פרידה כואבת
בוקר טוב ,
שמי יוני ואני גר בארהב , אני מקווה שהגעתי למקום הנכון , אם לא אשמח עם יעבירו אותי לפורום הנכון .
הכרתי בחורה לפני 3 חודשים ונוצר בינינו קליק . היינו מדברים כל יום כמעט ולפעמים גם יותר משעה , הייתי מגיע לישון אצלה פעמיים או 3 בשבוע . הכל מושלם, המשפחה אוהבת אותי , החברות שלה , אחותה התקרבה אליי ,הכל מצויין עד שהתחילה לעבוד כברמנית ( אני רוצה לציין שלא הייתה לה מסגרת עבודה כבר המון זמן ) אבל בעזרת המוטיבציה שלי והצורך לדחוף אותה היא מצאה עבודה כמובן בזכותה אבל הייתי שם כדי לעזור לה וגם שילמתי על כל התהליך עבודה כי אין לה כסף. הקשר התחיל קצת להדרדר עקב חוסר קשר בגלל העבודה והשעות שהיא עובדת מה שגם לי להרגיש לא חשוב , לא בעדיפות כלשהי עקב מספר סיבות שנתקלתי בהן , ואני פשוט סופג וסופג ומנסה להיות חיובי עד הפיצוץ שקרה ביום רביעי האחרון . נסעתי אלייה ב6 בבוקר הביתה, פתחתי את הדלת והתחלתי לצרוח עלייה . ( היא סובלת מהתקפי חרדה ובעלת שינוי מצבי רוח באופן שותף ) היא השתגעה , צרחה , הייתה בהלם , רעדה , בכתה ופשוט מאותו רגע הכל נהרס . אני חייב לציין שלא שלטתי בעצמי אבל הכל היה מכיוון שדאגתי לה , לא ידעתי מה קורה אין תיקשורת ובמיוחד בהתייחס לעובדה שהיא עובדת במקום מאוד שומם ובעל אוכלוסייה לא נעימה , מאחורי הבר יש מלון זול ומסתובבות בו זונות , אין שומר בבר ואין לה איך להתגונן מעצמה ובנוסף לכל היא הבחורה היפה היחידה בבר וכולם מתחילים איתה ורק קונים לה שתייה ( היא חייבת לשתות כדי לקבל גם טיפים ) אבל בכל סוף יום לא טרחה אפילו להגיד לי שהכל בסדר איתה. בכל אופן היא לא סולחת על מה שקרה , היא ממש לא מאמינה שהגבתי ככה ואני ממש כמו האקס שלה והיא לא מוכנה לקבל את זה . האקס היה צועק עלייה ליד חברים מסיבות אישיות שלו אבל היא לא הבינה שאני עשיתי את זה מתוך דאגה כמו אבא לבנו שחוזר הביתה מאוחר ואף אחד לא ידע איפה הוא . אני מביןשעשיתי טעות איומה ופשוט הרסתי את הכל , במשך כמה שעות שאני מנסה לגרום לה להרגע זה פשוט לא משתנה . מרוב התייאשות וההרגשה של הזילזול שהיא נתנה לי פשוט לקחתי את עצמי ונסעתי אבל התקשרתי אלייה במהלך הנסיעה ושכנעתי אותה לתת לי צ'אנס נוסף לחזור לדבר איתה ( זאת הייתה טעות כי זה סימן על חולשה אבל הרגשתי שאני חייב כי אני לא יכול לוותר ) היא הציבה לי 20 דק . אבל כשהגעתי ודיברתי איתה נשארתי איתה עד 5 בצהריים מנסה להסביר כמה אני טועה ושאני מצטער ושלא התכוונתי ושזה לא אני ולמה נבהלתי והגבתי ככה .ומשם הקפצתי אותה לאימא שלה ונפרדנו לשלום בנשיקה על הלחי . יום לאחר מכן( חמישי) ראיתי שהיא פירסמה פוסט בפייסבוק לגביי אנשים שמציקים לה ( יש לה 4000 חברים בפייסבוק ו 1600 עוקבים,היא מאוד מחוזרת והרבה מקנאים בה) . ושלחתי לה הודעה : אני מקווה שנרגעת , קראתי את הפוסט שלך ואני רוצ הלהגיד לך שאני פה בשבילך , אל תתייחסי לקנאים האלה זה לא שווה את זה . היא הגיבה לי בצורה מגעילה : מה שתגיד יונתן , אתה לא ממש עזרת בסיטואציה . מאז לא דיברנו . היום ( שבת) היא התקשרה אליי ב 11 בבוקר ולא עניתי כי הייתי עסוק . ראיתי את השיחה שלה ב 3 בצהריים , התקשרתי אלייה והיא לא ענתה . כמה דק אחרי זה היא שלחה לי הודעה : מה אתה רוצה . אז כתבתי לה שהיא התקשרה . ואז היא פיצצה את הכל .
אני מחזירה לך את הטבעת שלך ( הבאתי לה טבעת של סבתא שלי ) ואת כל הדברים שקשורים אלייך , זה נגמר .
אל תבוא אליי הביתה אני לא רוצה לראות אותך פה . אני אשלח אלייך את הכל . לא התקשרתי אלייך זה כנראה היה בטעות.
כתבתי לה : אוקיי , רק שתדעי שהייתי עסוק וראיתי את השיחה שלך רק עכשיו . ואז כתבתי לה : אני מבין את מה שעשיתי ואני לוקח אחריות מלאה על הכל ואין לך מושג כמה אני מצטער ומתגעגע אלייך . אני אוהב אותך מאוד מאוד ואני יעשה בשבילך הכל עד למצב של התחננות . אני אוהב אותך נסיכה ואני מאחל לך רק אושר מעכשיו .
מאז לא היה שום קשר .
אני מבולבל , אני לא יודע מה לעשות ובאיזה צעדים לנקוט מעכשיו . איך להתנהג מעכשיו ואם מישהו יכול לנתח את כל הסיטואציה הזאת אני אשמח ויגיד לי שהיא אוהבת אותי והיא עוד תחזור אליי .
אני יודע שלהתקשר אלייה עוד כמה ימים יכול להיות טוב ויכול להיות לא טוב .
טוב כי היא רואה שאני נלחם עלייה ולא מוותר אבל מצד שני כבר כתבתי לה שאני אוהב אותה ושאני מאחל לה רק טוב . אני יודע שבנות לא אוהבות שמוותרים עליהן.
לא טוב כי היא יכולה לפרש את זה בצורה כלבלבית וסמרטוטית ואולי גם בצורה מטרידה . אני לא יודע מה לעשות אני אשמח לעזרה בבקשה !!