פרטים על סיטרואן cx למשהו יש פרטים על סיטרואן cx ישנה אני חושב שנת 81 אולי 80 תודה מראש...
D dd141 New member 27/4/02 #1 פרטים על סיטרואן cx למשהו יש פרטים על סיטרואן cx ישנה אני חושב שנת 81 אולי 80 תודה מראש...
מ משה והרפורמים New member 27/4/02 #2 CX זה הדגם שהחליף את הDS האגדית. אוטו חלום. בארץ יש מעטים ממנו ואין מוסך שיודע לטפל ברכב הזה כמו שצריך. הדגמים החזקים הם עם מנוע 2.3 טורבו ו 2.5 GTI. איפה יש אאחת כזאת למכירה ? ספר לי ספר.
CX זה הדגם שהחליף את הDS האגדית. אוטו חלום. בארץ יש מעטים ממנו ואין מוסך שיודע לטפל ברכב הזה כמו שצריך. הדגמים החזקים הם עם מנוע 2.3 טורבו ו 2.5 GTI. איפה יש אאחת כזאת למכירה ? ספר לי ספר.
D dd141 New member 27/4/02 #3 היא לא למכירה וגם לא היית רוצה אותה במצב שלה... דרך אגב הגיוני שהמנוע הוא 2.6 או שאין חיה כזאת?
S sronis New member 27/4/02 #4 חבל שלא ידעתי שהיא מעניינת אותך ראיתי פעם אחת בחיפה, אין לי מושג איפה היא עכשיו, ידעתי לזהות בגלל ה-CX שמגיעה לפעמים למועדון החמש (אתה מכיר אותה? היא מדהימה... אבל אוטומטית) רוני
חבל שלא ידעתי שהיא מעניינת אותך ראיתי פעם אחת בחיפה, אין לי מושג איפה היא עכשיו, ידעתי לזהות בגלל ה-CX שמגיעה לפעמים למועדון החמש (אתה מכיר אותה? היא מדהימה... אבל אוטומטית) רוני