פרטים על מעבר לספרד

פרטים על מעבר לספרד

שלום לכולם אנחנו זוג צעיר עם ילדה בת 5 חודשים מכל מני סיבות שיהיה ארוך ומתיש לפרט אנחנו רוצים לעבור לספרד. זקוקים לכל האינפורמציה האפשרית... קצת פרטים אלינו האיש טבח מקצועי ואני סיימתי תואר ראשון במנהל עסקים. אז מאיפה מתחילים? איך מוצאים עבודה? כמה כסף צריך להתחלה? ובכלל כל אינפורמציה רלוונטית תתקבל בשמחה המון תודה

lolita4

New member
רשיון נהיגה ספרדי

אולי מישהו יודע אם אפשר להמיר רשיון נהיגה מקסיקני לרשיון ספרדי.הבנתי שרשיון ארגנטינאי אפשר להמיר תודה על העזרה

lolita4

New member
עוד בקשה קטנה please

אז אם אני מתכונת לעבור לחיות בספרד אני חיבת להוציא רשיון בדרך המקובלת??ומה אם הספרדית שלי לא מספיקה בשביל ללמוד ספר של חוקי תנועה בספרדית?האם יש אפשרות ללמוד את התיאוריה באנגלית? האם רשיון ארגנטינאי כן תופס בספרד ?מצטערת אבל לא הבנתי את ה-link

Sparker

New member
רשיון ארגנטינאי תופס...

אבל רק האמיתיים-אוריגינליים-אוטנטיים
אלה שאנשים קונים בארגנטינה תמורת 100$ לא שווים פה
אני יודע שאת התאוריה אפשר לעשות באנגלית. ללמוד לתיאוריה אפשר רק בספרדית
ככה זה במלגה... אולי במדריד/ברצלונה יש שיעורים/ספרי לימוד באנגלית. התאוריה עצמה הרבה יותר מורכבת ומסובכת מהישראלית, אבל למישהו שכבר יודע לנהוג זה באמת לא ביג דיל. אני עשיתי את התאוריה לפני יותר משנה וחצי, בקושי ידעתי אז ספרדית. הלינק דיבר על המדינות מחוץ לאיחוד שאפשר להמיר רשיון שלהם לרשיון ספרדי בלי מבחנים (ארגנטינה,אנדורה, שוויץ, בולגריה ועוד כמה...) אשמח לענות על כל שאלות נוספות.

שגתה

New member
אולי אני יכולה לעזור

היי, יש לי משפחה בברצלונה שיש להם מסעדות שם, אז אולי אפשר לכוון אתכם אליה כי אישך טבח. בכל מקרה אני לא בקשר איתם ולכן אצטרך לשמוע אם מישהו אחר מהמשפחה בקשר איתם ולשאול אם הם זקוקים לטבח. תכתבו לי את כתובת האי מייל שלכם, ואני אנסה לברר משהו. בהצלחה. ולספרקר מקווה שנהנית במועדון- בנדרס??? כל הכבוד! מחכה לפרטים... יום מלא שמש לכולכם שגית

חתולות23

New member
עבודה בברצלונה!

שלום שגית, מעוניין לעבוד בכל עבודה כללית בחו"ל ומסעדה יכולה להיות אופציה מעניינת מבחינתי. אגב גם תמיד חלמתי לראות את ברצלונה. אשמח אם תוכלי לברר לי זאת עם קרובייך(לא בהכרח מסעדה)וליצור עמי קשר במייל [email protected] תודה,שי

lilach de

New member
אולי האתר הזה

יעזור קצת, לפחות למידע כללי :) www.xbarcelona.com בהצלחה

blixgirl

New member
מידע על הגירה לספרד

אולי באתר הזה? ראי בקישור בהצלחה בליקסי

למעלה