פרטים

לידורי

New member
זוגיות

שמי 3 שם משפחתי 9 תאריך לידה 20.5.1973 רציתי לדעת האם ניתן לראות פוטנציאל לחתונה אצלי בקרוב והאם מספר פסגה 4 הוא לא מספר קשה שלא כדאי להתחתן בו ובכלל למה יש לי קשיים בתחום הזוגיות?

עינת

New member
לידורי

ראשית פסגה מספר 4 אינה קשה ,היא רק מדברת על בניית הדרך המעשית לעתיד,היא דורשת עבודה וסובלנות.מה שכן אכן זו אינה תקופה לנשואים. איני רואה חתונה בזמן הקרוב למרות שהצורך הזה קיים בך השנה יותר מבעבר. אין לי את פרוט שמך ולכן אני יכולה לראות רק חלק מהקושי,והוא מתמקד בעקשנות שלך.אם תפרטי את אותיות השם אוכל לבדוק טוב יותר.

לידורי

New member
שם

האם ניתן לפרט את השם ללא אפסים הוא שחובה לפרט את הערך המלא לדוגמא: ל=30 או 3 זה מספיק

לידורי

New member
פרטים

השם הפרטי: 26193 שם המשפחה : 861239115 אנא הסבירי לי למה יש קושי בזוגיות ומתי כן ניתן לראות חתונה תודה,לידורי

עינת

New member
לידורי

הרגש שולט בך יותר מהכל,את נוטה לקבל עצות "טובות" מחברים שעושות לך רק רע,מאוד חשוב לך מה אומרים ואיך מסתכלים עלייך.את גם נוטה להרים ידיים מהר ולא ללכת עם הלב,כל אלה בצרוף העקשנות שלך עוצרים אותך. ישנם עוד אי אלו דברים שעליך ללמוד ולעבור בחיים לפני שתהיי בשלה לזוגיות וחתונה .קבלי ממני המלצה חמה וגשי לטפל ולהשקיע בעצמך כיוון שללא זה אני רואה אותך תקועה עוד הרבה זמן. בהצלחה

לידורי

New member
פרטים

היי עינת שלחתי לך את הפרטים שבקשת בהמשך לשאלה שלי אנא החזירי לי תשובה

למעלה