פרטנרים לאוכל

פינליש

New member
פרטנרים לאוכל ../images/Emo185.gif

לא יודעת אם עלתה הסוגיה הזאת בעבר... ואם כן אנא סילחו לי בחורה חדשה בשכונה אנוכי. טוב כבר לא ממש חדשה. אבל בטח נתקלתם כבר בעיניין הפרטנרים לאוכל. יש לי זוג חברים שהם החברים הכי טובים לאוכלים. תמיד יש להם תאבון בריא, יש להם טעם משובח הם מוכנים לנסות תמיד דברים חדשים, ומקומות חדשים, לחלוק מנות וכשמגיע החשבון הם תמיד מתחלקים בלי לחשב "רגע את לקחת לחם, אני לקחתי בירה". בילוי איתם זה בילוי מושלם. אני אוהבת אנשים עם תארבון בריא... לא כאלה שבעת בילוי במסעדה אופנתית ושווה יזמינו לי סלסלת חסה ויספרו לי את הקלוריות של הרוטב. כן גם אני צימחתי תחת לתפארת בשנה האחרונה אבל כשאני יוצאת אני אוהבת להנות מהאוכל שלי כולל להתענג על איזה מתוק מרנין בסיום הארוחה. לעשן לי את הסיגריה בכייף של האחרי ולקבל את החשבון בלי ייסורי מינוס כואבים. אז למרות השמירה על המשקל, המצב הכלכלי הקשה אני אוהבת להנות כשאני כבר טורחת לעשות את זה. יאללה קדימה תנו לי סיפורים עסיסיים על פרטנרים לאוכל. דברים ביזארים !! כמו זוג חברים שלי לשעבר שפעם נסעתי איתם לסיני והביאו איתם ערכת קפה שחור כדי לא לשלם לבדואים חמישה שקלים על קפה שחור אמיתי ונדיר. יאללה תהיו רעים. רק היום. רק היוםםםםםםםם.

liti

New member
רק היום!

יצאנו פעם לנופש בצפון עם זוג חברים שהסטנדרטים שלהם, כפי שהסתבר, רחוקים מרחק שנות אור מהסטנדרטים שלנו. הם המליצו על צימר בצפון שבת הזוג הייתה בו בעבר, שבעלי הבית היו דומים למורטישה אדמס ולדוד פסטר, מדרגות כמו של יציאת חרום הובילו אל הצימר, המצעים במיטות היו של מיקי ודונלד והמגבות היו קשות כמו אבן. אך כיוון שהם היו כל כך מאושרים ומרוצים לא אמרנו כלום ואמרנו שנסבול בשקט. אבל זה לא העיקר. העיקר היה ביום השני של הנופש (ולשמחתנו האחרון) בו אכלנו במסעדת בת יער. באותה תקופה הבעלים התחלפו והיה שם בלאגן רציני, האוכל היה ברמה נמוכה (אין לי מושג איך זה עכשיו כיוון שלא טרחנו לעבור שם מאז) וסתם יקר והשירות היה ירוד ביותר, ברמה כזו שהמנה העיקרית שהזמנתי לא הייתה באותו היום אבל טרחו לומר לי את זה רק כשהגישו את המנות של האחרים לשולחן ובסיום הארוחה המתנו 15 דקות לכוס אספרסו בזמן שמלבדנו היו במסעדה עוד זוג אחד והמלצרים עמדו ועשו צחוקים בצד (והיו עוד כמה תקלים שהדחקתי). באותה תקופה השירות היה כלול כסעיף נפרד בחשבון ואני הייתי כל כך עצבנית על היחס שקיבלנו שקמתי והודעתי לבעלים שאין בכוונתי לשלם שקל על השירות. זה גרר ויכוח לא קצר איתם אך לבסוף הוחלט שלא לחייב אותנו בשירות. חברה שלי שמעה זאת והזדעזעה, כיוון שלדבריה המלצרים עובדים קשה ומגיע להם, ולמרות היחס שקיבלנו מגיע להם טיפ כיוון שלדבריה, זה בגלל שהם עבדו קשה עד שהגענו.... קמנו, שילמנו את החשבון ויצאנו. לפתע גילינו שמי שיצא מהמסעדה זה רק אני ובעלי. החברים משום מה התעכבו. בזווית העין קלטנו אתם החברה פותחת את הארנק ומשאירה למלצרים טיפ! המתנו להם בחוץ וכשיצאו לא אמרנו להם כלום על זה, נפרדנו לשלום כידידים וכל אחד נסע דרומה עם מכוניתו, ומאז דרכינו נפרדו.

B r u l e

New member
אוי ליטי אוי ליטי, כמה שאני מבין...

אני מסוגל לנתק קשרים עם אנשים רק בגלל שהם מזמינים את הסטייק שלהם וול דאן. בקרוב אספר על זה בהרחבה.

גם לנו זה קרה בבת יער../images/Emo12.gif

חברה שלנו שלא יכלה להגיע לחתונה שלנו כי שהתה בניו יורק הזמינה אותנו לארוחה בבת יער, כמתנת חתונה. חשוב לציין כי אותה חברה נהגה להשוויץ ברמת חיים גבוהה אותה היא חייה. לארוע אספנו עוד שתי חברות ונסענו לבת יער. הדרך לבת יער יפיפיה ומאוד עלצנו בדרך על המפגש החגיגי כי היינו בייחד ארבע בנות כיתה שלא נפגשות הרבה. בבת יער כבר התחילו בעיות כמו השולחן שהזמנו לא היה פנוי וחיכינו חצי שעה אבל אותנו זה לא שבר ויצאנו להצטלם לנו ברחבי החווה, עם הסוסים לרגל המפגש שלנו...עד שהשולחן שלנו יתפנה. התיישבנו להזמין ולהפתעתי החברה במקום להנות מהארוע התחילו לבדוק את המחירים ולפי זה הזמינו, הן ממש הזמינו דוגמיות של התפריט, משהוא כמו תפוח אדמה וזהו ! זה היה מחזה מביש, אני התחרטתי על שהסכמנו לבוא לשם, התביישתי מהמלצרים שמקבלים מאיתנו הזמנה מסוג זו , כאן בעלי ואני התחלנו להרגיש רע, הרי הזמינו אותנו לשם כמתנת חתונה, ( ועוד אנחנו הצדיקים, הבאנו בכל זאת כסף כי לא הרגשנו נעים שישלמו עלינו הכל). בסיום הארוחה הסכמנו בעלי ואני שאין לנו עניין לשמור קשרים עם אותה חברה ש"הזמינה" אותנו למסעדה כמתנת חתונה. ולעניין בת יער, (מדובר על לפני 3 חודשים) המקום רומנטי ומקסים, את האוכל אני לא זוכרת (מעניין למה) ומומלץ לבוא לשם רק כאשר המקום אינו הומה בגלל בעיית האקוסטיקה, אולי לבוא בשעות הערב כשזה יותר שקט ופחות משפחות עם ילדים.

כבר סיפרתי לא פעם בדרך זו או אחרת,

אבל אספר שוב בקצרה: יש לנו חברים שיצא לנו ללכת איתם למקומות נפילה עמוקה וכואבת, כלומר, לא טעימה ולא משביעה (ע"ע בוקצ'ו וביג מאמא). לא אשפוט אותם על חסכנותם שמתבטאת בהמנעות ממסעדות ברמה קצת גבוהה מהממוצע, אבל אנו יצאנו מבואסים לאחר היציאות איתם, משום שאי אפשר להגיד להם משהו רע על האוכל, כי הם נהנים מ-ה-כ-ל! מה שכן, החברה איתם כייפית לנו מאד
לעומת זאת, יש לנו חברים (אלו שיצאנו איתם לאייסברג לפני שבועיים בערך) שהבחור שף לא מדופלם, אך מבין באוכל ועושה אוכל שלא היה מבייש אף מסעדה איטלקית וגם, הוא פתוח לביקורות שלנו ולחוות דעת- גם כשהוא מבשל. כמו כן, החברה איתם כייפית ביותר. עונג
!
יש לציין, שפעם נפגשו עם חברים טובים ב"מיקה" איזה יום שישי בצהרים ונהננו ביותר, אבל לא יצא לנו להפגש מאז...אולי בקרוב

גידי42

New member
לעניות דעתי

כמו בסקס, יש משמעות רבה מאד מי הפרטנרים לארוחה. זה חשוב לא פחות ממה ואיפה אוכלים. אפשר לספור על אצבעות יד אחת של חבלן קרבי את מספר האנשים שאני נהנה לאכול במחיצתם. משפטים כמו:" הדוגמית בסדר אפשר לעבור לאוכל עצמו" " אח הייתי דופק עכשו איזה שיפוד טוב" " אה תיראו כמה דם בסטייק הזה" " אפשר לקבל פילה וול וול וול דאן" "אויש נורא שמנתי בזמן האחרון , אפשר לקבל סלט רק עם חסות וכוס תה" "איף, איזה חיות מגעילות",ועוד כהנה וכהנה , מוציאים אותי מדעתי. ולכן אני משתדל לבחור בקפידה את הפרטנרים שלי לארוחות (כמו גם בסקס) . אבל לפעמים אין ברירה ויצא לשבת במסעדה עם, מה לעשות, אנשים שפיסגת השאיפות הקולונריות שלהם זה העוף המכובס והצימס של אמא שלהם, או שיפוד פרגיות באווזי בחתונת הזהב, כאשר הם מתפרעים ממש. לא אשכח את הפעם הראשונה בקופי בר, לפני שנים, הגענו לשם עם חברים טובים מאד ואחרי שאנחנו גמרנו להזמין מכל טוב התפריט, ולאחר שהם גמרו לשגע את המלצרית הנבוכה, אמרו בטון של בוש אחרי שהחליט לצאת למלחמה נגד עירק: טוב אז בשבילנו רק לחם וחמאה, כוס תה ולימונדה. שלא יתפרש אחרת. אין לי מאום נגד אנשים שלא אוהבים לאכול או שבראש סדר העדיפויות שלהם לא מופיע הוצאה של 400 ש"ח במסעדה ,אבל אני אעדיף לא ללכת איתם למסעדות בדיוק כפי שאעדיף לא לצאת לטור דה פרנס עם פיסח או לשחק סנוקר עם עיוור. יש דברים אחרים שאפשר למצא במשותף על מנת להתענג.

B r u l e

New member
בפגישת הפורום הבאה

אני אבוא עם בן זוגי ואני מבטיח לספר את סיפור הכרותנו, הוא קשור למידת צליית הבשר :), וכן העובדה שהוא אוהב את הבשר מדבר עשתה לי את זה.

גידי42

New member
אנחנו לא יכולים לחכות.....

ליטי, זו סיבה מספיק טובה להתחיל לארגן מפגש פורום!

שח_מט

New member
גדול...

אני מתמודד עם שכאלה כל יום בצהריים כשהולכים לאכול בהפסקת צהריים... השיפוד בפיתה הוא פסגת הקולינאריות שלהם... כל יום! אצלי יש הקבלה למה שתיארת גם בסרטי DVD. יש זוג שתמיד שאנחנו רואים איתם סרטים, הסרט חרא ונרדמים... אנחנו בכלל משתדלים לאכול לבד כדי שלא יחרבו לנו את החוויה של המסעדה. גם ההורים גרגרנים רציניים וככה יוצא שהבילוי המשפחתי המועדף הוא לאכול בחוץ או לאכול אצל אמא (שיכלה להיות שפית מעולה אם רצתה והיא בכלל מתמחה בקינוחים!) S

למעלה