פרידה זמנית

• פותח הנושא powo
  • פורסם בתאריך

powo

New member
פרידה זמנית

לכל חברי הפורום.בצער רב אני נפרד זמנית מכם.אני כחודשים אתכם וממש התמכרתי לנושא.ביום שישי האחרון ביקרה אותי רשלה לביקור מאד קצר. ויצא ממני עם מאובן וסביבונים שאחד מהם מעשה ידה של בתי הקטנה.לסיכום לשואף.ניסים.רשלה.השתדל למצוא את מה שהבטחתי.ולאבא של נעם.תשמור על הפורום.הוא יקר לליבי.להתראות חזרה ב24 לחודש.נ.ב והכי חשוב זה לעשיר את האוספים שלי להתראות אברהם

rachelea

New member
היי אברהם

מה פרידה ואיפה זמנית? כבר מחר-מחרתיים תשב בניכר אל מול המסך ותחפש את האתר. נקבל אותך גם אם תאיית את מילותיך באותיות לטיניות. ואגב, שוב תודה על האירוח. אתה יודע? אפשר לצאת לנופשון סופ-שבוע סתם כך. ואפשר גם אחרת. ואכן, פגישתנו השביחה את חופשתי. את המאובן מסרתי היום לאחייני. הוא לקח אותו, שטף במים ומאוד רצה לשבור אותו. היה סקרן לדעת מה יש בפנים... והסביבונים? את הסביבון של בתך אקטלג לאוסף (יש ליסוגי סביבונים שונים מעשי ידיהם של ילדים להתפאר. ולבינתיים - נסיעה טובה בתקווה שתחזור עם שפע של מציאות. בייייייייי

אברהם חביבי,

שים לב: הנהלת תפוז חשבה על מקרים קשים כמוך, ולכן, כל פעם כשאתה פותח את החלון לכתוב הודעה, יש מקום - ליד הלחצן של הסמיילים - שאפשר ללחוץ עליו שכתוב "עברית". אם תלחץ, תקבל מקלדת עברית קטנה על המסך, ועליה תוכל לכתוב לנו הודעות גם מבריטניה הרחוקה. אז שלא יהיה לך תרוץ. שתהיה לך חופשה נעימה, נתגעגע אליך. ואם במקרה תגיע ממש לפני החג ולא נספיק - שתהיה לך שנה טובה ומתוקה!

למעלה