פרטים

pseudolife

New member
פרטים

שלום לכולם אני חדש פה, מישהו יכול לתת לי מה שיותר פרטים לגבי המסלול המוצע ע"י הסטודיו של ברזחן-שוהם? אבקש גם פרטים על אופי החימודים (את המסלול הבנתי מהאתר שלהם), והאם למסיימים קל/קשה למצוא עבודה בתחום, בהשוואה למקומות אחרים. תודה מראש.

ilanski

New member
אני למדתי שם...

אז לגבי המסלול הוא מחולק ל2. החלק הראשון הוא תיאורטי ולומדים בו צבע צורות שרטוט טכני תכנון וקצת אומנות. בחלק השני המעשי ממש עובדים בפרויקטים אמיתיים : תכנון ווילות, דירות, לומדים מחשב (DATACAD) ככל שמשקיעים יותר מתנסים ביותר פרויקטים. אם יש לך יותר שאלות...

hanny6

New member
לי יש שאלה

בקיץ אני מתחילה מכינה לעיצוב במכון הטכנולוגי בחולון במטרהלהתקבל לשם באוקטובר 2005 עד כמה זה רלוונטי במקצוע ללמוד במקום שמעניק תואר אקדמאי כי לפי מה שהבנתי בסטודיו של ברזין-שוהם זה לא, אז זה משפיע על קבלה לעבודה? וחוץ מזה יש ליעוד מלאאאאאאאאאן שאלות בקשר לנושא למשל אם יש ביקוש לקצוע ומה עושים כשמסיימים ללמוד לאן פונים החלום שלי הוא לפתוח סטודיו משלי בברור שזה לא ריאלי לפחות לא בתור התחלה אבל מה? מי? מה בדיוק עושים? וחוץ מזה משהו יכול לעזור ליגם בלמצוא רעיון לתיק עבודות ואיך בכלל מתחילים לבנות אותו? טוב אז אני יודעת שזה המוןןןןןןןןן אבל אם יש לכם זמן וחשק אז אתם מוזמנים לעזור לי תודה חני

pseudolife

New member
אני מצתרף לשאלות

שלום, תודה רבה על התשובה, והייתי מעוניין לדעת בעיקר פרטים פרקטים לגבי מה שעושים אחרי 14 חודשי הלימוד בברזין-שוהם? פחות מעניין אותי העיניין של התואר, יותר מה עושים הבוגרים אח"כ? כמה תלמידים לומדים במקביל בסטודיו, ומה צריך לעבור כדי להתקבל בכלל? תודה רבה.

למעלה