יופי כי אני מאוד התאכזב אם לא תבואי.
א אורנית לנצח New member 23/3/08 #25 פשוט רוב הסיכויים שאני לומדת בזמן הזה. ואני לא יכולה להפסיד לימודים. בכל מקרה אמרתי שאני לא באה כדי לא לגרום לכם לצפות סתם.
פשוט רוב הסיכויים שאני לומדת בזמן הזה. ואני לא יכולה להפסיד לימודים. בכל מקרה אמרתי שאני לא באה כדי לא לגרום לכם לצפות סתם.
X xXפיי גוטמניתXxVAM New member 23/3/08 #16 אמממ....אני אולי יבוא- אני לא יודעת בוודאות.....רוב הסיכויים שכן..!.....=]
L l0veTH New member 23/3/08 #17 אופפפסססס..חיחי כתבתי בשם של שחף בטעות...חעחע......קיצר..מה שכתבתי שם זה לגביי...
ר רעות שטיינברג New member 23/3/08 #18 אהה חח כמעט קיבלתי התקף../images/Emo23.gif כי הייתי בשוק ששחף כתבה את זה
O oOosapiroOo New member 23/3/08 #22 חח אני לא הייתי בשוק כי היא התחרפנה בזמן האחרון אז היא מדברת כל מיני שטויות...!
O oOosapiroOo New member 23/3/08 #33 חעחע לא לא שחףף!!! עד איפה שאני רוצהה לא עד כאןן אין גבולות שסוגרים עליי חעחעחע כמו מהשיר של אמיר-מותר לך חחח
חעחע לא לא שחףף!!! עד איפה שאני רוצהה לא עד כאןן אין גבולות שסוגרים עליי חעחעחע כמו מהשיר של אמיר-מותר לך חחח
X xXפיי גוטמניתXxVAM New member 23/3/08 #34 אין שמיים רחוקים מידיי אין חלום שהוא גדול עלי אין ימים יפים יותר מידיי אין גבולות ש......שסוגרים עלייייי!! מתה על השיר הזה
אין שמיים רחוקים מידיי אין חלום שהוא גדול עלי אין ימים יפים יותר מידיי אין גבולות ש......שסוגרים עלייייי!! מתה על השיר הזה
X xXפיי גוטמניתXxVAM New member 23/3/08 #31 חעחעחעח../images/Emo6.gif שאני לא אבוא?? חס וחלילה!!!../images/Emo2.gif אני מחכה לזה לא יודעת כבר כמה זמן....אם אני אל אבוא אני בטח אבכה באותו יום של המפגש כל היום וגם עוד שבועיים אחרי זה!!!
חעחעחעח../images/Emo6.gif שאני לא אבוא?? חס וחלילה!!!../images/Emo2.gif אני מחכה לזה לא יודעת כבר כמה זמן....אם אני אל אבוא אני בטח אבכה באותו יום של המפגש כל היום וגם עוד שבועיים אחרי זה!!!
ר רעות שטיינברג New member 23/3/08 #19 אהה חח כמעט קיבלתי התקף../images/Emo23.gif כי הייתי בשוק ששחף כתבה את זה