פרטים על HP JORNADA 540

avi9899

New member
פרטים על HP JORNADA 540

מה דעתכם על המכשיר? כמה הוא שווה בארץ? והאם שווה להחליף תמורתו את הפאלם שלי(M130)?

2cookie

New member
540

מכשיר מאד מיושן, לא מתאים למשחקים כי אין לו D PAD, יש לו מסך לא משהו בלשון המעטה ומעבד היטאצ'י, כך שיהיה לך די קשה למצוא לו תוכנות. עברית תהיה רק ויזואלית. כך שבעיקרון- אם אתה לא ממש צריך את העברית תחליף... מה כבר יכול להיות
מה שכן- הוא טוב כנגן MP3 ויתן לך קצת פלוסים כמו וידאו ומשחקים...

2cookie

New member
לא ניתן למצוא חדש

וכיד שניה הייתי משלם עליו מקסימום 350 ש"ח.

mikeoreli

New member
לא../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

בכל אופן של המילה. זה מכשיר מיושן ביותר ולא שווה לעשות את ההחלפה. הוא מריץ מערכת הפעלה מיושנת ובלתי ניתנת לשידרוג. אין היום הרבה תוכנות שעובדות על מכשירים עם מערכת הפעלה זו. העברית קיימת עבור המכשיר הזה, אך עובדת בצורה פשוט על הפנים. דרך אגב, אין מכשיר כזה חדש. לגבי יד שניה, גם בספק. המכשיר אולי יותר איכותי מהפאלם שלך אבל בפירוש נחשב מיושן לעומת פוקט פיסי אחרים. אם נשווה מבחינת מערכות הפעלה אז הפוקט פיסי החדשים "מפעילים" חלונות XP בעוד זה "מפעיל" חלונות 95.

AYELET1

New member
רציתי באמת לשאול, למה 2002????

וממה שראיתי ניתן לשדרג ל-2003\ לפחות בחלק מהמכשירים (מה עם המיו???)

mikeoreli

New member
צר לי

לא ממש הבנתי את שאלתך. בכל אופן את הג'ורנדה לא ניתן לשדרג ל2003 בגלל כמה סיבות, בינהן : 1. WM2003 לא תומכת במעבדי היטאצ'י. 2. הROM בג'ורנדה 540 הוא 16 מ"ב שלא מספיקה עבור WM2003. ומה לגבי המיו ? אם הכוונה למערכת הפעלה, אז הוא בא עם WM2003 בכל דגמיו.

mikeoreli

New member
../images/Emo52.gif אתה צודק

הייתי בטוח שבגלל שמדובר במכשירים חדשים וחדישים שיפעילו את מערכת הפעלה WM2003. בנוסף קראתי את המפרט של ה558 (שהוא היחיד שעניין אותי, כל השאר פשוטים מדי) שהוא כולל את WM2003 ולכן הכללתי את זה בטעות על כל שאר המוצרים. חבל שהמוצרים היותר חלשים של מיו לא כוללים את מערכת ההפעלה הזו שהיא יותר מדובגת ונוטה פחות להתקע ולעשות בעיות.

למעלה