אכן כן זה אומר שאני צריכה לצלצל להודיע שאנחנו 50...חשבתי שרק 40 יגיעו.
נ נסיכת pop New member 30/1/06 #18 אכן כן../images/Emo9.gif זה אומר שאני צריכה לצלצל להודיע שאנחנו 50...חשבתי שרק 40 יגיעו.
ד דניאלוש האחת והיחידה New member 30/1/06 #33 ב[אאאאאאאא]רור../images/Emo99.gif @!~#@$#~#%#@%~$%$#@^$~#@$~ תיזהרי לא ליפול מהכיסאות של האולפןןןןןןן#@%T$%#
ב[אאאאאאאא]רור../images/Emo99.gif @!~#@$#~#%#@%~$%$#@^$~#@$~ תיזהרי לא ליפול מהכיסאות של האולפןןןןןןן#@%T$%#
נ נועה לאב מירי מסיקה New member 30/1/06 #38 חחחחחח ../images/Emo6.gif אני ייקח כיסא בטיחות ../images/Emo2.gif
נ נועה לאב מירי מסיקה New member 31/1/06 #44 כיסא בטיחות ../images/Emo192.gif גרררררר|שפתיים| אני חושקת בוווו%@#^@^&@ חח סתם סתתתתעעעעעם%$#@
ד דניאלוש האחת והיחידה New member 30/1/06 #29 אני לא מאמינההההההההההההה ההאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא יווווווווווווווווו כפרע על צורתך! יא שניצל על מגששששששששששששששש איזה כיףףףףףף השכנוע שלי עזר אני לא מאמינה ישששששששששששששששששששששששששששש
אני לא מאמינההההההההההההה ההאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא יווווווווווווווווו כפרע על צורתך! יא שניצל על מגששששששששששששששש איזה כיףףףףףף השכנוע שלי עזר אני לא מאמינה ישששששששששששששששששששששששששששש
ד דניאלוש האחת והיחידה New member 30/1/06 #34 חחחחחח../images/Emo6.gif 47 #$!@#$#$@ כמה זמן לא נסעתי בו!
י יפעת לאב מירי New member 1/2/06 #49 אהאהאה 47../images/Emo99.gif../images/Emo6.gif חח באמת הרבה זמן אבל לא נורא מחר תסעי גם ב47 אהובך וגם ב48
אהאהאה 47../images/Emo99.gif../images/Emo6.gif חח באמת הרבה זמן אבל לא נורא מחר תסעי גם ב47 אהובך וגם ב48
ד דניאלוש האחת והיחידה New member 30/1/06 #31 ../images/Emo16.gif את... א... תת..... א.תת א..ת באה אני אבוא לקחת אותך אני אבוא עם קורקינט ואסיע אותך העיקר שתבואי
../images/Emo16.gif את... א... תת..... א.תת א..ת באה אני אבוא לקחת אותך אני אבוא עם קורקינט ואסיע אותך העיקר שתבואי
י יפעת לאב מירי New member 1/2/06 #47 חכי חכי שאני אתפוס אותך../images/Emo123.gif אני אעשה לך שתי נקודות חן שחורות
ד דניאלוש האחת והיחידה New member 30/1/06 #30 אני לא מאמינההההההההההההההה[2] אאאאאאאאאאאאאאאאא גם את?!?!?!! איזה כיף לי יאוווווו תעשי לי תות מהקיוסק של יוסי#E!^%#$^!#$^
אני לא מאמינההההההההההההההה[2] אאאאאאאאאאאאאאאאא גם את?!?!?!! איזה כיף לי יאוווווו תעשי לי תות מהקיוסק של יוסי#E!^%#$^!#$^