פרידה או הפסקה או...

פרידה או הפסקה או...

נפרדתי לפני כמה שבועות מחברה שלי, אחרי השהיינו שנה ביחד. הסיבה לפרידה היא מכיוון שאני, איך לומר, עוד לא הפכתי לגבר עצמאי בשטח - אין משכורת קבועה, לוקח כסף מההורים עדין. זה השפיע על הזוגיות שלנו הכל מיני רמות, אבל בעיקר יצר המון תסכול אצלה ומתח אצלי. בנוסף, אחד הרצונות החזקים שלי בחיים זה באמת לחיות איזה תקופה חיים תל אביבים פרועים וקשה לי לוותר על הרצון הזה. העניין הוא שאני מאוד אוהב אותה והיא אותי, ואני באמת רואה אותנו להרבה זמן ביחד, העניין הוא שלא כרגע. אני מיצידי החלטתי לחתוך ואמרתי לה שבהמשך הסיכוי המאוד גדול הוא שארצה לחזור אליה, העניין הוא שהיא לא הפסיקה, לאחר הפרידה , לשתף אותי ברגשות שלה ובקשיים שלה וראיתי איך היא משאירה אותי בסביבה כי קשה לה עם הבדידות שגררה הפרידה ולכן החלטתי להיות יותר לקוני איתה ולהרחיק אותה בעיקר עבורה, בכדי שהיא לא תמשיך לחשוב עלי ולסבול את הפרידה שלנו. לא בטוח בכלל מה לעשות במקרה שכזה?

מריוס זכריה

Member
מנהל
כנראה שאתה מעביר מסר כפול, וזה יכול לבלבל

אתה כנראה רוצה גם לאכול את העוגה וגם להשאיר אותה שלמה. אם נפרדת, תהיה ברור ותגיד לה את זה פשוט. כל הדיבורים על "בהמשך ארצה לחזור אליה" כנראה מבלבלים אותה. האמת היא שאין לך אפשרות לדעת מה תרצה בעתיד. מה שאתה יודע זה שהיום אתה רוצה לחגוג. שחרר אותה ודי. תהיה ברור ואל תבלבל אותה. אם היא עדיין רוצה אותך, היא לא תוכל להיות ידידה שלך, ולשתף אותך במה שעובר עליה, ולא הוגן מצידך לאפשר את זה. מריוס

czar

New member
עשית בסדר גמור

עזוב הגדרות אקדמיות של "אולי בעתיד ארצה אותך" וכל הבלה בלה הזה. לא ככ יודע איך אתה תחייה חיי הוללות מבלי שיש לך קצת כסף על התחת ואתה לוקח כסף מההורים ומאחל להוריך חיים ארוכים ובריאים אבל אי אפשר לחיות רק על זה. אפשר להבין אותך, אתה בגיל (אני מניח שנות העשרים הראשונות) שצריך להנות מכל רגע ותחשוב על הרגע זה בסדר. נפגעה, מסכנה באמת אבל עדיף היום ואשר יותר מאוחר ובכלל, זה לא חלק מכל הזוגיות?! לצערינו נפגעים מידי פעם. אם לא היו נפגעים מידי פעם, איך היינו מתפרנסים ככ טוב מתפוז?

BlackUnicorn

New member
עשה לי טובה,

תהיה אמיתי - אם היא הייתה כל כך טובה בשבילך, אם הזוגיות כזו טובה והיית אוהב אותה כל כך - היית מוצא דרך להסתדר יחד איתה ב"חיים התל אביביים הפרועים" שלך. לצאת למועדונים ולהשתכר או לשכור דירה אפשר גם כשיש חברה... ואם זיונים זה מה שמעניין אותך, אז שוב - משהו שם מלכתחילה לא עבד, אל תשקר לעצמך, לה ולנו. טוב עשית, אני מציעה לך להניח לה לנפשה.

נונה17

New member
קח בחשבון

שאם אתה נפרד ממנה ומשחרר אותה אתה באמת נפרד ממנה ומשחרר אותה. אל תעביר לה מסר כפול של "אולי תרצה לחזור" אלא תשחרר אותה כאילו מדובר בפרידה סופית - גם בשבילך וגם בשבילה. רק קח בחשבון שיש סיכוי גדול שזו באמת תהיה פרידה סופית.

הדעה מקיר לקיר היא

שבאמת כנראה שלא נחזור להיות ביחד ומאוד קשה לי עם הרעיון הזה שיש בחורה שאני מאוד אוהב ושאני באמת יכול לראות אותה כאמא לילדים שלי וכבת זוג ושהאנשים מסביב לא נותנים לנו יותר מידי סיכוי לחזור להיות ביחד. תסבירו לי בבקשה את בפסיכולוגיה הנשית שמאחורי העניין, זה דבר ראשון. דבר שני הוא שהסיבה העיקרית שנפרדנו היא פחות העניין שרציתי להיות עם בחורות אחרות, אלא שאני נמצא במקום בחיים שאני מאוד מבולבל כי קשה לי להבין מה אני רוצה כי מאוד מסובך עבורי להבין מה הם הרגשות שלי, כשאני כבר מבין, עד שאני לוקח צעד מעשי קדימה ידיעת הרגשות כבר מתערערת שוב וזה די תוקע אותי במקום. להיות במקום כזה במערכת יחסים הוא קשה לשני הצדדים כי היא מצד אחד מאוד רוצה שאני אתקדם ואצליח וכשקשה לי להתקדם זה מלחיץ אותה. כתוצאה מזה נוצרת מתיחות בלתי פוסקת בינינו סביב הנושא הזה, לכן קיוויתי שכשאהיה לבדי ואצליח להשיב לי לעצמי את הביטחון העצמי שני במה שאני רוצה אולי היא תהיה שם, כי האהבה של שנינו מאוד, מאוד גדולה. אבל עכשיו הרבה ספקנים אומרים לי שאצל בחורות ברגע שהגבר עוזב הן מתגברות על האהבה הרבה יותר מהר מהגברים וממשיכות הלאה די בחופשיות.

נונה17

New member
הבעיה היא

שהתהליך שאתה עובר לא לוקח שבועיים אלא אולי כמה חודשים או יותר. אתה מצפה שהיא תשב ותחכה לך כל הזמן הזה? אולי גם היא תעבור תהליכים, אולי גם היא תמצא גברים שאיתם היא תחווה את חיי הרווקות ואחרי התהליך הזה אולי תחזרו באהבה מחודשת ואולי היא פשוט תגלה שהיא במקום אחר לגמרי בחיים שלה? הרי אם תצפה שהיא תחכה לך אתה בעצם ממלכד אותה ולא נותן לה להשתחרר ממך בראש שקט וזה פשוט לא הוגן.

מכיר אתת זה עם

אם שני אנשים אומרים לך שאתה שיכור, אז כדאי שתלך לישון, אבל גם זה חמוד אם לזה את קוראת סוס, אז סבבה, אני סוס. העניין הוא שדימוי כזה הוא מאוד חומרני קר וחסר לב ואני ממש לא ...

אייבורי

New member
סופסוף גבר גבר

הנחת אותה בצד יפה אתה רוצה לכבוש את נשות העיר ולהשאיר אותה כאופציה לימים קרים. רעיון מעולה, לצערך הוא לא יישים.

בלי תסביכי בנות בבקשה

אני לא תופס את עצמי כגבר כזה. שום ימים קרים ושום בטיח. מדובר במישהי שיש בינינו המון פתיחות, כנות ואהבה, אבל את חייבת להבין שיש לגברים ולנשים כאחד חלומות על חיי הרווקות שהם מעוניינים לממש. חלומות על לגעת, להרגיש ולחוות כל מיני בחורות שעושות לך את זה מאוד, ואני לא חושב שזה רצון כל כך נמוך כי אני לא מדבר רק על לזיין ולזרוק במובן הקר של העניין, אלא על לחוות אינטימיות מיוחדת עם בחורה, אינטמיות שהיא גם אינטימיות של שיחה ולא רק סקס, כזאת שיכולה להיפרס על פני יומיים או שבועיים אבל לשני הצדדים ברור שהקשרון הזה לא יהפך למערכת יחסים כי זה פשוט לא מתאים, אבל עדין אותה בחורה או אותו גבר מעוניינים אחד בשני כי שניהם נמצאים במאגר הפנטזיות אחד של השני.

סוס אחד

נכנס לפאב, מתיישב, מבקש בירה. אה תראו, אומר הברמן - סוס מדבר!

למעלה