פרטים על חברת Horizons

ilan1998

New member
פרטים על חברת Horizons

אשמח לקבל קצת מידע על אופי החברה....ביקורות וכו'... הבנתי שהיא חברת השמה - מישהו יכול לספר יותר אני אשמח ... תודה

izackv

New member
בתור מעסיק, הם החברה שאני הכי מרוצה

ממנה. מקפידים לבדוק האם יצרתי קשר עם מועמד שלהם. מנסים להבין למה פסלתי מישהו שהם שלחו. מנסים ליצור התאמה טובה גם לעובד וגם לחברה. נכון שהכל אנטרס שלהם במילא, אבל מבין החברות שלי יצא לעבוד איתן, החברה בהורייזן היו הכי רציניים.

izackv

New member
../images/Emo31.gif הם שולחים קורות חיים ומועמדים

ואחר כך אם אני מקבל את המועמד אני צריך לשלם להם סכום חד פעמי והמועמד הופך לעובד שלי! נשמע לי בדיוק כמו חברת השמה. יכול להיות שהם עושים עוד דברים, אבל הם בהחלט חברת השמה.

ilan1998

New member
ואתה מרוצה ממה שהם שולחים?

או שהם סתם שולחים הרבה בלי קשר לדרישות...?

izackv

New member
מוודאים את הדרישות בצורה טובה

אחרי שהם בטוחים שהם הבינו מה אני מחפש, שולחים מועמדים שנראים מתאימים. אם אני לא מבקש לזמן את המועמד לראיון, הם מתקשרים לשאול מה פסל אותו בקורות החיים כדי שהם יוכלו לוודא שוב מה אני מחפש. הם מנהלים מעקב לא רע אחרי כל מועמד ועושים עבודה טובה בלנסות להבין את הדרישות והצרכים שלי. מצד שני, יכול להיות שזה פשוט הצוות שעובד מולנו. לא יודע אם זאת צורת העבודה של החברה כולה או רק של הצוות שאני נתקלתי בו. אבל הם השאירו עלי רושם טוב. בנוסף, יש להם שרותי איבחון מקצועיים שהם מציעים. (למועמדים שהם שולחים) עד עכשיו לא נעזרתי בזה.

ilan1998

New member
אחלה ושוב תודה....

המשך יום טוב ותודה

למעלה