פרטים על LOCK ON ?????

omer landau

New member
פרטים על LOCK ON ?????

אני מעוניין לקנות את הסימולטור שמעתי עליו דברים מאוד מאוד טובים מישהו יודע כמה עולה אם יש אותו בכל החנויות ומה הדרישות מערכת שלו?
 

avi8tor

New member
יש לי אותו. קניתי בארה"ב, לא יודע..

מי ואיפה מוכרים אותו בארץ, אני הייתי מנסה ב"פריק". סימולטור מ ה מ ם ! , אבל: א. אמיתי בצורה קשה (צריך לעבוד עם בד"ח ולהבין קצת בטיסה. זה לא סימולטור של Aim and shoot. ב. דרישות המינימום לא רלוונטיות. אל תאמין למה שכתוב. הפעלתי אותו על פנטיום 4 עם 1GB RAM, וכרטיס ATI 9700 והוא סוחב, אבל לא רץ.
 

omer landau

New member
תודה

כמה טיסה צריך לדעת??????? כי זה בכל זאת משחק מחשב שרצו שימכר טוב אז להגדיל קצת את קהל היעד למחוץ לטייסים אני מניח אני רוצה סימולטור קרבי כי אין לי כוכב כחול יו אס איי אף ועוד כל מיני לא עולים על אקס פי היו לי הרבה והם כבר ישנים מה הסיכוי שיוציאו כוכב כחול 2 שיעבוד על אקס פי ויהיו לו מלא חידושים מעניינים כמה עלה לך המשחק בארצות הברית?
 

avi8tor

New member
הרבה שאלות, אנסה לענות על חלקן...

א. המשחק עלה בסביבות 70 דולר. ב. ניתן לשים את כל הכוונונים על שחקן מתחיל, ואז לא מתרסקים, התותח תמיד פוגע, וכו'. אבל אז זה פשוט לא זה, אין תחושה אמיתית, ולא זו הסיבה שקונים כזה משחק. ג. המטוסים שניתן לבחור אינם רבים, F15 או A10 מהצד האמריקאי, ומהצד הרוסי יש מיג 29 ושני סוחויים. אין מסוקים בכלל, אבל זה חלק מהאוטנטיות של המשחק, אי אפשר ליצור משחק שייראה אמיתי מאד מצד אחד, וגם יתמוך בהרבה סוגים של מטוסים/מסוקים. ד. האיזור הוא איפה הוא ברוסיה, איזור לא גדול ולא מוכר, אבל מפורט בהחלט ברמה מספקת. ה. לא נראה לי שייצא חידוש לכוכב הכחול כי החברה המקורית שבנתה אותו עברה כבר כמה ידיים, נדמה לי שהתחילה כ - PIXEL, והיום היא SIMIGON, עוסקת בדברים דומים, אך לא בכוון שאתה מחפש. שוב, המידע הזה לא וודאי, זה מה שאני מכיר. זהוא בכללי, מאד מומלץ, אבל למכורים בלבד. וזה בערך מה שיש להגיד גם על FS2004, לא ?
 

omer landau

New member
תודה הייתי עכשיו בקניון בעירי

כפר סבא חיפשתי את המשחק ולא היה בחנות עתיד מחשבים שעתה הפכה לבאג אז אין להם את המשחק ובעוד חנות קטנה שאני לא זוכר את שמה אין להם את המשחק אני אנסה באופיס דיפוווו
 

עומר cvfr

New member
משחק קשה

צריך ללמוד מה ללחוץ ואתה צריך לעבור את כל האימונין הבסיסים כמו לעשות הקפה וכל מיני זה מעצבן בטירוף
 

avi8tor

New member
הוא שאמרתי - למכורים בלבד...|זהירות

וחוץ מזה, לא חייבים לעבור את כל שלבי האימונים, ניתן לקפוץ ישר לטיסה בכל אחד מהמטוסים. פשוט לוחצים על כפתור FLY NOW שנמצא ליד התמונה של כל אחד מהמטוסים.
 

omer landau

New member
מישהו יודע איפה אפשר לקנות???

על פי מידע שראיתי בכמה אתרים הוא הגיע לארץ אבל אין אותו בשום חנות בכפר סבא וגם התקשרתי לאופיס דיפו ולעוד כמה חנוניות שהמליצו לי עליהן אז איןןןןןןןןןן אני דווקא אוהב את שלבי האימונים זה כיף וגם עוזר
 
למעלה