פרטי דומיין

פרטי דומיין

אני מקווה שהגעתי לפורום הנכון. אם לא, אני אשמח אם תפנו אותי לפורום הרלוונטי. אני מעוניין שהפרטים שלי לא יופיעו בהקשר של דומיין האתר שלי. האם הדבר אפשרי? כדי להבהיר למה אני מתכוון, אם תכנסו לאתר הזה, למשל: http://www.internic.co.il/ ותכתבו כתובת של אתר כלשהו (ישראלי!) שכבר תפוס - פרטי האדם (או שם החברה בע"מ) לו שייך הדומיין יוצגו לפניכם (שם פרטי + משפחה + כתובת). אני רוצה להימנע מזה.

שלום

דומיין בסיומת ישראלית לא ניתן לרכישה אנונימית. האפשרות קיימת בדומיינים בין לאומיים וגם זה מגן נגד המשתמש החובב מי שבאמת ירצה לדעת מי הבעלים ידע. מה כן אפשר לעשות זה לרשום את הדומיין על שם אקראי או על אדם אחר.

כן, בפרק הזמן הזה כבר הספקתי לבדוק,

ואכן יש רק 5 סיומות שמאפשרות את המהלך הזה (ישראל, כמובן, לא אחת מהן). האם רישום דומיין על שם אקראי הינה פעולה חוקית? ולא עלולות להיווצר בעיות, שאני כרגע לא יכול לחשוב עליהן, אם אכן ארשום את הדומיין על שם אקראי? אגב, יש לזכור שלא מדובר רק בשם, אלא גם כתובת אקראית, מספר טלפון אקראי, מייל אקראי וכו'. אם אצטרך (באופן היפותטי) יום אחד להוכיח בעלות על הדומיין, תהיה לי בעיה לא?

אכן זה בעייתי

תאר לך שתבחר שם אקראי שבאמת קיים מישהו יוכל לקחת לך את הדומיין :) מייל חייב להיות מייל אמיתי תלך על דומיין קום ולא ישראלי

אוקיי, אני אשקול את זה בחיוב.

ואם כבר אני כבר שואל שאלות בפורום שהנישה שלו היא קידום אתרים - אז האם אתר ישראלי עלול להיפגע מבחינת המיקום בתוצאות של גוגל, אם הסיומת שלו היא com? משהו אומר לי שזו שאלה שסביר להניח שעניתם עליה בשלב זה או אחר בפורום.

שאלה שעולה מדי פעם

הדעות חלוקות שנים היתה טענה שעדיף דומיין ישראלי לקידום בישראל גם היום התחושה היא כזאת אני באופן אישי חושב שזה טוב יותר אך ישנה טענה שזה לא משפיע על התוצאות אך ברוב הזירות התחרותיות רואים תוצאות עם דומיין ישראלי פה ושם יש גם קום אתה יכול לקנות דומיין עם מלל בעברית בסיומת קום וזה כבר מעניק יתרון קל www.דוגמה.com

כן, נראה לי שדומיין עברי

זה אחד הדברים היותר מיותרים שקידמו כאן. או שרק אני חושב ככה.

הדעות חלוקות

יש לא מעט מקרים שזה הוכיח את עצמו אבל אני מכיר גם המון מקרים שלא היתה בזה שום תועלת

dionim

New member
עד סוף 2012 המצב ישתנה

איחוד האינטרנט הישראלי טוען כי בשנת 2013 תיהיה אפשרות לרשום דומינים בצורה אנונימית ברוב הארצות בעולם זה כבר אפשרי.

זה מאוד משמח לשמוע.

אתה יכול להפנות אותי למאמר שלהם בנושא? לא הצלחתי למצוא אותו באתר שלהם.

למעלה