פרטים על שירה..

נתוש ז

New member
פרטים על שירה..

בכל השירים של אביב היא לא מוזכרת יותר מדי.. וגם לא בכל הדברים שקשורים לאביב בכלל (בניגוד להורים שלו לדוגמא). אז כל מה שאני יודע שהיא אחות של אביב (מהשיר התאבדות) וזהו. יש למישהו קישורים עם אינפורציה כללית עליה? עיסוק או איפה היא גרה או תמונה או שהוא יודע שיר שאביב כתב עליה או שהיא התארחה פעם בהופעה של אביב או שמישהו היה בהופעה שבה אביב דיבר עליה? משהו? תודה מראש.

shmuelr

New member
אין יותר מידי לספר עליה.. היא שיחקה

ב20 פלוס הסדרת המשך לעניין של זמן.. היא מוכשרת נורא. יש המספרים שאפילו יותר מאביב ויונתן..

שירה גפן../images/Emo26.gif

למעלה: שירה ואביב גפן, למטה: שירה ואתגר קרת(בן זוגה) שירה גפן (נולדה ב-1971 בתל אביב), שחקנית, במאית, מחזאית וסופרת ילדים....(להמשך) הסרט שלה ושל בן זוגה, מדוזות, זכה מקום ראשון, בפסטיבן קאן 2007

יש הבדל בין לשאול שאלה שתיים לבין

לרדת עד לאיפה היא גרה יכול להיות שאני סתם עדינה אבל זאת נשמעת לי כמו חטטנות =] יפה לך בתור הסנגורית של הפורום

../images/Emo13.gif

"עיסוק או איפה היא גרה או תמונה או שהוא יודע שיר שאביב כתב עליה או שהיא התארחה פעם בהופעה של אביב או שמישהו היה בהופעה שבה אביב דיבר עליה? משהו?"

מעכבת

New member
אממ

היא סופרת נראה לי נשואה לאתגר קרת ויש להם בן שיחקה לפי מה שאני יודעת ב20 פלוס ובמשהו טוטאלי ואביב דיבר עליה בשלוש ארבע הופעות האחרונות על הזכייה בפסטיבל קאן..

למעלה