והיא לא ענתה . כמה דק אחרי זה היא שלחה לי הודעה : מה אתה רוצה . אז כתבתי לה שהיא התקשרה . ואז היא פיצצה את הכל .

אני מחזירה לך את הטבעת שלך ( הבאתי לה טבעת של סבתא שלי ) ואת כל הדברים שקשורים אלייך , זה נגמר .
אל תבוא אליי הביתה אני לא רוצה לראות אותך פה . אני אשלח אלייך את הכל . לא התקשרתי אלייך זה כנראה היה בטעות.

כתבתי לה : אוקיי , רק שתדעי שהייתי עסוק וראיתי את השיחה שלך רק עכשיו . ואז כתבתי לה : אני מבין את מה שעשיתי ואני לוקח אחריות מלאה על הכל ואין לך מושג כמה אני מצטער ומתגעגע אלייך . אני אוהב אותך מאוד מאוד ואני יעשה בשבילך הכל עד למצב של התחננות . אני אוהב אותך נסיכה ואני מאחל לך רק אושר מעכשיו .
מאז לא היה שום קשר .

אני מבולבל , אני לא יודע מה לעשות ובאיזה צעדים לנקוט מעכשיו . איך להתנהג מעכשיו ואם מישהו יכול לנתח את כל הסיטואציה הזאת אני אשמח ויגיד לי שהיא אוהבת אותי והיא עוד תחזור אליי .
אני יודע שלהתקשר אלייה עוד כמה ימים יכול להיות טוב ויכול להיות לא טוב .

טוב כי היא רואה שאני נלחם עלייה ולא מוותר אבל מצד שני כבר כתבתי לה שאני אוהב אותה ושאני מאחל לה רק טוב . אני יודע שבנות לא אוהבות שמוותרים עליהן.

לא טוב כי היא יכולה לפרש את זה בצורה כלבלבית וסמרטוטית ואולי גם בצורה מטרידה . אני לא יודע מה לעשות אני אשמח לעזרה בבקשה !!

מריוס זכריה

Member
מנהל
אתה בעצם שואל האם כדאי לרדוף אחריה או לא.

במלים אחרות, איזו מניפולציה עדיף להפעיל כרגע.

אני אישית לא חסיד של מניפולציות. אני מאמין בזה שאנשים יתנהגו באופן אוטנטי למה שהם מרגישים, בהסתייגות אחת בלבד: שאם ההתנהגות האוטנטית שלהם פוגענית, או מזיקה להם עצמם, רק אז שינסו למתן את עצמם או להמנע מפעולה לחלוטין.

דוגמה טובה זו ההליכה שלך אליה ב-6 בבוקר. התנהגות אוטנטית בהחלט, שרצוי היה להמנע ממנה.

אני אגב דוחה את התירוצים שלך - שעשית את זה מתוך כוונה טובה (במצבים של פגיעה באחר, לא הכוונה קובעת אלא המעשה) - או שזה היה מוצדק כמו אבא שיוצא על הבן שלו (אוי ואבוי לאבא כזה).

לעצם העניין, אותי אישית לא מעניין לנחש איזו התנהגות שלך תניב את התוצאות שאתה מקווה אליהן - האם לשחק אותה פגוע ועצוב, או אדיש וחזק, או מניאק שיש לו מיליון בחורות. כל אלו הן מניפולציות שמתאימות לבני 16, או בני 25 שלא התבגרו.

אם אתה אוהב אותה ורוצה אותה, תגיד לה את זה. תעשה את זה בצורה לא מטרידה, לא כמו כמו איזה סטולקר. במינון נמוך. בצורה שפויה ועניינית. הדבר העיקרי שכדאי לך להראות הוא שיש לך רגש - אבל הוא כבר לא שולט בך, אלא אתה בו. אולי זה יעבוד. אבל גם זה רק בתנאי אחד: שזו אמת, ולא עוד הצגה.

אני באמת חושב שאתה צריך לעשות חשבון נפש לגבי ההתנהגות שלך - לא רק באותו בוקר, אלא בכלל. אתה התנהגת באופן שתלטני, אתה לא סמכת עליה, ובעיקר לא כיבדת אותה. אם המקום שבו היא עובדת מסוכן, היא יכולה להחליט בעצמה האם להמשיך שם או לא. אתה לא יכול להיות האבא המגונן במקום שבו לו ביקשו את זה ממך.

אני בכל אופן מקווה שהעניינים יסתדרו, ושתעשה שינוי אמיתי בגישה שלך. לטובתך.
(אתה רואה - גם אני יודע להיות אבא קשוח... )

Yoni2015

New member
הלוואי

הלוואי והיה לי אבא שילמד אותי את הדברים האלה , מריוס. אני מאוד מודה ומעריך את התגובה ממש ניתוח מושלם . אני גם בנאדם ואני לא יודע כלום לגביי מערכות יחסים , טעיתי וזאת הייתה הראשונה , אני לומד ומתקן אך מקווה שימשיך את הקשר שלי איתה .

נוסעת27

New member
אף אחד לא יכול להגיד לך

"היא אוהבת אותך והיא תחזור אלייך" עצם הבקשה מראה את חוסר הבגרות והבשלות שלך בקשר הזה.
ההתנהגות שלך שאתה מתאר מההתחלה היא מאוד ילדותית ושתלטנית. המון דרמה, אמוציונליות שאתה מסביר במגוון סיבות שנראות לך נורא הגיוניות למה פעלת כמו שפעלת. אני פשוט חושבת שאתה עדיין קצת ילד (וזה לגמרי מותר, אלה השנים ללמוד איך להתנהל בזוגיות). לדהור לביתה של בת הזוג ולצעוק עליה בשש בבוקר כי היא לא דיווחה לך באיזה שעה היא אכלה, ישנה, הלכה והפליצה (במיוחד שאתה יודע שיש לה בעיה של חרדה, דבר כזה יכול לגמור אותה לחצי יום). ואז להישאר, ולחפור, ולהתחנף, ואז פתאום לא להתחנף, ואז אולי כן.. מה מתוך הרשימה יעבוד הפעם..?
בקיצור, אתה לא מתנהג לרגע בכנות, אלא רק חושב איזה טריק כדאי להפעיל הפעם. להגיד "נשים לא אוהבות שמוותרים עליהן" או "נשים לא אוהבות סמרטוטים" הכל ססמאות יפות לכתוב על קירות השירותים הציבוריים... בפועל נשים, וגברים, אוהבים כנות ויושר, ולדעת לבטא אותם בחכמה.
אל תאכל את עצמך יותר מדיי, הכל בסדר. אתה עוד צעיר וצריך לטעות כדי ללמוד. כרגע העצה הכי טובה היא קודם כל לקחת נשימה. להבין שמניפולציות זאת לא הדרך. הייתי עוזבת אותה לנפשה קצת, ואחרי כמה זמן יוזמת שיחה כנה ורגועה,אחרי ששניכם התבשלתם קצת. בלי להתחנף ולהתעלף על הרצפה, או ההיפך.. פשוט בכנות, ברוגע, לדבר על מה שקרה, להתנצל איפה שטעית, להסביר. להגיד לה שאתה מתגעגע ואוהב אותה, והיית שמח לנסות שוב, אבל תבין אם היא לא רוצה. ואם היא לא רוצה. אז תלקק את הפצעים ותשחרר. הרווחת הרבה לקחים.. לא סוף העולם..

Yoni2015

New member
מתי אני צריך לשלוח לה הודעה?

לא תיקשרנו יומיים , ביום שבת היא ניפרדה ממני בעצבים באס אמ אס .
&nbsp
זה הלך ככה:
&nbsp
היא התקשרה אליי ב 11:20 בבוקר וראיתי את השיחה ב3 בצהריים וחזרתי אלייה מיד(הייתי בעבודה והיא יודעת את הדברים האלה) היא לא ענתה לי . שתי דקות לאחר מכן היא שלחה לי הודעה: "מה אתה רוצה" אז כתבתי לה " התקשרת אליי"
ואז היא כתבה לי את הודעת הפיצוץ :
&nbsp
" אני יביא לך את הטבעת שלך בחזרה(נתתי לה טבעת של סבתא שלי ) וכל מה ששייך אלייך ( אני לא יודע אם זה כולל את הכל כי הבאתי לה דובי בגודל של מקרר) .זה נגמר.
&nbsp
אני לא רוצה שתופיע אצלי בבית , אני אשלח את זה אלייך ( היא הייתה אצלי פעם אחת בתחילת הקשר ואני לא חושב שהיא זוכרת איפה אני גר)
לא התקשרתי אלייך , אם כן זאת הייתה טעות.
&nbsp
לפי איך שהיא כתבה את זה, אני די בטוח שהיא כן התכוונה להתקשר וכשלא עניתי היא התעצבנה ולא ענתה לי בכוונה וכשהגבתי לה איך שהגבתי בהודעה , היא התפוצצה.
&nbsp
כתבתי לה :
אוקיי.
שכחת שאני עובד היום? ראיתי את השיחה שלך לפני 20דק( מהסינון שלה ועד האסאמאס פרידה שלה, עברו 20דק)
ואז כתבתי:
&nbsp
אני מבין מה שעשיתי , ואני לוקח אחרות מלאה על הכל . אין ך מושג כמה אני מצטער וכמה אני תגעגע , את משלימה אותי. אני אוהב אותך כל כך , אני יעשה הכל אבל בחיים לא יתחנן בפנייך. אני אוהב אותך נסיכה ומאחל לך רק אושר מעכשיו.
נשיקה.
&nbsp
מאז היא לא הגיבה לי(היום יום שני , יומיים אחרי) אתמול היה היום חופש שלה .
באותו יום שבת של הפרידה , הוזמנתי ל מסיבת פרידה מחבר קרוב ותייגו אותי בתמונה בפייסבוק . אני מציין את זה כדי להראות שאני לא מתבכיין בבית ויש לי חיים גם ובאלי לנקות את הראש . התמונה הייתה רק עם בנים.
בדרך קבע היא אוהבת לעלות תמונות סלפי לפייסבוק+ מה שקורה איתה באותו הרגע :
היא מצולמת ברכב בו היא לא נוהגת וכותבת " אוהבת את נסיעות הלילה" זה קרה ב9וחצי בלילה . ומ2בלילה לא הייתה מחוברת לפייסבוק , היא כבר לא זמינה 11 שעות , זה לא קורה בדרך כלל.אני לא יודע אם זה בכוונה כדי שאשלח לה הודעה או אתקשר.
&nbsp
אני חייב לציין שאני מציין את כל המידע הזה כדי לקבל עזרה על איך שהדברים מתפרשים , אני לא יודע איך לפעול.
&nbsp
אני רוצה לשלוח הודעה אבל אני חייב להמתין כדי שהיא תרגע ואולי תתחיל להתגעגע וזה לוקח יותר מיומיים נכון? אבל מצד שני אני לא רוצה לפספס את המומנט ואני תוהה מתי הוא הזמן האידיאלי לשלוח אס אמ אס או להתקשר.
אני לא יודע אם היא תתקשר אליי.
&nbsp
תודה רבה רבה רבה!!
&nbsp

מריוס זכריה

Member
מנהל
אני הייתי כותב לה ככה

"כמו שאמרתי כבר, אני מצטער על הטעויות שעשיתי ואני מוכן לשנות.
אני אוהב אותך ואת יקרה לי.
תני לנו סיכוי לתקן."
&nbsp
אם היא עונה שזה נגמר ולא משאירה פתח לחזרה, הייתי עונה לה: "חבל מאוד. אבל אם ככה, אני הולך הלאה ולא מביט לאחור. שיהיה לך בהצלחה."
&nbsp
אם היא עונה וכן משאירה פתח, הייתי כותב לה: "בואי ניפגש ונדבר פנים אל פנים".
&nbsp
ואם היא בכלל לא עונה, אחרי שלושה ימים הייתי שולח עוד הודעה קצרה:
&nbsp
"אני עדיין מחכה לתשובה שלך."
&nbsp
ואם גם לזה לא עונה, שולח את ההודעה שהצעתי קודם: "חבל מאוד. אבל אם ככה, אני הולך הלאה ולא מביט לאחור. שיהיה לך בהצלחה."
&nbsp
---
&nbsp
מה משותף לכל אלה?
1. לא משחקים משחקים של ילדים
2. אתה אומר שאתה אוהב אותה ורוצה לתקן
3. כבוד הדדי. אתה לא משפיל את עצמך ולא אותה
4. ענייניות ולא השתפכות
&nbsp
אלה העקרונות של אדם בוגר, החלטי, בטוח בעצמו.
&nbsp
ותפסיק עם ךעקוב אחרי הפייסבוק והוואטסאפ ומתי נראתה לאחרונה. תשאיר את זה לילדים הקטנים.

אמרלדה

Active member
ולעניין שאלת ה"מתי"

אני הייתי מחכה עם המכתב שמריוס הציע עד סוף השבוע.
נניח, יום חמישי. לא קודם.

וזה לא בגלל משחק של חתול ועכבר. היא פשוט מאוד כועסת
והאגו שלה פגוע, ואנחנו לא רוצים שהיא תשיב מהאגו, כי זה
יהיה רע.

תן לה עוד שלושה-ארבעה ימים להירגע.
בהצלחה.

Yoni2015

New member
וזה מה שקרה :

ניסיתי לתרגם את המכתב של זכריה הכי טוב באנגלית ( הוא נשלח לפני שעה שזה יומיים בדיוק אחרי הפרידה ) As I said before , I'm sorry for the mistakes I have made and I'm ready to change . I love you and you're precious to me . Give us a chance to fix . I learn too . לימדתי אותה דברים שגרמו לה להשתנות בשלושה חודשים האחרונים , לכן כתבתי שאני לומד גם .. היא כתבה לי : There is no hope for us. Let it go! You fucked up. אני כתבתי : Yes I messed up . Honestly I'm not really good with relationships I know one thing - I'm learning . If you will let me , I'll do anything to make us happy again .. אם צריכים תרגום אני אשמח לתרגם . כמה גרוע יצאתי ? מה היא חושבת ? ואם היא תשלול שוב יכול מאוד להיות שזה יציף אותה עוד כמה ימים כי אני באמת נלחם עלייה ? או שזה עדיין לא נקרא להלחם ?

tal902

New member
ההודעה שלך היתה בסדר גמור ועניינית

עשית את שלך. עכשיו הכדור במגרש שלה ותכבד את זה. תן לזמן לעשות את שלו.
&nbsp
עכשיו באמת כל תוספת רק תוציא אותך מציק ואובססיבי (אבל קח גם בחשבון שזה נגמר).
&nbsp
קח את הזמן לחשוב עם עצמך בכלל ואולי גם ספציפית לגבי הבחורה הזאת. באמת אהבת אותה או שהתאהבת בהתאהבות? האם אתה רוצה אותה כי היא לא רוצה אותך וכדומה.
&nbsp
ותתפלא הלב שלנו מסוגל לאהוב כמה וכמה פעמים באותה עוצמה ואף יותר.
&nbsp
ותנשום. זה גם חשוב.... :)

מריוס זכריה

Member
מנהל
I'll do anything

זה הנוסח האולטימטיבי של הבטחה ריקה. אף אחד לא "עושה הכל".
אם היית כותב "אעשה מאמץ לשנות X" - אפשר להאמין לך ואפשר לא להאמין.
אבל "אעשה הכל" פרושו היחיד הוא: "אני נורא רוצה ואבטיח כרגע כל דבר בשמיים ובארץ, רק שאקבל את מבוקשי".
&nbsp
תניח לה. כרגע לפחות זה נגמר. אולי אולי בעתיד היא תשנה את דעתה, אבל עוד הודעות שלך רק יבטיחו את ההיפך.
&nbsp

נוסעת27

New member
פשוט שחרר אותה

היא לא מעוניינת, ואתה לא בשל (כל ההודעות האלו ששלחת לה רק מחזקות את הטענה). אבל חייבים לטעות בחיים כדי ללמוד. בטוח למדת כמה דברים להבא. אהבה נכזבת זה תמיד נורא מבאס. אבל שורדים את זה.
לנו כאנושות יש קטע שעצב וכאב נורא מלחיצים אותנו ונעשה הכל כדי לא להרגיש אותם (למשל להילחם בפרידה בכל דרך אפשרית). אז אין צורך. קבל את זה שכואב ועצוב, ולאט לאט זה יעבור, עד הבחורה הבאה.

אייבורי

New member
עזוב יוני

&nbsp
אני מניח שהיא צריכה להראות כלכך טוב
כי היא חתיכת דפקטית.
אבל היא באמת נשמעת כמו צרות לא טובות.
לך מצא לך אישה נורמלית

Yoni2015

New member
זה נגמר סופית לפי דעתי

היא פירסמה פוסט מאוד בעייתי בו היא מדברת לסוג מסויים של אנשים ( אני) שלא יעיזו להכנס אלייה הביתה שוב , תיארה פחות או יותר את אותה הסיטואציה שקרתה איתי והוסיפה שהאקדח שלה מונח דרוך כל הזמן והיא לא תהסס להשתמש בו . העלתה תמונה לפוסט הזה עם אקדח שלה ו משפט : יושנת עם המאמי ולב קטן בצד . לא עשיתי כלום אבל עשיתי שיתוף לאיזה סרטון שראיתי בארץ לגביי איזו תאונה שקרתה וכמה שאני כועס על המצב . שעה אחרי זה פשוט חסמה אותי מכל מקום . אני מניח בגלל שלא התייחסתי למניפולציה שלה ? שמעתי על סיפורים דומים בעבר ואני יודע שהן מפתחות אובססיה איך אני פועל כדי להוריד אותה ממני בצורה הכי רגועה ? אני מניח שהיא תראה שאני לא יוצר איתה קשר יותר -אז היא תתקשר בשבועיים הקרובים .

נוסעת27

New member
יוני...

היא לא תתקשר.. והיא לא אובססיבית.. אבל אתה כן
היא כתבה פוסט עלייך (כן כן עלייך, לא דומה בצורה מחשידה ומשונה, אלא כתבה עלייך) שלא תעיז להתקרב אליה יותר ושיש לה אקדח. בתגובה פירסמת לה משהו על הקיר.. הבנתי נכון..?? נראה לי הדבר הבא היה לכתוב לך על הדלת בדם של ארנבת שתעזוב אותה בשקט. אבל גם אז כנראה שהיית מושך בכתפיים ומתקשר לשאול מה נשמע.. אחרי זה הגדילה לעשות וחסמה אותך קיבינימט מהחיים שלה. ואתה יושב וחושב לעצמך שהיא בטח אובססיבית כלפייך ושהיא בטח תיצור קשר בקרוב.
יוני.... אני מתחילה לחשוד שהיא יודעת על מה היא מדברת שהיא ישנה עם אקדח...
בן אדם...משהו שם לא לגמרי הגיוני אצלך בראש

Yoni2015

New member
את לא הבנת

הבנת הפוך יקירתי . אני לא עשיתי כלום . קמתי בבוקר , נכנסתי לפייסבוק , ראיתי מה שהיא רשמה ולא התייחסתי כי זאת מניפולציה מטומטמת של בחורה בת 28 שמתנהגת כמו בת 12 . כל כל התאכזבתי ממנה שירד לי בשניה . המשכתי לגלוש וראיתי כתבה שעניינה אותי ועשיתי לכתבה שיתוף בעמוד שלי זה הכל . ואז היא חסמה אותי מכל מקום . לא באמת אכפת לי כבר אבל הנחתי שהיא חסמה אותי בגלל שאני לא מתייחס להתנהגות הילדותית חסרת הפרופורציות ואינפנטילית שלה . זה הכל . בסך הכל מאז הפרידה שלנו שלחתי לה 3 הודעות אף פעם לא התקשרתי ואני גם לא מתכוון להתקשר אני התקדמתי .

Yoni2015

New member
3 הודעות ש

שתיים מהן היו ביום הפרידה ועוד אחת אחרי יומיים . נלחמתי הראתי שאני לא מוותר ורוצה לתקן . לא אובססיבי ולא ילדותי , עובד בצורה הכי בוגרת שיכולה להיות . תקני אותי אם אני טועה . סליחה על ההשתחצנות אבל אני גם נראה מאוד טוב והיא יודעת שאני יכול להשיג מה שאני רוצה , לשם שינוי אני מנסה לא לוותר אבל אי אפשר בכוח . רק רציתי לדעת מה לעשות במידה והיא תיצור קשר מעכשיו , איך לפעול כדי להסביר לה בצורה הכי יפה שאני כבר לא רוצה . ( אמריקאיות לא כל כל נורמליות הם מאוד נקמניות )

V i n a

New member
היא חסמה אותך

לא בגלל שלא התייחסת לפוסט שלה, ולא בגלל שהיא רצתה צומי ולא קיבלה, אלא בגלל שבאותו היום שבו היא פרסמה פוסט על כך שהיא ישנה עם אקדח (מרמז שהיא מפחדת ממך) אתה משתף פוסט עם סרטון של תאונה..כנראה זה הלחיץ אותה, ואני גם בספק אם שיתוף התאונה שלך היה תמים כפי שאתה מנסה להציג..

השאלה שהצגת לנו עכשיו (מה לעשות אם היא תיצור קשר ואיך להסביר לה שזה נגמר ושאינך רוצה אותה) והמשפט ההזוי שלך על אמריקאיות, רק מעלה את מפלס הקריפיות שלך בעיניי כקוראת מהצד, ואני מתחילה לחשוד שאולי יש לה סיבה טובה להילחץ מהפוסט שלך ולחוש צורך להגן על עצמה מפניך..

מציעה לך לעזוב אותה בשקט ולהתעסק בכל דבר שלא קשור אליה.
אתם מכירים בסך הכל 3 חודשים, שחרר אותה ותמשיך הלאה.

למעלה