פרטים על עונה 7 ו 8

EB10000

New member
פרטים על עונה 7 ו 8

http://screenrant.com/dexter-season-7-spoilers-deb-aco-144333/all/1/ ככל הנראה, דברה לא ממש תאמין או תקלוט את כל האמת על דקסטר... הם ימשכו את המצב לכל אורך העונה השביעית עד אשר היא תבין ותגלה הכל... עונה 8 היא האחרונה.. ככל הנראה זה הסתיים עם מוות של דקסטר כהתאבדות או נביון להציל את דברה... או שהוא יסגיר את עצמו, או שהוא יצליח להמלט... הכותבים נערכים בהתאם לקראת סיום הסדרה בפרק האחרון של עונה 8, באופן שלא ישאיר אפשרות להמשך... אני חושב שהם יהרגו אותו בסוף... דבר אחד בטוח, מאז עונה 3, כבר אין יותר קשר בין הסדרה לספרים...

einat162

New member
תודה על הלינק !

היה כתוב שם משהו שאני גם חשבתי - היא רואה אותו רוצח מישהו רע, מישהו שניסה לפגוע בה, אבל המחשבה של כל בנאדם תהיה "אחי רצח את DDK" ולא "אחי הוא רוצח סדרתי"-עדיין, זה יהיה משהו שקשה לעכל - וקצת יאכזב אותי אם רק לגבי זה יפול לדברה האסימון (עד עונה 8 לפחות): אחיו הביולוגי היה רוצח סדרתי, בגלל מה ששניהם חוו בתור ילדים, אין לו בעיה להעלים גופה וראיות (בהנחה שדב תחליט להסתלק ותתן לו לנקות את חדר הרצח והגופה), והחשדות שעלו לגביו (דוקס, קווין) ואגב, מעונה 1 אין קשר בין הספרים.....

liron co

New member
לדעתי..

לדעתי יש שתי אפשרויות- או שדברה תשאר ותסתכל על טראוויס ואז היא בטוח תבין שהוא רוצח סידרתי, מספיק החתך על הלחי בשביל לקשר בין הרציחות... או שהיא תברח משם באותו רגע ויקח לה מלא זמן להבין הכל. לדעתי האפשרות השניה יותר הגיונית כי ככה ימרחו את זה חצי עונה בערך. מקווה שלא יהרגו את דקסטר בסוף..

hilasapir

New member
עוד תאוריה

היא יכולה לחשוב שדקסטר הוא DDK, הרי בכל זאת הרצח נראה די פולחני.

liron co

New member
לא חושבת..

טראוויס הוא DDK והיא יודעת שזה הוא, הם גם רדפו אחריו חצי עונה בערך.. הרצח נראה מאוד פולחני ובגלל זה לא נראה לי שהיא תחשוב שזה עניין חד פעמי והיא תעשה את הקישור לביי ארבר בוצ'ר.

o0Invisible0o

New member
זה חתיכת
!

אתה צריך לסמן ולכתוב יותר מאשר "פרטים על עונה 7-8..."

EB10000

New member
זה מפורסם באתר הרשמי של SHOWTIME

זה לא כזה ספוילר כי הרי זה ברור שנותרו עוד 2 עונות וברור שהם לא הולכים להרוס את כל המתח כבר בפרק 1 של עונה 7.. הפרק האחרון של 6 רק יצר מתח ופתח כיון חדש לעלילה כהכנה לעונות הבאות... לגבי ההתההבות של דברה בדקסטר, הם הולכים להמשיך להשתמש בזה ולהפוך את זה לעוד נושא מותח שימשך כל העונה. הם אפילו הולכים להפטך את זה ליותר טבעי ומקובל על הצופים עי הצגת קטעים נוספים מהעבר כהם היו נערים כמו בעונה 1.. שםם אני נגלה שכבר בצעירותה דברה הייתה דלוקה על דקסטר בסטר... כאילו שהיא רק החקה את זה ועכשיו זה יצא כמו הסיבה של דקסטר לרצוח... אגב בסקר שערכו ב SHOWTIME כאשר שאלו אם הקהל רוצה לראות את דקסטר מת בסוף הסדרה, כ 70% ענו שלא.. מכאן ייתכן שהם בסוף לא יהרגו אותו, אלא יגרמו לו אולי להחלים ולנצח את הנוסע האפל... בכל מקרה, צפויות עוד המון הפתעות בעונות האחרונות...

liron co

New member
איפה קראת שיהיו קטעים שלהם כמתבגרים?

גם אני הצבעתי בסקר שלא יהרגו אותו..

o0Invisible0o

New member
אתה ממשיך לכתוב ספוילרים..

לא קראתי את ההודעה הזאת שלך..לא אכפת לי איפה זה מפורסם כל עוד זה כולל תכנים על העלילות של שתי העונות הבאות זה ספוילר וזה מצריך סימון. אני לא רוצה לדעת מה יהיה ולכן אני לא הולכת וקוראת על זה..וידוע שבפורום, כל מה שטרם שודר בארץ הוא בגדר
ויש לסמנו.

למעלה