פרטים מדויקים על Audi TT

TT180

New member
פרטים מדויקים על Audi TT

לא רציתי להמשיך לכתוב באשכול ההוא - יותר מדי רעש היה שם... אבל כדי להביא פרטים על דיוקם: 1. ב TT יש בקרת משיכה ובקרת יציבות 2. אפשר לכבות רק את בקרת היציבות (ב ע י ה - חבל, אבל זה מה יש) 3. לפני שלומדים קצת את הרכב - מה שיכול להפתיע, ובלי הרבה אזהרות, זה הגוי יתר (במיוחד במשחקים מיותרים עם הגז בסיבוב) 4. בקרת היציבות נכנסת קצת מוקדם מדי , מכדי להשתעשע כשהיא מופעלת 5. היא ממש מצילה אם מגיעים לסיבוב לא מוכר ועושים שטויות (ראו 3) 6. בהחלט יש לאוטו תת הגוי - אבל לא טרמינלי עד כדי צער (או כמו שכתבתם - הכל תלוי איך נכנסים לסיבוב - אפשר לקבל תת הגוי/יתר) 7. יש TT180 קווטרו (אל תשאלו אותי למה - ולא פלא שלא מייבאים) 8. יש גם דגם חלש יותר (או הולך לצאת) עם 160 כ"ס או משהו בסביבה (ראו 7) 9. בקווטרו - האחוריים נכנסים קצת מאוחר (לא מנסיוני) כך שגם שם אפשר קצת להשתעשע - אבל כנראה שהיא פחות משעשעת מההנעה הקדמית. נו, רכבת. שורה תחתונה : יופי של אוטו, ממש פינוק - די ספורטיבי. בהחלט ל א מפלצת אולי המשופרות (פנימית) יותר מפחידות (היתה באוטומוטור אחת שמלבד העוול החיצוני שנעשה לה שודרגה ל 300 כ"ס - תוכנה + 4 אגזוזים)

falou

New member
קוואטרו בלוף

אם הקוואטרו ב-TT זהה לזה שבגולף 4Motion אז באמת מדובר במערכת מיותרת שלא מוסיפה דבר לחדוות הנהיגה. כל מה שהמערכת בגולף עושה זה להעביר כוח לאחוריים כאשר הקדמיים איבדו אחיזה/משיכה. כן, זה יעיל מאוד. לא, לא ניתן לשלוט באחוריים עם הגז.

sronis

New member
לא סתם קוראים לזה קוואטרו

באודי זו הנעה כפולה קבועה לגמרי, בדיוק כמו בקוואטרו האלמותית... לא בכאילו כמו בגולף... רוני

Ohad L

New member
הוא לא

מערכת הקווטרו היא מערכת הנעה כפולה קבוע בדומה למה שיש בסובארו, אם אני לא טועה הדירפנציאל המרכזי בקוואטרו הוא טורסן, עובד בשיטה קצת שונה שפותחה בלנצ´יה בשביל האינטגרלה. לפי מה שקראתי מערכת ה 4MOTION אינה מצטייין בנהיגה ומגבילה מאוד, אני מקווה ביום מהימים לנסות את המערכת הזו ולכתוב את דעתי האישית.

TT180

New member
התיחסתי לדברי פורת

למיטב זכרוני מר אברהם פורת הנכבד ז"ל, נהג על ה TT קווטרו, וכתב על ההנעה האחורית שמשתלבת בעת איבוד אחיזה של הקדמית. זה ממש הבלוף שאתה מתיחס אליו - שוב - במידה וזכרוני אינו מטעה אותי. הוא אפילו אמר שלוקח לה זמן מסויים להשתלב - כך שבדרך המפותלת שנסע האחורית אפילו לא הספיקה להשתלב כדי לסייע... אני מניח שזה בדיוק מה שקורה בגולף 4Motion

TT180

New member
טעות.

באתר האינטרנט כתוב הנעה קבועה. דיפרנציאל TORSEN. אבל על מה שכתב פורת ז"ל אני לא מערער - יתכן שגם כך לוקח למערכת זמן לזהות איבוד אחיזה ולהעביר כוח.

Ohad L

New member
נראה לי שאתה קצת מתבלבל

מערכת הקווטרו היא כמו רכבת האוטו אוחז מאוד, אבל לא כ"כ מהנה לנהיגה, צריך להיות ממש אגרסיבי בשביל להוציא את האוטו הזה מאחיזה (ראה סעיף טיף נידל). מערכת ההנעה הכפולה באימפרזה טורבו למשל מצויידת במצמד ויסקוזי שבעת החלקה מעביר יותר כח לגלגלים האחוריים ובכך יוצר היגוי יתר, דבר שלא קיים באאודי. אם תוכל לכוון אותי יותר על הכתבה אני אמצא אותה ואקרא לראות מה הוא כתב עלייה.

TT180

New member
וואלה - התקלה

גליון אוטו 163 ? אני יכול לבדוק בבית בערב

Ohad L

New member
סחטיין

סביר להניח שאצלך הגליוניות של "אוטו" נמצאים במקום קצת יותר נגיש מאשר אצלי בבית אני אחכה שתמצא את זה. ואם כבר מדברים על האוסף, בקרוב מאוד אני אמור לקבל את כל גליונות "טורבו" משכן שלי.

Ohad L

New member
גם אצלי

רק שהמדף נמצא במעמקי המרתף, וממש לא בא לי להוציא את זה משם עכשיו.

TT180

New member
../images/Emo4.gif שישי ?

אחר"צ / ערב - ליד האצטדיון ? אם אתה מתכוון למה שאני חושב, לא הגעתי מכוון שחשבתי שזה מפגש, ואני מתנצל מראש אם אני טועה, של אר...ים ? לא הייתי אף פעם - כך שיתכן מאוד שאני ממש טועה עכשיו.

Ohad L

New member
אתה חצי טועה

אני אשקר שאני אגיד לך שהמקום נטול מערסים, אבל הם מהווים יחסית אחוז קטן מהאוכלוסיה הנמצאת שם. (תגיד, כמה סוגר???) רוב האנשים שנמצאים שם באמת חובבי רכב, במיוחד חברי הפורום הזה והפורום המקביל, נשמח לראות אותך בחניה מאחור איפה שאין הרבה אנשים תחפש עשן לבן ותפגוש אותנו.

TT180

New member
איפה בדיוק ?

סוגר - כך שיהיה סגור עד הסוף
באיזה שעות אתם שם ? מאחור זה ליד הבאולינג ?

be_roo

New member
החל מ-17:00 בערך

תמצא שם לא מעט אנשים. אכן ליד הבאולינג, אנחנו "חונים" בחניה מול לכניסה של "אווזי" באיזור הפנימי יותר.

Ohad L

New member
אנחנו שם

המפגש מתקיים ליד הבאולינג מאחורי איצטדיון ר"ג, בסביבות 5 בחניה הדרומית בקצה הכי מזרחי שלה, ליד איזה מתקן של חברת החשמל במעין חניה פנימית כזו... אני מניח שמישהו יאתר אותך.

be_roo

New member
../images/Emo32.gif ל-TT180 ../images/Emo13.gif

אני שמחה שהויכוח המיותר לא הבריח אותך והחלטת להשאר איתנו. נראה לי שתמצא כאן שפה משותפת עם רוב חברי הפורום, למרות ההתחלה המקרטעת. אנחנו חב´רה לא רעים בכלל, רק שיש לנו לפעמים פיוז קצר בנושאים מסויימים, ולהיות מגוננים מידי על עמדתם. כל אחד והשטיקים שלו. ברוך הבא. SI
שיר, שאין לה שום כוונה להוציא סרגל

TT180

New member
../images/Emo8.gif בתנאי אחד...

כל עוד את לא מגיעה עם אוטוביאנקי, נכנסת לרוורס , מרימה הנד ברקס מזיזה את המראה ... ומתעקשת "לעשות רייס" .... אם תעמדי בתנאי הזה - יהיה בסדר
סתם - יהיה בסדר בכל מקרה

be_roo

New member
אין בעיה ../images/Emo13.gif

לא עשיתי רייס מחיי ואין לי כוונה להתחיל.

למעלה