פרטיות ותיוג
כדי לשנות את הגדרת הפרטיות של תמונה מסוימת, גשי אל התמונה הזו ואז אל הגדרות הפרטיות שלה (מופיעות בדרך כלל מעל לתמונה, לצד התאריך), הקליקי שם ושני את ההגדרות מחדש. לדוגמה במקרה שלך - שני ל"חברים בלבד" ואז כל החברים יוכלו לראות ללא יוצא מהכלל.
לגבי שאלתך השנייה -
שיתוף ותיוג אלה שני מושגים שונים. שיתוף פירושו העלאת פוסט/תמונה מחדש במקום אחר בפייסבוק, לדוגמה חבר העלה פוסט מעניין ואני מחליט להעלות אותו מחדש ("לשתף") בציר הזמן שלי, כדי שגם החברים שלי יראו אותו. תיוג פירושו סימון אדם מסוים בתמונה באמצעות לינק שיוביל ישירות אל פרופיל הפייסבוק שלו.
כדי לתייג מישהו בתמונה של מישהו אחר - כנסי לתמונה עצמה (הקליקי עליה כך שתיפתח בחלון חדש) ותמצאי מתחת לתמונה אפשרות "תייג תמונה זו" (באנגלית: Tag this Photo ). לפעמים צריך "לעמוד" עם העכבר מעל לתמונה - ואז נפתחות האפשרויות האלה מתחתיה. כמו כן, כשמופיעים פרצופים בתמונה (לא מתויגים) - הרבה פעמים פייסבוק בעצמו יציע לך לתייג אותם ישירות. קיימים מספר מקרים בהם לא תוצע לך אופציית התיוג מסיבות שונות, אבל הם מעטים.
אחרי שתיכנסי לאפשרות התיוג - הקליקי עם העכבר במקום כלשהו בתמונה שם תרצי לתייג, ואז תיפתח לך רשימת שמות, שבה השם הראשון הוא השם שלך.