פרטי פסטיבל אנימה - 20.7

JeeChan

New member
פרטי פסטיבל אנימה - 20.7

היי לכולם, לאחר שאלות רבות בנושא החלטתי לרשום הודעה זו עם פרטים הבאים : בתאריך 20/07/06 אנו מארגנים פסטיבל אנימה. מקום הארוע- גני התערוכה ת"א, ביתן 10 בביתן 10 , לובי עם קפיטריה, ודלפק- שנשתדל להפוך- למקום לשמירת חפצים) אולם מרכזי ענק (תרתי משמע- 1800 מ'- להשוואה לביתן 11א כולו-1400מ') באולם המרכזי תיהיה התכנסות,דוכנים, תחרות קוסטפליי – עם צוות שופטים (למשל אלי צוצ'ידה) הקרנות AMVs,קריוקי,ועוד ... יהיה אולם הקרנות ,אולם הרצאות (כ-6 הרצאות), וכנראה גם כיתת סדנא (במידה ויתקיימו סדנאות כגון- אוריגמי, וסדנת ציור) מחירי האוכל במזנון יהיו בהוזלה משמעותית : חטיפים מלוחים/ מתוקים 10 ₪ גלידות 10 ₪ בייגל ביס 10 ₪ בקבוק שתייה קלה 7 ₪ פופקורן קטן 7 ₪ פופקורן גדול 15 ₪ כריכים 12 ₪ נקניקיה קטנה 10 ₪ נקניקיה גדולה 15 ₪ מזנון תיאלנדי מוקפץ צמחוני – נודלס עם ירקות – 20 ₪ מוקפף עוף – נודלס עם ירקות ונתחי חזה עוף מוקפצים – 25 ₪ מזנון המבורגר המבורגר 100 גר' בלחמניה – 18 ₪ צ'יפס בצלחת – 10 ₪ ולאלה שמבינכם שמאוד רוצים לדעת כמה זה הולך לעלות, מחיר כניסה יהיה 40-45 ש"ח. כרגע אלו הפרטים הידועים בודאות, יש עוד מספר פעילויות שנבדקות כמו DDR, PS2 ועוד הפתעות :) תוכניה תפורסם בהמשך. לכל הערה/הארה/טענה/שאלה/בקשה נוספת, תוכלו להיכנס לפורום של אנימהוליק.

dndboy

New member
../images/Emo103.gifאז מה עשינו בזה אם המכיר

נשאר? ומה הקטע של לחשוב רק על האוכל? דוכנים? רק של אנימהוליק או עוד?

lgmtk

New member
בטח שעוד, התוכנייה המפורטת עוד לא

הוחלטה סופית.

השמלאני

New member
המכיר?

אמממ רק שב\פה אתה באמת מקבל תמורה לכסף שלך בתקווה שיהיו גם דוכנים אחרים ולא חשבנו רק על האוכל זו פשוט הייתה תלונה של אנשים רבים אז החלטנו להוריד את המחירים.......

dndboy

New member
../images/Emo103.gifאל תתנהג כמנצח בתחילת המשחק

היא מנסה להגיד שאל תשוויצו בתוצאה עוד בתחילת הארגון

ליסאן

New member
כמו שעמרי אמר ../images/Emo41.gif

הכוונה זה שאל תתפאר במה שעדיין לא נעשה

השמלאני

New member
לא התפארתי......

ואני מצטער אם ככה זה נראה פשוט התכוונתי שהבאנו יותר דברים לעשות וגם חילקנו את ההרצאות הקרנות והדוכנים לשלושה אולמות לא התכוונתי להתפאר.... אני לא מהמתפארים..... (להתפאר זה להשוויץ נכון?)

השמלאני

New member
לא באתי בכוונה של להתפאר

אבל אני מבין למה הבנתם אתזה ככהזה לא יצא נכוןוזה לא ממש מה שהתכוונתיאבל לאמשנה ניחא החיים ממשיכים

למעלה